Megérkezett a tél és vele együtt a hideg, borús és csapadékos időszak. A fagyos napokon azonban rendkívül fontos, hogy megfelelő öltözékben induljunk el otthonról. Ide tartoznak a lábbelik is, hiszen ezek nélkül nagy gondban lennénk.
A divatos női cipők kínálata azonban hatalmas, így nem lehet probléma megtalálni a tökéletes darabot. Lássuk az idei választékot!

Divatos női cipők a téli időszakra

Hiába a divat, ha az adott modell túlzottan alacsony, illetve a sarka is nagyon vékony. Ez senki számára nem lesz egészséges, főleg nem hosszú távon. Viszont a Borgo.hu webshop legújabb Tamaris cipői mindegyikével szép vádlit és combot mutathatunk anélkül, hogy túlzottan megterhelnénk a lábfejet és a talpat.

Ott van például a fekete női bokacsizma, amely a márka egy legújabb, 2021-es kollekciójának legérdekesebb darabja. Amellett, hogy puha béléssel és anatómiai talpkialakítással rendelkezik, kapott egy dizájnos cipzárt is. A Touch it belső pedig gondoskodik a maximális kényelemről, aminek köszönhetően egész napos viseletre is alkalmassá teszi ezt a darabot.

Milyen típusú lábbelit érdemes választani télre?

Cipőre minden évszakban szükség van, hiszen míg nyáron sokat vagyunk a strandon, addig ősszel és télen a kirándulásé a főszerep. A végtagjaink az egész testünk alappillérei, hiszen ezek tartanak minket talpon, nekik köszönhetően tudunk elmenni munkába, vásárolni és egyéb fontos dolgot elintézni. Nem mindegy tehát, hogy milyen lábbelit viselünk a téli időszakban, hiszen lényeges szempont a tartás, a melegség és persze a kényelem.
A hideg idő nemcsak a rövid nadrágokat száműzi a szekrény mélyébe, hanem a szandálokat és a papucsokat is. Előkerülnek azonban a vastag és bundás bakancsok, illetve csizmák egyaránt. Az évszaknak megfelelő változat ismérve a tartósság, illetve a maximum 4 centiméteres sarok. Fontos, hogy a talp rugalmas és hajlékony legyen, hogy a lábunk izmai megfelelően mozoghassanak. De vajon lehetséges, hogy mindez egy stílusos modellben valósuljon meg?

Bundás Tamaris lábbelik

Természetesen a gyártó nem feledkezett meg a fázós lábú hölgyekről sem. A bélelt bézs bakancs egy rendkívül egyedi, kényelmes és nem utolsósorban meleg modell. Az őszi kollekció egyik legkedveltebb darabja Touch it belsővel és 4,5 centiméteres sarokkal rendelkezik, ami felettébb komfortossá teszi ezt a típust. A Tamaris ráadásul textil és eko-bőr kivitelben készítette el, amit kopásálló talpfelülettel egészített ki.
Hasonló színben pompázik a bézs platformos változat is, amely már öt centiméteres sarkat kapott a gyártótól. Minden másban megegyezik az idei kollekció többi darabjával.
Ez is mutatja, hogy lehetséges divatos, női téli lábbelit találni, ami minden igénynek megfelel. Az a fontos tehát, hogy tartós, minőségi és természetesen vastag kivitelt válasszunk, ami védi a lábat a hideg időjárástól és egészségesen is tartja azt.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-__www.premiumbutor.hu_ - 2024 május - Cikk4

Teremtsd meg a könnyű nyári ebédekhez az ideális környezetet!

Úgy tűnik, menthetetlenül beköszöntött a nyár minden szépségével és ódiumával együtt. Természetesen most még nincs részünk rekkenő hőségben, amikor legszívesebben egész napra elbújnánk az árnyékos lakásunk hűvösében, de hamarosan ennek is itt lesz az ideje.

Troubled man suffering mental illness

A szorongás fajtái

Bár a szorongásban szenvedő emberek mindegyikére jellemző a túlzott feszültség és nyugtalanság érzése, a betegségnek olyan különböző típusai léteznek, amiket felsorolva, árnyaltabban láthatjuk, mi is a különbség az egyes altípusok és tüneteik között.

https-yolofood.hu - 2024 április - Cikk4

Életmódváltás lépésről lépésre

Az életmódváltás segítségével kiegyensúlyozott és egészséges életmódot lehet kialakítani, például kerülni kellene az esti filmnézés közben a nasikat, vagy csökkenteni a szénsavas üdítőitalok fogyasztását.

https-egeszsegpajzs.hu - 2024 április - Cikk4

A fűszeres csirkecomb pirulása zene füleinknek

Van az a pont, amikor egy tál zamatos étel gondolatától vagy a tűzhelyen piruló hússzeletek hangjától is rendkívül megéhezünk, és alig várjuk, hogy falatozni kezdjünk. Azonban nincs mindig idő minőségi fogásokat készíteni, hiába esne jól némi finomság.

https-__adlab.hu_ - 2024 április - Cikk4

Megéri a saját brandre hirdetni Google Ads-ben?

A PPC hirdetések hatékonyságát senki sem vitatja, sok vállalkozás él is vele különböző céljai eléréséhez, azonban annak megítélése már nem ennyire egyértelmű sem a szakmabeliek, sem a laikusok körében, hogy érdemes-e saját márkanévre hirdetni.

https-__webshop.tisztalevegot.hu_ - 2024 április - Cikk2

Amit a HEPA-szűrőről tudni kell

A HEPA-szűrők redőzött kialakítással rendelkeznek, amelynek köszönhetően minden olyan részecske fennakad rajtuk, amely minimum 0,3 mikrométeres nagyságú.

https-www.meseweb.hu - 2024 március - Cikk2

Mik a kislányok kedvenc mesekönyvei?

A kislányok nagyon szeretik, ha meséskönyvből olvasunk nekik, hiszen ilyenkor ők maguk képzelhetik el az egész történetet és alig várják, hogy napról napra egyre tovább haladjunk a történetben.

https-__mufushop.hu_ - 2024 március - Cikk2

Csodaszép kert télen-nyáron!

Egy szép, üde zöld gyeppel rendelkező kertbe mindig öröm kiülni vagy csak kitekinteni az ablakon és megszemlélni a kinti színkavalkádot.

patikamra.hu - 2024 március - LinkMarketing - 1

Miért érdemes kollagént fogyasztani?

Napjainkban egyre többször találkozhatunk kollagén tartalmú készítményekkel, sokan viszont csak a szépségre való pozitív hatásairól ismerik ezt az anyagot.