Nézem Film Sztárparádéval csábít a Song to song – Előzetes

Sztárparádéval csábít a Song to song – Előzetes

Promóció

A Kaliforniai álomért Oscarra jelölt színész mellett Natalie Portman, Michael Fassbender és Rooney Mara alkotja a Song to Song főszereplőgárdáját – az előzetesből pedig egyvalami már biztos: Terrence Malick legújabb mozija is szemet gyönyörködtető lesz.

Promóció
- Advertisement -

A 73 éves Terrence Malicktól persze már-már elvárás, hogy a legmenőbb sztárszínészekkel töltse meg filmjeit, elég csak megnézni előző két játékfilmje, a Knight of Cups és a To the Wonder szereplőgárdáját.

A kései aranykorát élő veterán rendező persze híres a kegyetlen utómunkáiról, amely során a korábban belengetett neveket akár teljes egészében is kivághatja – Christian Bale, Cate Blanchett, Val Kilmer és Benicio Del Toro sem tűnik fel az előzetesben, annak ellenére, hogy eddig végig szerepeltek az előzetes stáblistán.

Az ismét álomszerűnek tűnő film, a Song to song egy modern szerelmi történet, két pár bonyolult kapcsolatát mutatja be a texasi Austin zenei színterén belül. A feltörekvő dalszerzők, Faye (Rooney Mara) és BV (Ryan Gosling), a zeneipari mogul Cook (Michael Fassbender) és az általa felkarolt pincérnő (Natalie Portman) történetét csábítás és árulás övezi.

Természetesen ismét a háromszoros Oscar-díjas Emmanuel Lubezki (Gravitáció,Birdman, A visszatérő) volt Malick operatőre, és úgy tűnik, cameókban sem szenved majd hiányt a film, az előzetesben ugyanis a Red Hot Chili Peppers basszusgitárosa, Flea, valamint Iggy Pop is feltűnik.

A Song to Song stílszerűen az austini SXSW fesztiválon mutatkozik be március 10-én, egy hét múlva pedig már egész Amerikában a mozikba kerül. Magyar premierről egyelőre nincs hír, de bizakodásra ad okot, hogy a To the Wonder és a Knight of Cups elmaradt hazai bemutatója után Az Univerzum története című lírai dokumentumfilmjét március 30-án itthon is műsorra tűzik a mozik.

Malick egyébként időközben (ne feledjük, a Song to Song forgatása több mint négy éve kezdődött) még egy filmet leforgatott, a Radegund pedig első látásra több fronton is szakít a rendező előző filmjeivel: egy világháborús moziról van szó, amelyben Hollywood krémje helyett olyan európai színészek szerepelnek, mint August Diehl, Matthias Schoenaerts, Michael Nyqvist vagy Bruno Ganz. Már egy kép is kijött a filmből:

Ez pedig itt a Song to song plakátja:

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3