Az anális közösülés amilyen izgató, olyan fájdalmas is lehet abban az esetben, ha nem a megfelelő körülmények között kerül rá sor. Ahhoz, hogy mindkét fél számára élvezetes legyen, kölcsönös odafigyelés és tisztelet, rengeteg kommunikáció és néhány szabály betartása szükséges. Nézzük most meg, melyek ezek!

Kommunikáció, kommunikáció, kommunikáció!

Egy párkapcsolatban igencsak fontos, hogy rengeteget beszélgessetek lehetőleg mindenről – mélyebb, nehezebb témákról és hétköznapi dolgokról egyaránt. Nincs ez másként a szexuális élettel kapcsolatban sem. Mielőtt közösen élnétek át az élményt, beszélgessetek el róla, a másik rendelkezik-e már tapasztalattal ezen a területen, próbálta-e már korábban, vannak-e félelmei, elvárásai, egyáltalán akarja-e az egészet!

A tabukat tegyétek félre, diskuráljatok ezekről a kérdések nyíltan és őszintén! Ha mindketten pozitívan és nyitottan álltok a dologhoz, nincs más hátra, mint az, beszerezzetek néhány szükséges eszközt a Vágyaim.hu férfiaknak szánt termékei közül, de a női árucikkek közül is válogathattok!

Jöhetnek az előkészületek!

Az anális szexre érdemes úgy készülni, mint a karácsonyra. Míg egy hagyományos együttlét különlegessége a spontaneitásban rejlik, az anális szexnél fontos, hogy megfelelően előkészítsétek a terepet. Elengedhetetlen az alapos tisztálkodás kívül és belül is! Ha szükséges, akár még beöntésre is sor kerülhet. Ma már számos intim mosakodószer kapható a boltokban kifejezetten erre a célra.

Mivel az ánusz a hüvelytől eltérően nem képes nedvesedésre, síkosítót mindenképpen használnotok kell majd! A vízbázisú, könnyen lemosható termékek mellett ma már szilikonbázisú síkosítók is a vásárlók rendelkezésére állnak, amelyek akár óvszerrel együtt is használhatóak.

Mivel az anális szex sem jelent védelmet a szexuális úton terjedő betegségekkel és a különböző fertőzésekkel szemben, így a biztonság érdekében ilyen esetben is érdemes óvszert alkalmazni.

Bevezetés az élvezetekbe

Mivel a végbél záróizmai igen erősek, behatolás előtt lazítani szükséges rajtuk. Kézzel vagy nyelvvel ezt nem igazán lehet hatékonyan végezni, hasznosabb, ha kezdőknek szánt dildókat és kúpokat használtok. Ezek segítségével meg tudtok ágyazni a pénisznek, és sor kerülhet a valódi behatolásra is. Végig fontos, hogy odafigyeljetek egymás reakcióira, és kommunikáljatok!

Aktus közben ne tartsátok bent a levegőt, mert az az izmok befeszüléséhez vezethet! Maradjatok lazák és rugalmasak, az együttlét végeztével pedig beszéljétek meg tapasztalataitokat! Ha szeretnétek leegyszerűsíteni a készülődést, a szükséges eszközöket akár csomagban is beszerezhetitek. Így nincs más dolgotok, mint egy mindenre kiterjedő beszélgetés. Ezt követően már biztonsággal léphettek a tettek mezejére.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-__www.butika.hu_ - 2023 január - Cikk1

Zoknikötési útmutató

Akár új készségekkel szeretnéd kiegészíteni a már meglévő kötési tudásodat, akár csak egy olyan kisebb projektet szeretnél, amelyet könnyedén magaddal vihetsz bárhová, a zoknikötés mindkét esetben nagyszerű alternatíva lehet számodra.

soforallas.com - 2023 január - LinkMarketing - 2

Sofőrnek lenni nem leányálom

A laikusok sokszor adnak hangot annak, hogy sofőrnek lenni nem is olyan nehéz, hiszen ha valaki tud vezetni, akkor már elmehet sofőrnek is.

vitalpet.hu - 2023 január - LinkMarketing - 3

Hogyan kezdjük el kutyánk úsztatását?

Az állattartási kultúra hazánkban is egyre fejlettebb, és napjainkban már nagyon sok család teljes jogú családtagnak tekinti kutyáját, akivel minél több időt szeretne együtt tölteni.

https-__webshop.hunpohar.hu_ - 2023 január - Cikk2

A legjobb papírtörlő megtalálása a szennyeződések feltakarításához

Lehet, hogy abban a pillanatban, amikor lekaptad a papírtörlőt a polcról, nem gondolkodtál túl sokat az elérhető termékek közötti különbségeken, de ha valaha is megpróbáltál feltakarítani egy komolyabb kiömlést egy gyenge minőségű papírtörlővel, akkor tudod, hogy ebből a háztartási papírtermékből nem mindegyik egyforma.

royaltuning.hu - 2022 december - LinkMarketing - 1

Ajándékötletek nagy motorrajongóknak!

Akinek az ismeretségi körében akad olyan, aki legszívesebben soha le nem szállna a motorjáról az pontosan tudja, hogy ezeknek a fanatikusoknak mással nem igazán lehet örömet szerezni, mint valamivel, ami az imádott motorjukkal áll kapcsolatban.

https-__www.onlinecsapagybolt.hu_ - 2022 december - Cikk1

Mire jók a szimeringek?

Ha olyan berendezésben vagy szerkezetben kell megvalósítani a tömítést, ahol forgó tengely is található, akkor ezt a szimering segítségével tudjuk kivitelezni.