Idén nyáron is számtalan belföldi szálláshelyen fogadják el a SZÉP kártyákat, ami nagyon sok családnak jelent megoldást a szabadságok kellemes eltöltésében. A munkaadók minden évben feltölthetik a munkavállalók SZÉPkártya-egyenlegeit, ezzel is segítve a családok nyaralását. Idén is újabb elfogadóhelyek közül válogathatunk, így biztosak lehetünk abban, hogy a nyaralást könnyedén megvalósíthatjuk.

Az internet segítségével ma már sokkal egyszerűbb a szállásfoglalás és a  Szállás Kérés keresőjével jóval egyszerűbb SZÉP-kártyaelfogadóhelyeket találni. A kereső az MKB, KH és OTP SZÉP-kártyaelfogadóhelyeket tudja megjeleníteni. Az oldalon a szűrő segítségével pillanatok alatt beállíthatjuk azokat a keresési feltételeket, amelyek számunkra szimpatikusak. Panziók, motelek, hotelek, kastélyszállók, kempingek, magánszállások, vendégházak szerteágazó kínálatából válogathatunk kedvünkre az ország bármely területén. A kereső nagyon praktikus azoknak, akik gyorsan és hatékonyan szeretnék lefoglalni már most nyári szabadságuk helyszínét. A keresőbe többféle szűrési lehetőség is van, így rákereshetünk a szállásokra létszám, csomagajánlat, fizetési mód, jelleg, kategória, fizetési feltételek, foglalási feltételek, visszaigazolás határideje, ártartomány, környezet, étkezés, felszereltség szerint is a szállásokra a SZÉP kártya szűrési beállítása mellett. Talán az egyik legfontosabb szűrési feltétel az ártartomány, hiszen valószínűleg mindenkinek van egy keretösszege, amit a nyaralásra szán.

Ebben az évben biztosan sokan döntenek úgy, hogy nyaralásukat itthon töltik, ezért a kereső oldal sokaknak fog segítséget jelenteni. A belföldi szállásokat érdemes minél előbb lefoglalni, hiszen nagyon gyorsan elkelnek. A hazai szálláshelyek széles kínálata közül válogathatunk egy oldalon így nagyon sok időt takaríthatunk meg, az idegeskedésről és a telefonálgatásról nem is beszélve. Ha belföldön nyaralunk akkor nagyon sok lehetőség kínálkozik, hiszen választhatunk hegyvidéki és vízparti szállást is, de dönthetünk úgy is, hogy egy-egy város meglátogatásával és annak helyi nevezetességeinek megtekintésével töltjük el nyaralásunkat.
Amennyiben egy festői eldugott kis helyen szeretnénk eltölteni pihenésünket párunkkal vagy a családdal, akkor érdemes a Börzsönyben lefoglalni az Őzike-lakot, amely 6 fő kényelmes elhelyezéséről gondoskodik. Az erdei környezet, a friss levegő, a szarvasbőgés mind különleges élményt kínál. Vízparti panorámás apartmant találhatunk Fonyódon a Balaton parti településen. A parttól mindösszesen 80 méterre elhelyezkedő apartman 40 négyzetméteres és egy 4 fős család kellemes pihenését tökéletesen kiszolgálja. A jól felszerelt konyha segít az étkezések megoldásában és a közeli szabadstrand pedig ingyenesen látogatható. A folyamatosan mélyülő víz miatt kisgyermekes családoknak nagyon ajánlják. A Kőrös partra vágyok kibérelhetik a Kender 35 nyaralót, amely Budapesttől 170 kilométerre található. A Kőrös-Holtágának partján megtalálható ház lehetőséget biztosít csónakázásra, horgászásra és még vizibiciklizésre is. A kertben lévő medence 3×6 méteres és emellett napozóhelyet is kialakítottak. A gyermekeknek hinta és mászóka, valamint csúszda okoz felejthetetlen napokat a nyár folyamán.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-__www.butika.hu_ - 2023 január - Cikk1

Zoknikötési útmutató

Akár új készségekkel szeretnéd kiegészíteni a már meglévő kötési tudásodat, akár csak egy olyan kisebb projektet szeretnél, amelyet könnyedén magaddal vihetsz bárhová, a zoknikötés mindkét esetben nagyszerű alternatíva lehet számodra.

soforallas.com - 2023 január - LinkMarketing - 2

Sofőrnek lenni nem leányálom

A laikusok sokszor adnak hangot annak, hogy sofőrnek lenni nem is olyan nehéz, hiszen ha valaki tud vezetni, akkor már elmehet sofőrnek is.

vitalpet.hu - 2023 január - LinkMarketing - 3

Hogyan kezdjük el kutyánk úsztatását?

Az állattartási kultúra hazánkban is egyre fejlettebb, és napjainkban már nagyon sok család teljes jogú családtagnak tekinti kutyáját, akivel minél több időt szeretne együtt tölteni.

https-__webshop.hunpohar.hu_ - 2023 január - Cikk2

A legjobb papírtörlő megtalálása a szennyeződések feltakarításához

Lehet, hogy abban a pillanatban, amikor lekaptad a papírtörlőt a polcról, nem gondolkodtál túl sokat az elérhető termékek közötti különbségeken, de ha valaha is megpróbáltál feltakarítani egy komolyabb kiömlést egy gyenge minőségű papírtörlővel, akkor tudod, hogy ebből a háztartási papírtermékből nem mindegyik egyforma.

royaltuning.hu - 2022 december - LinkMarketing - 1

Ajándékötletek nagy motorrajongóknak!

Akinek az ismeretségi körében akad olyan, aki legszívesebben soha le nem szállna a motorjáról az pontosan tudja, hogy ezeknek a fanatikusoknak mással nem igazán lehet örömet szerezni, mint valamivel, ami az imádott motorjukkal áll kapcsolatban.

https-__www.onlinecsapagybolt.hu_ - 2022 december - Cikk1

Mire jók a szimeringek?

Ha olyan berendezésben vagy szerkezetben kell megvalósítani a tömítést, ahol forgó tengely is található, akkor ezt a szimering segítségével tudjuk kivitelezni.