Nézem Fotó A legnagyobb szupersztárok régi énjükkel pózolnak zseniális fotókon –...

A legnagyobb szupersztárok régi énjükkel pózolnak zseniális fotókon – Ők nyerték a #10yearschallenge díját?

Promóció

Ard Gelinck gondolt egyet, és a fotóinak köszönhetően időutazásban vehetünk részt. Talán az alapötlet kigondolásában közrejátszhatott az éppen népszerűségnek örvendő #10yearschallenge. Öveket bekapcsolni, időutazunk!

Promóció
- Advertisement -

Két részben töltötte fel Instagram-oldalára Ard Gelinck a fotóit, amelyeket Photoshoppal készített. Az elsőben kizárólag énekeseket invitált az utazásra.

Így láthatjuk Sting, Elvis, Freddie Mercury, David Bowie, Cher, Madonna vagy éppen Amy Winehouse fiatalkori fotóit.

A második rész már eklektikusnak mondható, hiszen nem csak színészek, de például politikus – Barack Obama – is látható. Sőt, még egy labdarúgó legenda, Marco Van Basten is felkerült a listára – vélhetően rajongója lehet Gelinck. Felkerült a Jóbarátok két sztárja, Matt LeBlanc és Courteney Cox is. Érdekesség, hogy a többiek sajnos nem, még Jennifer Aniston sem, aki a legismertebb a hatos közül. Reméljük, lesz harmadik rész, és pótolják a hiányosságot.

Megtaláltuk Orbán Viktor fiatalkori fotóinak egyik legjobbját

A Népszabadság fotórovata az elmúlt évtizedek meghatározó sajtófotós műhelyeként működött. Fotóriporterei minden meghatározó eseményen jelen voltak – a vasfüggöny átvágásától a vörösiszap-katasztrófán át a tiszai halpusztulásig, a Magyar Gárda meneteléseitől az internetadó elleni tüntetéseken át a 2015-ös menekültáradatig mindent megörökítettek. Ikonikus képeket köszönhetünk nekik. Mint például az alább látható fotót Orbán Viktor miniszterelnökről.

Néhány alkotás nem sikerült tökéletesre, de ez nem von le semmit érdekességéből. És meg kell jegyeznünk, hogy számos hasonló felkerült már a netre, amikor fiatalkori énjükkel állították párhuzamba a sztárokat. Azonban olyan, mint Ard Gelinck fotói, talán még nem, ahol úgy ölelkeznek a fotókon a sztárok fiatalon, mintha régi barátjukkal pózolnának.

A fotókhoz konzekvensen nem írtuk oda, ki látható rajtuk. Ahogy Ard Gelinck időutazásra, mi játékra invitálnánk titeket! Írjátok meg kommentben, hogy hány sztárt ismertetek fel és melyik fotó tetszett a legjobban!

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3