Tamaris női cipők a téli időszakra

Megérkezett a tél és vele együtt a hideg, borús és csapadékos időszak. A fagyos napokon azonban rendkívül fontos, hogy megfelelő öltözékben induljunk el otthonról. Ide tartoznak a lábbelik is, hiszen ezek nélkül nagy gondban lennénk.
A divatos női cipők kínálata azonban hatalmas, így nem lehet probléma megtalálni a tökéletes darabot. Lássuk az idei választékot!

Divatos női cipők a téli időszakra

Hiába a divat, ha az adott modell túlzottan alacsony, illetve a sarka is nagyon vékony. Ez senki számára nem lesz egészséges, főleg nem hosszú távon. Viszont a Borgo.hu webshop legújabb Tamaris cipői mindegyikével szép vádlit és combot mutathatunk anélkül, hogy túlzottan megterhelnénk a lábfejet és a talpat.

Ott van például a fekete női bokacsizma, amely a márka egy legújabb, 2021-es kollekciójának legérdekesebb darabja. Amellett, hogy puha béléssel és anatómiai talpkialakítással rendelkezik, kapott egy dizájnos cipzárt is. A Touch it belső pedig gondoskodik a maximális kényelemről, aminek köszönhetően egész napos viseletre is alkalmassá teszi ezt a darabot.

Milyen típusú lábbelit érdemes választani télre?

Hirdetések
Cipőre minden évszakban szükség van, hiszen míg nyáron sokat vagyunk a strandon, addig ősszel és télen a kirándulásé a főszerep. A végtagjaink az egész testünk alappillérei, hiszen ezek tartanak minket talpon, nekik köszönhetően tudunk elmenni munkába, vásárolni és egyéb fontos dolgot elintézni. Nem mindegy tehát, hogy milyen lábbelit viselünk a téli időszakban, hiszen lényeges szempont a tartás, a melegség és persze a kényelem.
A hideg idő nemcsak a rövid nadrágokat száműzi a szekrény mélyébe, hanem a szandálokat és a papucsokat is. Előkerülnek azonban a vastag és bundás bakancsok, illetve csizmák egyaránt. Az évszaknak megfelelő változat ismérve a tartósság, illetve a maximum 4 centiméteres sarok. Fontos, hogy a talp rugalmas és hajlékony legyen, hogy a lábunk izmai megfelelően mozoghassanak. De vajon lehetséges, hogy mindez egy stílusos modellben valósuljon meg?

Bundás Tamaris lábbelik

Természetesen a gyártó nem feledkezett meg a fázós lábú hölgyekről sem. A bélelt bézs bakancs egy rendkívül egyedi, kényelmes és nem utolsósorban meleg modell. Az őszi kollekció egyik legkedveltebb darabja Touch it belsővel és 4,5 centiméteres sarokkal rendelkezik, ami felettébb komfortossá teszi ezt a típust. A Tamaris ráadásul textil és eko-bőr kivitelben készítette el, amit kopásálló talpfelülettel egészített ki.
Hasonló színben pompázik a bézs platformos változat is, amely már öt centiméteres sarkat kapott a gyártótól. Minden másban megegyezik az idei kollekció többi darabjával.
Ez is mutatja, hogy lehetséges divatos, női téli lábbelit találni, ami minden igénynek megfelel. Az a fontos tehát, hogy tartós, minőségi és természetesen vastag kivitelt válasszunk, ami védi a lábat a hideg időjárástól és egészségesen is tartja azt.

Top sztorik a rovatból

barber-shop-gb60ac37e9_1280

Te láttál már ilyen látványos barber shopot?

Manapság az ápoltság, a jó kinézet igenis fontos és elengedhetetlen. Ez elmondható az élet szinten minden területére. Legyen szó akár egy üzleti megbeszélésről, tárgyalásról vagy akár mondjuk egy családi születésnapról.

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet