A szoláriumstúdiók között állandóan megy a harc, hogy ki tud jobbat, többet felmutatni, újabb módszereket, technológiákat, gépeket, csöveket és persze kozmetikumokat. Mit akarnak a vendégek? Adjunk nekik kellő tájékoztatást a szoláriumozásról, támogassuk őket hozzáértő személyzettel karöltve.
A következő pár sorban most tehát a siker titkai boncolgatjuk, illetve rávilágítunk arra, milyen fontos a minőségi csövek biztosítása.

Ha profi vagy, újítasz

A technikai újítások ma már minden területet befolyásolnak, így a szoláriumstúdiókban is állandó a változás. Mindig kell egy új gép, egy új krém vagy egy új cső. Ezek a beruházások hosszú távra szólnak, mégis sokat hozzátesznek az üzlet sikeréhez. A Hollandimpex KFT szoláriumcső kínálatában például olyan minőségi darabokkal találkozhatsz, amelyek a te vendégeidet is becsalogatják majd.

Az újítások mindig pénzbe kerülnek, viszont busásan megtérülnek, ha valóban jól választasz. Utána kell járni, hogy melyek azok a lehetőségek, amelyek iránt valóban érdeklődnek az ügyfelek, hiszen ez lesz a helyes irány. Tűnj ki a tömegből, legyen egy plusz ajánlat, ami csak nálad vagy csak néhány szolgáltatónál elérhető!

Hogyan fokozható a barnulás hatékonysága?

Kezdjük azzal, hogy a barnulás személy-, illetve sokkal inkább bőrtípus függő. Nincs két egyforma bőrtípus, mindegyik mást igényel, és ez kihat magára a barnulási időre és folyamatra is. Ezért is nehéz, amikor valaki azt kérdezi, hogy mennyi ideig tart lebarnulni. Erre nem lehet mindig egzakt választ adni. Ezt neked, szolgáltatóként tudnod kell!

A legjobb, ha a fokozatosság és a mértékletesség irányába tereled a vendégeket, és hasznos tanácsokkal látod el őket. Mindezt ráadásul a szalon felszerelésének is tükröznie kell. Mit is jelent ez? Azt, hogy széles kínálatot kell kialakítanod, legyen szó a csövekről vagy a gépekről. A cél, hogy mindenki a maga tempójában, a saját bőrtípusának megfelelő kényelemben tudjon szoláriumozni.

Szoláriumcsövek, amelyek minőséget sugároznak

Érdemes fekvő és álló gépeket egyaránt beszerezni és ahogy azt fentebb is írtuk, mindenkinek kedvezni kell! Persze itt jönnek képbe a különféle szoláriumcsövek is.

Számos márka támogat abban, hogy széles kínálatot alakíts ki: az iBronzer, a Coffee Love, a Coffee Love CollaTan és a Superbronz.

Az eredményes és a látványos szoláriumozás támogatói lehetnek a fent felsorolt szolárium lámpák. Ezek a szoláriumcsövek az érzékeny bőrű vendégek számára is tökéletesek lesznek. Ráadásul azokat is meggyőzhetjük a szoláriumozás hatékonyságáról, akik eddig nem merték igénybe venni szolgáltatásunkat.

A siker tehát nem írható le egyetlen tulajdonsággal vagy szolgáltatással, egy szalonban megannyi feltételnek kell eleget tennünk. De ha vonzó újdonságokat mutatunk fel, például speciális csöveket, akkor nagyobb eséllyel térnek majd vissza hozzánk.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-__www.premiumbutor.hu_ - 2024 május - Cikk4

Teremtsd meg a könnyű nyári ebédekhez az ideális környezetet!

Úgy tűnik, menthetetlenül beköszöntött a nyár minden szépségével és ódiumával együtt. Természetesen most még nincs részünk rekkenő hőségben, amikor legszívesebben egész napra elbújnánk az árnyékos lakásunk hűvösében, de hamarosan ennek is itt lesz az ideje.

Troubled man suffering mental illness

A szorongás fajtái

Bár a szorongásban szenvedő emberek mindegyikére jellemző a túlzott feszültség és nyugtalanság érzése, a betegségnek olyan különböző típusai léteznek, amiket felsorolva, árnyaltabban láthatjuk, mi is a különbség az egyes altípusok és tüneteik között.

https-yolofood.hu - 2024 április - Cikk4

Életmódváltás lépésről lépésre

Az életmódváltás segítségével kiegyensúlyozott és egészséges életmódot lehet kialakítani, például kerülni kellene az esti filmnézés közben a nasikat, vagy csökkenteni a szénsavas üdítőitalok fogyasztását.

https-egeszsegpajzs.hu - 2024 április - Cikk4

A fűszeres csirkecomb pirulása zene füleinknek

Van az a pont, amikor egy tál zamatos étel gondolatától vagy a tűzhelyen piruló hússzeletek hangjától is rendkívül megéhezünk, és alig várjuk, hogy falatozni kezdjünk. Azonban nincs mindig idő minőségi fogásokat készíteni, hiába esne jól némi finomság.

https-__adlab.hu_ - 2024 április - Cikk4

Megéri a saját brandre hirdetni Google Ads-ben?

A PPC hirdetések hatékonyságát senki sem vitatja, sok vállalkozás él is vele különböző céljai eléréséhez, azonban annak megítélése már nem ennyire egyértelmű sem a szakmabeliek, sem a laikusok körében, hogy érdemes-e saját márkanévre hirdetni.

https-__webshop.tisztalevegot.hu_ - 2024 április - Cikk2

Amit a HEPA-szűrőről tudni kell

A HEPA-szűrők redőzött kialakítással rendelkeznek, amelynek köszönhetően minden olyan részecske fennakad rajtuk, amely minimum 0,3 mikrométeres nagyságú.

https-www.meseweb.hu - 2024 március - Cikk2

Mik a kislányok kedvenc mesekönyvei?

A kislányok nagyon szeretik, ha meséskönyvből olvasunk nekik, hiszen ilyenkor ők maguk képzelhetik el az egész történetet és alig várják, hogy napról napra egyre tovább haladjunk a történetben.

https-__mufushop.hu_ - 2024 március - Cikk2

Csodaszép kert télen-nyáron!

Egy szép, üde zöld gyeppel rendelkező kertbe mindig öröm kiülni vagy csak kitekinteni az ablakon és megszemlélni a kinti színkavalkádot.

patikamra.hu - 2024 március - LinkMarketing - 1

Miért érdemes kollagént fogyasztani?

Napjainkban egyre többször találkozhatunk kollagén tartalmú készítményekkel, sokan viszont csak a szépségre való pozitív hatásairól ismerik ezt az anyagot.

alkatreszekrobogohoz.hu - 2024 március - LinkMarketing - 2

A megfelelő helyzetjelző izzó kiválasztása és cseréje

A járművek láthatósága több okból is kifejezetten fontos a mindennapos közlekedés során. Természetesen már önmagában azért is, mert ha nem működnek a lámpák, akkor szinte garantáltan érkezni fog a csekk, és fizethetjük a büntetést.