Sziromszóró kosár és gyűrűpárna, mint az esküvői segítők kiegészítői

Az esküvő nagy nap az ifjú pár életében, de nem csak számukra tartogat izgalmakat és feladatokat. Hogy minden az ő elképzelésük szerint alakuljon, szükség van néhány elmaradhatatlan segítőre és kiegészítőre.

Az esküvő elmaradhatatlan segítői és kiegészítőik

Ha elképzelünk egy klasszikus esküvőt, olyan segítő juthat eszünkbe, mint a vőfély, a koszorúslányok, de ott a sziromszóró kislány és a gyűrűhordozó kisfiú is. Nem kevésbé fontos feladat hárul az örömapára, aki az oltárhoz vezeti a menyasszonyt, vagy a vőlegény édesanyjára, aki a fiát kíséri.
A kiegészítők között pedig mindenképp gondoljunk a segítők feladatára, ezen keresztül pedig az olyan esküvői kiegészítők beszerzésére, mint a sziromszóró kosár vagy a gyűrűpárna, a teljesség igénye nélkül.

A sziromszóró kislány és a gyűrűhordozó kisfiú

Az esküvőn az egyik legmeghatóbb jelenet a bevonulás, amelynek csúcspontja a menyasszony érkezése. A hagyományos magyaros esküvőn a menyasszonyt az édesapja vagy a menyasszonyhoz közel álló férfi vezeti be, a koszorúslányok pedig a közvetlen közelében vonulnak.
Igazán édes jelenet, ha van a családban, baráti körben kicsi gyermek, és egy sziromszóró kislány kezdi a sort, a szirmokkal mutatva az utat a szertartás helyszínéig a menyasszonynak. Amellett, hogy a kislányok már a pörgős ruhácskát élvezik, még a feladatukra is büszkék.

A sziromszóró kislány kezében egy sziromszóró kosár lapul, amelyből merítve rózsaszirmokkal hinti be az útvonalat. Gyönyörű látvány, és valóban emeli az ünnep hangulatát. A Hagyományőrző Bolt esküvői kellékek kínálatában megtaláljuk a sziromszóró kosár több változatát, ahogy a vőfély számára elengedhetetlen magyaros vőfélyszalagot szintén.

Az esküvői segítők sorába tartozik továbbá a gyűrűhordozó kisfiú. Szintén jó választás ezt a feladatot egy rokon vagy barát kisfiára bízni, sőt a hagyományok szerint ez a legszerencsésebb megoldás. Ő viszi be a szertartásra és adja át egy gyűrűpárnán a gyűrűket.

Legyenek-e kisgyerekek az esküvői segítők?

Ez a kérdés egy régi magyar esküvőn, lakodalomban még csak meg sem fordult az ember fejében, manapság azonban sokszor hallani erről a dilemmáról, illetve arról, kikösse-e a fiatal pár a násznépnek, hogy kiskorút nem vihetnek az eseményre.
Érdemes arra gondolni, hogy a házasságkötéssel új család születik, egyszer gyermekkel, új családtaggal bővül, és nem vitás, hogy egy családi eseményen ott a helye. Ha pedig részt vesz, miért ne tehetné aktívan, lehetne esküvői segítő!
A kislányok rendkívül segítőkész koszorúslányok, a sziromszóró kislány és a gyűrűhordó kisfiú pedig a legcukibb esküvői segítő. Garantált a mosoly és a jókedv, ahol szerephez juthatnak, mindemellett pedig a szüleik is nyugodtabbak, aggódás nélkül szórakozhatnak.
Bátran kérd fel a kisgyerekeket esküvői segítőknek, az örömük mellett az esküvői fotók is kifejezetten életszerűen sikerülnek velük!

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

https-__flexibill.hu_ - 2021 november - Cikk1

Előre fizetünk – Mindent a digitális faktoringról

A mai rohanó és digitális világban az idő még inkább pénz, és egy banki szolgáltatás, ami nem intézhető mobilról egy app segítségével, kőkorszakinak tűnik, és nem képes megszólítani a feltörekvő generációkat.

Nincs több cikk