A modern világban egyesek bátorítanak másokat az önkifejezésre, az érzéseink szabad megélésére, a vállalkozásokra. Azt mondják, hogy minden lehetséges, kizárólag az önmegvalósításban teljesedhetünk ki.

A másik oldala ennek, hogy sokszor tabuként kezelünk témákat, legyen szó olyan egyszerű dolgokról, mint a filmezés, sorozatozás, a párkapcsolatunk, a pénzügyek, vagy éppen a testünkkel való kapcsolódás. A médiából mindenhonnan hallani az intimitást, az erotikát, az együttlét fontosságát.

Ebben a cikkben leírjuk, hogy miért van szükség arra, hogy jó kapcsolatot ápoljunk a testünkkel. Mit tehetünk annak érdekében, hogy ez megvalósulhasson és kivel beszélgessünk róla?

A párbeszéd fontossága

Sokan nem beszélgetnek a szüleikkel az aktusról, nem ismerik be nekik az intimitásra való igényüket, nem tudják, hogy a gyerek mikor kezd el menstruálni, mit néz a tévében vagy az interneten. Nem véletlenül terjedtek el az olyan sorozatok sem, ahol rengeteg forró jelenetet láthatunk. Van rá igény, hiszen tabuként kezeljük a témát, így legalább mindenki kiélheti magát. Nem kell ehhez pornóvideó sem, hiszen egyes filmekben sokkal élénkebben mutatják be az aktust.

Az intimázs jóni masszázsa sem véletlenül lett kitalálva és alkalmazzák már nagyon régóta. A legtöbb nőnek évekre, tapasztalatokra, valamint egy jó partnerre van szüksége ahhoz, hogy el tudjon mélyedni a fantáziájában. Pedig nem mindig vagyunk kapcsolatban, sokszor évekig várunk valakire, közben nem hanyagolhatjuk el a jóninkat sem. A felszínes kapcsolatokban nehéz megnyílni, de a saját testünkkel való kommunikáció során nincs miért aggódnunk.

Teremtsünk kapcsolatot a jóninkkal!

Sokakat a kíváncsiság hajt, vágynak az élvezetekre, de nincs meg hozzá a partner, aki mindezt megadja a számukra. Mindenekelőtt meg kell fogalmazni a szándékunkat, meg kell kérni a testünket, hogy legyen velünk befogadó. A folyamatban a légzésünk lesz nagy segítségünkre.

Egyszerűen csak ráhangolódunk a ki- és belégzés folyamatára. Belégzéssel megfeszülnek az izmok, az energia elkezd felfelé áramolni. A kilégzéssel pedig elernyednek és ellazulnak, az energia az egész testben szétárad. Nyugodtan lehet tehát sóhajtani és hangokat kiadni a kilégzés során. Mindez ugyanis segíthet kapcsolatot teremteni a testünkkel.

Végezzünk önmasszázst!

A folyamathoz egy jó minőségű olajra lesz szükség, amivel elkezdjük bemasszírozni a testünket. Élvezhetjük közben a lágy érintéseket a bőrünkön, kísérletezzünk az ingerekkel. Egy idő után tudni fogjuk, hogy mi esik nagyon jól, azt érdemes jó mélyen elraktározni az agyunkban.

Vonjuk be a mellünket is a masszázsba, de kulcsfontosságú szerepe van a jóninknak is. Szenteljünk neki időt, ne érezze magát elhanyagolva. Úton oda használjuk a jóleső érzéseket lefelé az egész testünkön. Nem kell sietni, ez most kizárólag arról szól, hogy kapcsolódni tudjunk magunkhoz és a jóninkhoz. Ha vagyunk annyira bátrak, akkor végezhetjük a folyamatot akár a tükör előtt is.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

httpsrsablak.hu - 2024 június - Cikk4

A megfelelő konyhaablak kiválasztása

Az amerikai filmekben gyakran találkozhatunk hatalmas nyílászárókkal, amelyek annyi fényt engednek be, hogy az egész helyiségben tökéletes lesz a megvilágítás.

https-__innovatox.hu_ - 2024 június - Cikk2

Biocid engedélyeztetés szakszerűen, 7 lépésben

Mivel egy komplex folyamatról van szó, rengeteg a hibázási lehetőség, éppen ezért érdemes alaposan felkészülni, beleértve a jogszabályi háttér megismerését, a rendelet értelmezését, illetve azt a 7 lépést, amellyel végigvihető az engedélyeztetés.

httpsrentben.com - 2024 május - Cikk2

Az autómegosztás új korszaka

A carsharing alkalmazások és a hagyományos autóbérlési lehetőségek is nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanakkor ezek mellett felütötte a fejét az autómegosztásnak egy új formája.

https-__furdokadajto.com_ - 2024 május - Cikk2

Mikor érzi már magát igazán öregnek egy ember?

Sok mindenen tetten érhető az idő múlása: gyermek- és kamaszéveink kedvenc zenészei és filmszínészei már nem alkotnak, sok esetben már nem is élnek, vagy épp azon, hogy olyan filmekből idézünk, amikről a fiatalabb generációknak fogalma sincs. Vagy éppen azon, hogy sokkal nehezebben mozgunk, és már a hétköznapi rutinfeladatok is kihívást jelentenek.

https-__www.falatozoo.hu_ - 2024 május - Cikk2

Kutyafajta, amelyet az egész világon kedvelnek

Ha azt hallod, hogy az egyik legnépszerűbb kutyafajta és ha engedelmességről van szó, akkor talán nem is lehetne hozzá hasonlót találni, akkor nem lesz igazán nehéz kitalálnod, hogy a golden retrieverről van szó.

https-__www.premiumbutor.hu_ - 2024 május - Cikk4

Teremtsd meg a könnyű nyári ebédekhez az ideális környezetet!

Úgy tűnik, menthetetlenül beköszöntött a nyár minden szépségével és ódiumával együtt. Természetesen most még nincs részünk rekkenő hőségben, amikor legszívesebben egész napra elbújnánk az árnyékos lakásunk hűvösében, de hamarosan ennek is itt lesz az ideje.

Troubled man suffering mental illness

A szorongás fajtái

Bár a szorongásban szenvedő emberek mindegyikére jellemző a túlzott feszültség és nyugtalanság érzése, a betegségnek olyan különböző típusai léteznek, amiket felsorolva, árnyaltabban láthatjuk, mi is a különbség az egyes altípusok és tüneteik között.

https-yolofood.hu - 2024 április - Cikk4

Életmódváltás lépésről lépésre

Az életmódváltás segítségével kiegyensúlyozott és egészséges életmódot lehet kialakítani, például kerülni kellene az esti filmnézés közben a nasikat, vagy csökkenteni a szénsavas üdítőitalok fogyasztását.