A sima, szőrtelen bőr nem újkeletű elvárás a nők körében, már az ókorban is kellő gondot fordítottak a szőrtelenítésre, és azóta is különféle, tartós és átmeneti eredményt biztosító módszerek léteznek rá.
A szőrtelen bőr az ápoltság érzetét kelti, emiatt jelentősége napjainkban is nagy. Persze a szőrszálak eltávolítása nemcsak esztétikai kérdés, hanem higiéniai is, hiszen az izzadás által kellemetlen szagok is képződnek. Attól függően, hogy milyen tartós végeredményt szeretnél elérni, milyen a fájdalomtűrő képességed, mennyi időt szánsz rá, többféle szőrtelenítési eljárás közül választhatsz.

Szabadulj meg a nemkívánatos szőrszálaktól!

A nyár, a strandszezon közeledtével még fontosabbá válik a szőrtelenítés, a sima karok és lábak iránti igény, hiszen a szoknyáknak, rövid nadrágoknak köszönhetően felszínre kerülnek az addig elfedett testrészek. Az Alveolashop.hu prémiumminőségű gyantázógépei és gyantatermékei a szőrtelenítést élménnyé, az eredményeket pedig egyedülállóvá varázsolják.

A kozmetikák, wax szalonok megtelnek szőrtelen testrészekre vágyó nőkkel és ma már férfiakkal is, hiszen számukra is ugyanolyan fontos az ápoltság. Otthonukban is sokan alkalmazzák valamelyik módszert: a borotválást, az epilálást, a gyantázást vagy a lézeres szőrtelenítést. Hogy kinek melyik módszer válik be, az egyéni preferencia kérdése.

A tartós simaságot garantáló gyantázás

Sokan idegenkednek ettől a szőrtelenítési eljárástól a fájdalomra hivatkozva, pedig amennyiben gyakorlott kéz végzi a módszert alapos ismeret birtokában, továbbá megfelelő anyagot használ, akkor nem okoz olyan mértékű traumát a bőrnek, amit ne lehetne kibírni.

A fejlesztéseknek köszönhetően a gyantakészítmények egyre hatékonyabb, tartósabb szőrtelenítést tesznek lehetővé, így egyre kevésbé érezheted fájdalmasnak ezt a műveletet. És nem mellesleg a gyantázási módszerek is sokat fejlődtek az évtizedek során, nem a forró, bőrt égető gyantákra kell gondolni.

Mitől lesz hatékony a gyantázás?

Amennyiben jó kozmetikussal végezteted a szőrtelenítés műveletét, biztos lehetsz abban, hogy a szőrtípusodnak és a bőrödnek megfelelő gyantatípust használ, így óvva meg téged a fájdalomtól, és így téve még hatékonyabbá a műveletet.

Gyanták ma már a hagyományos mellett tégelyes, patronos és elasztikus formában is rendelkezésre állnak, és akár mikrohullámú sütőben is könnyen és gyorsan felmelegíthetőek.

A korszerű, minőségi gyanták már vékony rétegben is erős tapadást biztosítnak, így alapos szőreltávolítást tesznek lehetővé, nem irritálják a bőrt. Az elasztikus gyanták extra rugalmasságukkal igazi kuriózumok, normál, érzékeny és száraz bőrre egyaránt használhatóak, ráadásul szabad kézzel, papír használata nélkül. A szőr eltávolítása után javasolt a kissé megviselt, irritált bőr hidratálása.

Életvitelednek megfelelően akár az otthoni, akár a kozmetikai szalonban történő gyantázást választod, hetekre megszabadulhatsz a nemkívánatos szőrszálaktól minimális fájdalom árán.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-www.meseweb.hu - 2024 március - Cikk2

Mik a kislányok kedvenc mesekönyvei?

A kislányok nagyon szeretik, ha meséskönyvből olvasunk nekik, hiszen ilyenkor ők maguk képzelhetik el az egész történetet és alig várják, hogy napról napra egyre tovább haladjunk a történetben.

https-__mufushop.hu_ - 2024 március - Cikk2

Csodaszép kert télen-nyáron!

Egy szép, üde zöld gyeppel rendelkező kertbe mindig öröm kiülni vagy csak kitekinteni az ablakon és megszemlélni a kinti színkavalkádot.

patikamra.hu - 2024 március - LinkMarketing - 1

Miért érdemes kollagént fogyasztani?

Napjainkban egyre többször találkozhatunk kollagén tartalmú készítményekkel, sokan viszont csak a szépségre való pozitív hatásairól ismerik ezt az anyagot.

alkatreszekrobogohoz.hu - 2024 március - LinkMarketing - 2

A megfelelő helyzetjelző izzó kiválasztása és cseréje

A járművek láthatósága több okból is kifejezetten fontos a mindennapos közlekedés során. Természetesen már önmagában azért is, mert ha nem működnek a lámpák, akkor szinte garantáltan érkezni fog a csekk, és fizethetjük a büntetést.

1-3

Ki lőtt 10 gólt egy focimeccsen?

A modern futball nagyrészt a védekezésre koncentrál – túl sok meccs végződik 0:0-s eredménnyel, három gól pedig eredményessé teszi a mérkőzést a szurkolók és a megfigyelők szemében.

002

Légy ott a Youtube-on is!

Ezért nem kérdés, hogy ha ott vagy Te is, akkor jó eséllyel potenciális vevőket érhetsz el vele. Persze nem mindegy, hogyan csinálod!

httpswww.skandimania.com - 2024 február - Cikk3

Hogyan válasszunk szaunát?

Bár Magyarországon rengeteg településen van szaunázási lehetőség, meghittebb, bensőségesebb lehet az élmény, ha az embernek van egy sajátja. Így mindig azokkal töltheti az idejét, akikkel szeretné, és el sem kell utazni egy kis frissítő szaunázáshoz.

https-__fogpotlasklinika.hu_ - 2024 február - Cikk2

Mi a megoldás fogatlanság esetén?

Nem csupán egy-egy elvesztett fog pótlására, de teljes fogatlanság fennállásakor is a fogimplantátumok jelentik a legideálisabb megoldást. Ilyenkor 3-8 implantátum segítségével fix híd készülhet, ha viszont az egyesével történő pótlás mellett döntenénk, akkor 12-14 implantátum válhat szükségessé állcsontonként.