A Sztárban Sztár leszek! győzetése elmondta, milyen tervei vannak 2022-re.

Az emberek is megszerették

Csiszár Istvánt, a Sztárban Sztár leszek! második évadának győztesét rengeteg ember szerette meg. Alázatos munkájával, szerénységével és maximalizmusával egyből belopta magát sokak szívébe.

Csiszi a győzelem után őszintén vallott arról, igazából mit is gondol Till Attiláról, a tehetségkutató műsorvezetőjéről. Szerinte kevés szó esik róla, mégis az egész ország ismeri a nevét.

„Hihetetlenül jó fej, laza, segítőkész embert ismertem meg a személyedben, aki nagyon profi. Órákkal korábban bejön a stúdióba, és felkészül lélekben is az adott napi műsorra. Akármennyire is fáradt, mégis annyi energiát sugároz az emberek felé, rengeteget merítettem a pozitivitásodból és energiádból. Hálásan köszönöm” – fejtette ki Instagram-posztjában a művész.

Jól indul az év

Csiszár István tavaly 10 millió forinttal lett gazdagabb, jelenleg pedig készülőben van saját dala is. Emellett izgalmas lépésre készül a magánéletében. Bár Csiszárék összeházasodtak, a járvány miatt nem volt lehetőségük az ünneplésre párjával, így az új évben szeretnék ezt bepótolni – írta a Blikk.

A helyszínt már kiválasztottuk, egy kastélyban szeretnénk megtartani. Bettihez, mint táncosnőhöz, a habos-babos-hercegnős világ passzol, így a ruháját is ilyennek képzeli el. A lagzival kapcsolatban a legfontosabb, hogy olyan legyen, amilyet a feleségem szeretne, így szinte biztos, hogy nagy lesz és színes 

– nyilatkozta Csiszár István.
Ezen kívül pedig a családbővítés is foglalkoztatja őket és elhatározták, hogy 2022-ben jöhet a második baba.

“Tervben van egy újabb kisbaba. Ezt Klaudia, a jósnő is, akivel egy Tények-es forgatáson találkoztam, megjósolta nekünk, hogy hamarosan jön az újabb baba, de elárulom, hogy ezt is szeretnénk. Fontos, hogy legyen a lányunknak testvére, és a gyerekek szempontjából jó, ha nincs közöttük több, mint három év. Köztem és a bátyám között hat év van, és érezhető volt a nagy korkülönbség” – tette hozzá az énekes.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet