Az izgató mivoltán túl a jó erotikus művészet nagy hatású, szex-pozitív, társadalmi vonatkozású megállapításokat tehet. Elég csak megnézni, mennyire virágzik a műfaj az Instagramon: a rengeteg művész, több ezres követőtáboruk támogatását élvezve, újfajta módon kezdett el gondolkodni a szerelemről, szexről, intimitásról – miközben sok esetben a profiljuk létét kockáztatják az Instagram mellbimbóellenes irányelvei miatt. Az alábbiakban tizenegy olyan fiatal képzőművészt mutatunk be a világ minden tájáról, akik testpozitív képeikkel a fenti elveket vallják. Vigyázat: az alábbi képek nem munkahelyre való tartalom!

Regards Coupables

https://www.instagram.com/p/B89jildAuCj/

A párizsi alkotó erotikus-romantikus művésznek definiálja magát. A szeretők közötti érzelmi közelséget és a szexualitás intimitását ábrázolja.

tinamariaelena

https://www.instagram.com/p/B8OwYE8B1cT/

A dán hölgy egy szintén erotikus képekkel foglalkozó Instagram-profil, az Alpha Channeling hatására kezdte megosztani saját alkotásait, de egyéb Instagram-tartalmak, könyvek, fotók, a saját érzései, tapasztalatai, álmai és ötletei is inspirálják.

dvrkshines

https://www.instagram.com/p/Bu_vbzJhFiZ/

Az osztrák Coco egyszerű, fekete-fehér, de részletes rajztechnikájával csak jelzésképpen használ színeket. A felesleges részletek redukálásával csak a lényegre koncentrál.

kliuwong

https://www.instagram.com/p/B8KXURCg31a/

A Los Angeles-i Kristen Liu-Wong szerint a jó erotikus művészet titka az, hogy nem lehet közönséges pusztán a vulgaritás kedvéért, de azon sem kell aggódni, ha nyíltan szexuális tartalmat mutat meg. Véleménye szerint az erotikus művészetnek tükröznie kell a művész szexuális ízlésvilágát, és az ábrázolásokon keresztül fel kell tárnia az emberi szexualitást.

fridacastelli

https://www.instagram.com/p/B6uoFlSo1UN/

Az „eromantikus” milánói alkotó úgy tartja, hogy az erotika a szerelem elengedhetetlen része, de nem minden, és minden képe mögött egy egész világ áll.

eroticwatercolor

Повторюсь!!!Очень интересный и очень захватывающий сезон нас ждёт впереди,потому что интерес к фигурному катанию растёт не по дням,а по часам!И это очень здорово!!!!!

No Description

Az Oroszországban élő Noomi jelenleg erotikus képregényén, és néhány pályázati munkán dolgozik. A fiatal művész célja, hogy önálló kiállítást tarthasson.

bonercandy69

https://www.instagram.com/p/B2Hsgj0pM2P/

A vancouveri művész szerint az a jó erotikus ábrázolás, ha egy narratívát, kontextust is kínál a nézőnek, aki így könnyebben tud kapcsolódni a képhez. Sosem lehet nőgyűlölő, közönséges vagy megszégyenítő. Nyílt, a nőket egyenrangú félként ábrázoló, tabukat feszegető ábrázolási módra van szükség.

Petite_Boheme

https://www.instagram.com/petite_boheme/

Petite Bohème Párizsban érzéki és erotikus rajzokat készít, gyakran még ennél is többet, így gyakran kényszerül cenzúrázni az Instagramra felkerülő rajzait.

Estine.Coquerelle

☁️ . . . #bd #dessin #bulles #tristesse #mood #encre #lavis #lavie

No Description

Estine Coquerelle szerint a jó erotikus alkotás azt ragadja meg, amit a szem nem lát, de amit látni kívánna. Nem a szexre fókuszál, ez különbözteti meg a pornótól, hanem a rejtett tartalom ragadja meg a befogadót.

MelodiePerrault

Becoming a first-time grandma is a special milestone and the Beaumont, Trenton team didn’t let the COVID surge in June keep this grandma from seeing her grandchild, Jackson. Our security team pointed out which room he was in and his mom and Dr. Angelique Ellison helped grandma get her first glimpse of the new baby boy! #BeaumontHealth #newborn #grandma #firsttimegrandma #commitment #COVID19 #TrentonMI #obgyn

No Description

Melodie Perrault először terápiás céllal kezdett rajzolni. Egy nehéz szakítás után magabiztos nőket rajzolva próbált talpra állni, majd felismerte, hogy nagyon sok nőnek, sőt, olykor férfinak is segítenek az alkotásai.

NatalieHJane

I’ve been up all night thinking about the abortion ban that was passed in Alabama yesterday. So many thoughts are racing. So many images are resurfacing. All I ever want is for women and girls to feel safe. I’d usually write something more thoughtful, but I can’t put it all into words yet…so I’m supporting @aclu_nationwide because they can. They can help the women and the young girls that will no longer have a choice about their own bodies and their futures. || here’s a drawing I did after my abortion…If you’d like to support @aclu_nationwide they have a link on their page or I will be putting a direct donation link on my stories.

No Description

A Los Angeles-i Natalie Krimet az erős, teljes életet élő nők inspirálják, akár történelmi figurák vagy politikai szereplők, akár a saját ismeretségi körébe tartoznak, az a fontos, hogy küzdjenek valamiért. Nekik köszönhetően választotta az életet és az ő történeteiken keresztül kapott ihletet. De a fejlődés, legyen szó érzelmi, szellemi, politikai és társadalmi vonatkozásában, a partnere és a saját kíváncsisága is hajtja.

Köszönjük, Glamour!

Itt pedig aktfotósok munkáit nézegetheted az Instagramon.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.