Az anális közösülés amilyen izgató, olyan fájdalmas is lehet abban az esetben, ha nem a megfelelő körülmények között kerül rá sor. Ahhoz, hogy mindkét fél számára élvezetes legyen, kölcsönös odafigyelés és tisztelet, rengeteg kommunikáció és néhány szabály betartása szükséges. Nézzük most meg, melyek ezek!

Kommunikáció, kommunikáció, kommunikáció!

Egy párkapcsolatban igencsak fontos, hogy rengeteget beszélgessetek lehetőleg mindenről – mélyebb, nehezebb témákról és hétköznapi dolgokról egyaránt. Nincs ez másként a szexuális élettel kapcsolatban sem. Mielőtt közösen élnétek át az élményt, beszélgessetek el róla, a másik rendelkezik-e már tapasztalattal ezen a területen, próbálta-e már korábban, vannak-e félelmei, elvárásai, egyáltalán akarja-e az egészet!

A tabukat tegyétek félre, diskuráljatok ezekről a kérdések nyíltan és őszintén! Ha mindketten pozitívan és nyitottan álltok a dologhoz, nincs más hátra, mint az, beszerezzetek néhány szükséges eszközt a Vágyaim.hu férfiaknak szánt termékei közül, de a női árucikkek közül is válogathattok!

Jöhetnek az előkészületek!

Az anális szexre érdemes úgy készülni, mint a karácsonyra. Míg egy hagyományos együttlét különlegessége a spontaneitásban rejlik, az anális szexnél fontos, hogy megfelelően előkészítsétek a terepet. Elengedhetetlen az alapos tisztálkodás kívül és belül is! Ha szükséges, akár még beöntésre is sor kerülhet. Ma már számos intim mosakodószer kapható a boltokban kifejezetten erre a célra.

Mivel az ánusz a hüvelytől eltérően nem képes nedvesedésre, síkosítót mindenképpen használnotok kell majd! A vízbázisú, könnyen lemosható termékek mellett ma már szilikonbázisú síkosítók is a vásárlók rendelkezésére állnak, amelyek akár óvszerrel együtt is használhatóak.

Mivel az anális szex sem jelent védelmet a szexuális úton terjedő betegségekkel és a különböző fertőzésekkel szemben, így a biztonság érdekében ilyen esetben is érdemes óvszert alkalmazni.

Bevezetés az élvezetekbe

Mivel a végbél záróizmai igen erősek, behatolás előtt lazítani szükséges rajtuk. Kézzel vagy nyelvvel ezt nem igazán lehet hatékonyan végezni, hasznosabb, ha kezdőknek szánt dildókat és kúpokat használtok. Ezek segítségével meg tudtok ágyazni a pénisznek, és sor kerülhet a valódi behatolásra is. Végig fontos, hogy odafigyeljetek egymás reakcióira, és kommunikáljatok!

Aktus közben ne tartsátok bent a levegőt, mert az az izmok befeszüléséhez vezethet! Maradjatok lazák és rugalmasak, az együttlét végeztével pedig beszéljétek meg tapasztalataitokat! Ha szeretnétek leegyszerűsíteni a készülődést, a szükséges eszközöket akár csomagban is beszerezhetitek. Így nincs más dolgotok, mint egy mindenre kiterjedő beszélgetés. Ezt követően már biztonsággal léphettek a tettek mezejére.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-__www.premiumbutor.hu_ - 2024 május - Cikk4

Teremtsd meg a könnyű nyári ebédekhez az ideális környezetet!

Úgy tűnik, menthetetlenül beköszöntött a nyár minden szépségével és ódiumával együtt. Természetesen most még nincs részünk rekkenő hőségben, amikor legszívesebben egész napra elbújnánk az árnyékos lakásunk hűvösében, de hamarosan ennek is itt lesz az ideje.

Troubled man suffering mental illness

A szorongás fajtái

Bár a szorongásban szenvedő emberek mindegyikére jellemző a túlzott feszültség és nyugtalanság érzése, a betegségnek olyan különböző típusai léteznek, amiket felsorolva, árnyaltabban láthatjuk, mi is a különbség az egyes altípusok és tüneteik között.

https-yolofood.hu - 2024 április - Cikk4

Életmódváltás lépésről lépésre

Az életmódváltás segítségével kiegyensúlyozott és egészséges életmódot lehet kialakítani, például kerülni kellene az esti filmnézés közben a nasikat, vagy csökkenteni a szénsavas üdítőitalok fogyasztását.

https-egeszsegpajzs.hu - 2024 április - Cikk4

A fűszeres csirkecomb pirulása zene füleinknek

Van az a pont, amikor egy tál zamatos étel gondolatától vagy a tűzhelyen piruló hússzeletek hangjától is rendkívül megéhezünk, és alig várjuk, hogy falatozni kezdjünk. Azonban nincs mindig idő minőségi fogásokat készíteni, hiába esne jól némi finomság.

https-__adlab.hu_ - 2024 április - Cikk4

Megéri a saját brandre hirdetni Google Ads-ben?

A PPC hirdetések hatékonyságát senki sem vitatja, sok vállalkozás él is vele különböző céljai eléréséhez, azonban annak megítélése már nem ennyire egyértelmű sem a szakmabeliek, sem a laikusok körében, hogy érdemes-e saját márkanévre hirdetni.

https-__webshop.tisztalevegot.hu_ - 2024 április - Cikk2

Amit a HEPA-szűrőről tudni kell

A HEPA-szűrők redőzött kialakítással rendelkeznek, amelynek köszönhetően minden olyan részecske fennakad rajtuk, amely minimum 0,3 mikrométeres nagyságú.

https-www.meseweb.hu - 2024 március - Cikk2

Mik a kislányok kedvenc mesekönyvei?

A kislányok nagyon szeretik, ha meséskönyvből olvasunk nekik, hiszen ilyenkor ők maguk képzelhetik el az egész történetet és alig várják, hogy napról napra egyre tovább haladjunk a történetben.

https-__mufushop.hu_ - 2024 március - Cikk2

Csodaszép kert télen-nyáron!

Egy szép, üde zöld gyeppel rendelkező kertbe mindig öröm kiülni vagy csak kitekinteni az ablakon és megszemlélni a kinti színkavalkádot.

patikamra.hu - 2024 március - LinkMarketing - 1

Miért érdemes kollagént fogyasztani?

Napjainkban egyre többször találkozhatunk kollagén tartalmú készítményekkel, sokan viszont csak a szépségre való pozitív hatásairól ismerik ezt az anyagot.

alkatreszekrobogohoz.hu - 2024 március - LinkMarketing - 2

A megfelelő helyzetjelző izzó kiválasztása és cseréje

A járművek láthatósága több okból is kifejezetten fontos a mindennapos közlekedés során. Természetesen már önmagában azért is, mert ha nem működnek a lámpák, akkor szinte garantáltan érkezni fog a csekk, és fizethetjük a büntetést.