Aki sokat bütyköl az otthoni kis műhelyében, esetleg szervizesként vagy szerelőként dolgozik, az jól tudja: rend a lelke mindennek! Komoly károk érhetnek mindkét esetben, ha féltve őrzött szerszámainkat nem megfelelően és nem rendezett körülmények között tároljuk.

A problémára megoldást jelent egy jól kiválasztott szerszámosláda, mely egy filléres tétel, de annál hasznosabb rendszerező eszköz. A BestMarkt webáruházában rengeteg szerszámosládával találkozhatunk. A legkülönfélébb formák, felosztások és anyagok között válogathatunk, ha szeretnénk egy ilyen hasznos tárolót vásárolni.

A szerszámosláda előnye

A szerszámosládák egyik leghasznosabb tulajdonsága, hogy segítenek megóvni a közel sem olcsó szerszámainkat, eszközeinket. Másrészről a munka is sokkal jobban halad, ha tudjuk, a keresett eszközért éppen hova kell nyúlni. Ha nemcsak egyedül dolgozunk, hanem akár több szerelő brigádunk van, akkor ebben az esetben névre szóló szerszámosládákkal láthatjuk el a csapatokat. Így sokkal könnyebb az eszközöket egyrészt szállítani, másrészt nyilvántartani és nyomon követni.

A szerszámosládák fajtái

A szerszámosládákat egyrészt kategorizálhatjuk aszerint, hogy milyen anyagból készültek. Nagyon közkedveltek például a műanyag modellek, melyek súlya eltörpül a fémládákhoz mérten, mégis masszívak és remek védelmet nyújtanak. A műanyag ládák mérete nagyon változó. Az egészen apró csavartartó ládáktól a hatalmas gurulós szerszámosládákig minden fellelhető a kínálatban.

A textil szerszámosládák általában vízlepergető anyagból készülnek, és nagyon nagy a teherbírásuk. Ennek ellenére könnyűek és kényelmesek. Ezek a táskák általában sok zsebbel rendelkeznek, így a villanyszerelők választják előszeretettel. Léteznek még úgynevezett kisebb övtáskák. Ezeket ácsok, asztalosok, gipszkartonosok hordják magukkal annak érdekében, hogy a fontos eszközök mindig kéznél legyenek.

A fém szerszámosládák kifejezetten nagy mennyiségű, akár 30-40 kg szerszám tárolására alkalmasak. Sokan kedvelik a hagyományos, szétnyitható ládát, de léteznek falra szerelhető, kisebb alkatrészek tárolására alkalmas fémládák is.

A szerszámoskocsi

Külön kategóriát alkotnak a fiókkal és kerekekkel ellátott szerszámoskocsik. Ezeket alapvetően műhelyekbe vásárolják, a fékezhető kerekeknek köszönhetően könnyen fixálhatók. Ezekben a tárolókban szinte bármi helyet kaphat. Vásárolhatunk kifejezetten szerszámkocsikhoz gyártott, tálcás szerszámkészleteket a rendezettség és az átláthatóság céljából.

A szerszámoskocsik tetején általában még szerelni is lehet, hiszen csúszásgátló gumival vannak ellátva.

A márkák és a gyártók tekintetében is nagyon színes a felhozatal. Vannak olcsóbb, kiváló ár-érték arányú termékek. Aki profi, akár több – egymással kompatibilis – elemből álló tárolókat is vásárolhat műhelyébe.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

20000173761.lowres

Ilyen egy minőségi borhűtő!

A borfogyasztás akkor igazán élvezetes, ha az adott ital a megfelelő hőmérsékleten kerül kiszolgálásra, ebben segítenek a bortemperáló hűtők.

httpswww.vital-max.eu - 2023 szeptember - Cikk4

Így építheted be mindennapjaidba az Ayurvedát

Ez az ősi indiai gyógyászati rendszer számtalan olyan gyógynövény alapú terméket fejlesztett ki, mely bárki számára előnyös hatásokkal bír, és nem kell gyógyszerekkel tömnünk magunkat egy-egy megfázás vagy kisebb egészségügyi probléma megjelenésekor.

https-__betonbooster.hu_ - 2023 szeptember - Cikk1

Mit tehetsz, hogy ne égjen meg a beton?

A megégett beton gyakori probléma, noha betonozni mindenki tud, mégis elég gyakran becsúszik ez a hiba, és mivel nemcsak esztétikai baklövés, hanem a szerkezet tartósságát is befolyásolja, a büdzsédre is hatással van.

szekszardallas.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 2

Hogyan induljuk el, ha Tolna vármegyében keresünk munkaerőt?

A munkahely keresésének számos formája létezik manapság. Vannak felületek, amelyeket ennek szentelnek a közösségi médiában, de léteznek olyan weboldalak is, amelyek összegyűjtik az aktuális lehetőségeket, megkönnyítve ezzel nemcsak a jelentkezni vágyók, de a munkáltatók dolgát is.

httpswww.finnshop.hu - 2023 augusztus - Cikk2

Hogyan választ szerszámot egy ezermester?

Egy barkácsprojekt sikeres megvalósításához négy fő dologra van szükség: egy jó ötletre, némi kézügyességre, megfelelő alapanyagokra, illetve minőségi szerszámokra. Ha ezek közül bármelyik is hiányzik, nagy eséllyel kudarc lesz a vége.

stepoutgames.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 1

Amit a kocsmakvízről feltétlenül tudni kell

Régi igazság: ahogy egyre többet iszik valaki, annál bölcsebbnek hiszi magát. Szerencsére van egy bevált módszer, amivel kideríthető, hogy az alkohol ébresztette önbizalom mennyire mozog a realitások talaján.

calderaspas.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 1.

Milyen előnyei vannak a hidromasszázsnak?

A hidromasszázsnak számos előnye van, amely hasznos az egészség szempontjából. Cikkünkben összegyűjtöttük ezek közül a legfontosabbakat, továbbá arra is kitérünk, hogy milyen jakuzzit érdemes választani a megfelelő élmény elérése érdekében.

contextus.hu1

Jó ötlet a lézeres szemműtét nyáron?

Akiben már megérett a bizonyosság arra vonatkozóan, hogy jó ötlet a lézeres látásjavítás, és most azon töpreng, hogy de vajon jó ötlet lenne-e nyáron elvégeztetni, az a legjobb helyen jár!