A sok stressz, a szoros határidők, az állandó túlhajszoltság mindenkit lefáraszt. Éppen ezért, mire hazaérünk, már semmihez sincs kedvünk, csak leülnénk a tévé elé, és bambulnánk ki a fejünkből. Pedig ha valami izgalmasabbat csinálunk, az jót tesz a szervezetünknek. Nézzük, mire gondolunk!

Mit tehetünk az egészségünkért?

A napi fárasztó munka után jólesik a pihenés. Azonban a semmittevés egyik hátulütője, hogy tespedtséghez, hízáshoz vezet, ami nem túl jó. Van azonban egy olyan testmozgási lehetőség mindenki számára, amely felfrissít, élénkít, fogyaszt is, és még további számos előnnyel jár. Igen, ez nem más, mint a szeretkezés!

Ma már rengeteg tanulmány szól arról, hogy a szexnek milyen jó hatása van a szervezetünkre, testi-lelki egészségünkre. Ezért érdemes hetente háromszor is művelni! Ha bármilyen okból kifolyólag az együttléthez segédeszközökre is szükség lenne, akkor a Szexvitál.hu szexshop oldalán érdemes szétnézni, itt férfiak és nők is találnak kedvükre való kiegészítőket, akár magányos óráikhoz is.

Nincs abban ugyanis semmi kivetnivaló, ha valaki egyedül van, és saját magának szerezne örömet, hiszen ez is rengeteg energiát szabadít fel. Ahogy írtuk: a jó kis ágytorna mindenki számára csak haszonnal jár.

Milyen jó hatásai vannak az ágyba bújásnak?

Az első és legfontosabb, hogy az együttlét boldogsághormonokat szabadít fel a testben. Mindenki hallott már az endorfin és az oxitocin jótékony hatásáról: ezeknek a hormonoknak köszönhetően nyugalom árad szét testünkben. Így tehát egy stresszes nap után a legjobb, amit tehetünk, ha igyekszünk mihamarabb ágyba bújni kedvesünkkel.

A másik jótékony hatás az, hogy a szeretkezés növeli az immunitást, azaz ellenállóbbak leszünk a bacikkal, kórokozókkal szemben. Hamarosan jön megint a hideg idő, a megfázás elkerülését tehát nem csak a forró tea segítheti!

A bőrünk is meghálálja, ha minél gyakrabban szerzünk örömet a testünknek. Eltűnnek a pattanások, kisimultabbak leszünk, persze mindez köszönhető a boldogság érzésének is.

Jó tudni, hogy a szexnek öregedésgátló hatása is van! Íme, a titkos recept az örök fiatalsághoz: a heti 2-3 szeretkezés élettel teli, egészséges külsőt varázsol mindenkinek.

Lelki vonatkozások

Ne feledkezzünk el a lelki vonatkozásról sem! Nemcsak a testünk, hanem a lelkünk is profitál abból, ha minél többször huncutkodunk.

A jó szex után gyorsabban megy az elalvás: kipihentebbek, üdébbek leszünk, ha azonnal el tudunk aludni, és nem kell órákon át forgolódni az ágyban. A szeretkezés teljesen kikapcsol: biztosan nem fogunk rágódni az aznapi problémákon közben, így a mentális egészségünk is jobb lesz.

Bizonyított tény az is, hogy azok, akik gyakran élnek nemi életet, kevésbé ingerültek. Nagyobb türelemmel fordulnak mások felé, hiszen jól érzik magukat a bőrükben, nem idegeskednek. A stressz levezetéséhez bátran ajánlható tehát a sportoláson kívül az ágytorna is: minél többször, annál jobb!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

e-kert.hu - 2022 november - LinkMarketing - 5

Egy fém tárolóra minden kertben szükség van

Számos olyan holmi fordul elő egy kertes házban, amit csak időszakosan használunk, és nem mindig megoldott az, hogy ezeket a dolgokat úgy pakoljuk el, hogy megőrizzük azok épségét és funkcióját.

https-__cupydo.hu_ - 2022 november - Cikk2

Eleged van a kapcsolatszédelgőkből?

Társat keresni sosem egyszerű, az online térben pedig még kevésbé az, hiszen az internet mögé bújva mindenki sokkal többet enged meg magának, mindenki sokkal lazábban kezeli a dolgokat, mint ahogy amúgy személyesen tenné.

The,Girl,With,The,Puppy,In,Bed.

A legkényelmesebb fekvőalkalmatosságok vendégeink számára

Biztosan előfordult már veled is, hogy szívesen vendégül fogadtad volna a rokonságot, vagy esetleg egy átmulatott este után adtál volna fekvő helyet egy barátnak, de mivel nem volt erre alkalmas fekvőalkalmatosságod, sajnos búcsút kellett mondani az ötletnek.

vagyaim.hu - 2022 november - LinkMarketing - 4

Tuti tippek felnőtteknek!

Az anális közösülés amilyen izgató, olyan fájdalmas is lehet abban az esetben, ha nem a megfelelő körülmények között kerül rá sor.

https-www.foliasjuci.hu-2022 november - Cikk6

Érezd magad otthon úgy, mint egy Loire menti kastélyban!

Merésznek tartod ezt a kijelentést? Pedig nem kell szerénykedned, mert ha tetszik a pompázatos királyi stílus, vagy csak pár kiegészítő erejéig lopnád be lakásodba, akkor simán megvalósíthatod otthon is azt az életérzést, amit egy kastély fényűző lakosztályában érezhetsz.

https-__griffwebshop.com_ - 2022 október - Cikk3

A laza viselet, amelyet nem is olyan egyszerű összeállítani

A spotzakó-farmer összeállítások laza eleganciát sugároznak, amennyiben sikerül jól eltalálni mindkét ruhadarabot. Stylistokat, szakértőket és persze az ilyen összeállításokat kedvelő férfiakat kérdezve, általános vélekedés, hogy a legjobb, ha sötétebb színű nadrágot választasz.

18650-akku.hu - 2022 október - LinkMarketing - 1

Az e-cigik hajtómotorjai, az akkumulátorok

Az e-cigaretta népszerűsége napjainkban töretlen, hiszen a hagyományoshoz képest számos előnnyel rendelkezik, nemcsak árban, de az egészségügyi kockázatokat tekintve is. Sokaknak segíthet az ártalmas dohányzásról való leszokásban, hiszen alapjaiban ugyanazt az érzést nyújtja, mint a klasszikus változat.