A szoláriumstúdiók között állandóan megy a harc, hogy ki tud jobbat, többet felmutatni, újabb módszereket, technológiákat, gépeket, csöveket és persze kozmetikumokat. Mit akarnak a vendégek? Adjunk nekik kellő tájékoztatást a szoláriumozásról, támogassuk őket hozzáértő személyzettel karöltve.
A következő pár sorban most tehát a siker titkai boncolgatjuk, illetve rávilágítunk arra, milyen fontos a minőségi csövek biztosítása.

Ha profi vagy, újítasz

A technikai újítások ma már minden területet befolyásolnak, így a szoláriumstúdiókban is állandó a változás. Mindig kell egy új gép, egy új krém vagy egy új cső. Ezek a beruházások hosszú távra szólnak, mégis sokat hozzátesznek az üzlet sikeréhez. A Hollandimpex KFT szoláriumcső kínálatában például olyan minőségi darabokkal találkozhatsz, amelyek a te vendégeidet is becsalogatják majd.

Az újítások mindig pénzbe kerülnek, viszont busásan megtérülnek, ha valóban jól választasz. Utána kell járni, hogy melyek azok a lehetőségek, amelyek iránt valóban érdeklődnek az ügyfelek, hiszen ez lesz a helyes irány. Tűnj ki a tömegből, legyen egy plusz ajánlat, ami csak nálad vagy csak néhány szolgáltatónál elérhető!

Hogyan fokozható a barnulás hatékonysága?

Kezdjük azzal, hogy a barnulás személy-, illetve sokkal inkább bőrtípus függő. Nincs két egyforma bőrtípus, mindegyik mást igényel, és ez kihat magára a barnulási időre és folyamatra is. Ezért is nehéz, amikor valaki azt kérdezi, hogy mennyi ideig tart lebarnulni. Erre nem lehet mindig egzakt választ adni. Ezt neked, szolgáltatóként tudnod kell!

A legjobb, ha a fokozatosság és a mértékletesség irányába tereled a vendégeket, és hasznos tanácsokkal látod el őket. Mindezt ráadásul a szalon felszerelésének is tükröznie kell. Mit is jelent ez? Azt, hogy széles kínálatot kell kialakítanod, legyen szó a csövekről vagy a gépekről. A cél, hogy mindenki a maga tempójában, a saját bőrtípusának megfelelő kényelemben tudjon szoláriumozni.

Szoláriumcsövek, amelyek minőséget sugároznak

Érdemes fekvő és álló gépeket egyaránt beszerezni és ahogy azt fentebb is írtuk, mindenkinek kedvezni kell! Persze itt jönnek képbe a különféle szoláriumcsövek is.

Számos márka támogat abban, hogy széles kínálatot alakíts ki: az iBronzer, a Coffee Love, a Coffee Love CollaTan és a Superbronz.

Az eredményes és a látványos szoláriumozás támogatói lehetnek a fent felsorolt szolárium lámpák. Ezek a szoláriumcsövek az érzékeny bőrű vendégek számára is tökéletesek lesznek. Ráadásul azokat is meggyőzhetjük a szoláriumozás hatékonyságáról, akik eddig nem merték igénybe venni szolgáltatásunkat.

A siker tehát nem írható le egyetlen tulajdonsággal vagy szolgáltatással, egy szalonban megannyi feltételnek kell eleget tennünk. De ha vonzó újdonságokat mutatunk fel, például speciális csöveket, akkor nagyobb eséllyel térnek majd vissza hozzánk.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-__www.butika.hu_ - 2023 január - Cikk1

Zoknikötési útmutató

Akár új készségekkel szeretnéd kiegészíteni a már meglévő kötési tudásodat, akár csak egy olyan kisebb projektet szeretnél, amelyet könnyedén magaddal vihetsz bárhová, a zoknikötés mindkét esetben nagyszerű alternatíva lehet számodra.

soforallas.com - 2023 január - LinkMarketing - 2

Sofőrnek lenni nem leányálom

A laikusok sokszor adnak hangot annak, hogy sofőrnek lenni nem is olyan nehéz, hiszen ha valaki tud vezetni, akkor már elmehet sofőrnek is.

vitalpet.hu - 2023 január - LinkMarketing - 3

Hogyan kezdjük el kutyánk úsztatását?

Az állattartási kultúra hazánkban is egyre fejlettebb, és napjainkban már nagyon sok család teljes jogú családtagnak tekinti kutyáját, akivel minél több időt szeretne együtt tölteni.

https-__webshop.hunpohar.hu_ - 2023 január - Cikk2

A legjobb papírtörlő megtalálása a szennyeződések feltakarításához

Lehet, hogy abban a pillanatban, amikor lekaptad a papírtörlőt a polcról, nem gondolkodtál túl sokat az elérhető termékek közötti különbségeken, de ha valaha is megpróbáltál feltakarítani egy komolyabb kiömlést egy gyenge minőségű papírtörlővel, akkor tudod, hogy ebből a háztartási papírtermékből nem mindegyik egyforma.

royaltuning.hu - 2022 december - LinkMarketing - 1

Ajándékötletek nagy motorrajongóknak!

Akinek az ismeretségi körében akad olyan, aki legszívesebben soha le nem szállna a motorjáról az pontosan tudja, hogy ezeknek a fanatikusoknak mással nem igazán lehet örömet szerezni, mint valamivel, ami az imádott motorjukkal áll kapcsolatban.

https-__www.onlinecsapagybolt.hu_ - 2022 december - Cikk1

Mire jók a szimeringek?

Ha olyan berendezésben vagy szerkezetben kell megvalósítani a tömítést, ahol forgó tengely is található, akkor ezt a szimering segítségével tudjuk kivitelezni.