Megérkezett a tél és vele együtt a hideg, borús és csapadékos időszak. A fagyos napokon azonban rendkívül fontos, hogy megfelelő öltözékben induljunk el otthonról. Ide tartoznak a lábbelik is, hiszen ezek nélkül nagy gondban lennénk.
A divatos női cipők kínálata azonban hatalmas, így nem lehet probléma megtalálni a tökéletes darabot. Lássuk az idei választékot!

Divatos női cipők a téli időszakra

Hiába a divat, ha az adott modell túlzottan alacsony, illetve a sarka is nagyon vékony. Ez senki számára nem lesz egészséges, főleg nem hosszú távon. Viszont a Borgo.hu webshop legújabb Tamaris cipői mindegyikével szép vádlit és combot mutathatunk anélkül, hogy túlzottan megterhelnénk a lábfejet és a talpat.

Ott van például a fekete női bokacsizma, amely a márka egy legújabb, 2021-es kollekciójának legérdekesebb darabja. Amellett, hogy puha béléssel és anatómiai talpkialakítással rendelkezik, kapott egy dizájnos cipzárt is. A Touch it belső pedig gondoskodik a maximális kényelemről, aminek köszönhetően egész napos viseletre is alkalmassá teszi ezt a darabot.

Milyen típusú lábbelit érdemes választani télre?

Cipőre minden évszakban szükség van, hiszen míg nyáron sokat vagyunk a strandon, addig ősszel és télen a kirándulásé a főszerep. A végtagjaink az egész testünk alappillérei, hiszen ezek tartanak minket talpon, nekik köszönhetően tudunk elmenni munkába, vásárolni és egyéb fontos dolgot elintézni. Nem mindegy tehát, hogy milyen lábbelit viselünk a téli időszakban, hiszen lényeges szempont a tartás, a melegség és persze a kényelem.
A hideg idő nemcsak a rövid nadrágokat száműzi a szekrény mélyébe, hanem a szandálokat és a papucsokat is. Előkerülnek azonban a vastag és bundás bakancsok, illetve csizmák egyaránt. Az évszaknak megfelelő változat ismérve a tartósság, illetve a maximum 4 centiméteres sarok. Fontos, hogy a talp rugalmas és hajlékony legyen, hogy a lábunk izmai megfelelően mozoghassanak. De vajon lehetséges, hogy mindez egy stílusos modellben valósuljon meg?

Bundás Tamaris lábbelik

Természetesen a gyártó nem feledkezett meg a fázós lábú hölgyekről sem. A bélelt bézs bakancs egy rendkívül egyedi, kényelmes és nem utolsósorban meleg modell. Az őszi kollekció egyik legkedveltebb darabja Touch it belsővel és 4,5 centiméteres sarokkal rendelkezik, ami felettébb komfortossá teszi ezt a típust. A Tamaris ráadásul textil és eko-bőr kivitelben készítette el, amit kopásálló talpfelülettel egészített ki.
Hasonló színben pompázik a bézs platformos változat is, amely már öt centiméteres sarkat kapott a gyártótól. Minden másban megegyezik az idei kollekció többi darabjával.
Ez is mutatja, hogy lehetséges divatos, női téli lábbelit találni, ami minden igénynek megfelel. Az a fontos tehát, hogy tartós, minőségi és természetesen vastag kivitelt válasszunk, ami védi a lábat a hideg időjárástól és egészségesen is tartja azt.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-__www.butika.hu_ - 2023 január - Cikk1

Zoknikötési útmutató

Akár új készségekkel szeretnéd kiegészíteni a már meglévő kötési tudásodat, akár csak egy olyan kisebb projektet szeretnél, amelyet könnyedén magaddal vihetsz bárhová, a zoknikötés mindkét esetben nagyszerű alternatíva lehet számodra.

soforallas.com - 2023 január - LinkMarketing - 2

Sofőrnek lenni nem leányálom

A laikusok sokszor adnak hangot annak, hogy sofőrnek lenni nem is olyan nehéz, hiszen ha valaki tud vezetni, akkor már elmehet sofőrnek is.

vitalpet.hu - 2023 január - LinkMarketing - 3

Hogyan kezdjük el kutyánk úsztatását?

Az állattartási kultúra hazánkban is egyre fejlettebb, és napjainkban már nagyon sok család teljes jogú családtagnak tekinti kutyáját, akivel minél több időt szeretne együtt tölteni.

https-__webshop.hunpohar.hu_ - 2023 január - Cikk2

A legjobb papírtörlő megtalálása a szennyeződések feltakarításához

Lehet, hogy abban a pillanatban, amikor lekaptad a papírtörlőt a polcról, nem gondolkodtál túl sokat az elérhető termékek közötti különbségeken, de ha valaha is megpróbáltál feltakarítani egy komolyabb kiömlést egy gyenge minőségű papírtörlővel, akkor tudod, hogy ebből a háztartási papírtermékből nem mindegyik egyforma.

royaltuning.hu - 2022 december - LinkMarketing - 1

Ajándékötletek nagy motorrajongóknak!

Akinek az ismeretségi körében akad olyan, aki legszívesebben soha le nem szállna a motorjáról az pontosan tudja, hogy ezeknek a fanatikusoknak mással nem igazán lehet örömet szerezni, mint valamivel, ami az imádott motorjukkal áll kapcsolatban.

https-__www.onlinecsapagybolt.hu_ - 2022 december - Cikk1

Mire jók a szimeringek?

Ha olyan berendezésben vagy szerkezetben kell megvalósítani a tömítést, ahol forgó tengely is található, akkor ezt a szimering segítségével tudjuk kivitelezni.