Több közeli ismerős is arról számolt be, hogy a világbajnok kajakos és a volt kézilabdázó kapcsolata többször került már mélypontra. A sokadik próbálkozás után elfáradtak, és úgy döntöttek, külön utakon folytatják.

Csak tartózkodnak a nyilvánosságtól

Párkapcsolatuk már tavaly nehéz időket élt, viszont akkor még volt remény a javulásra. Most a közeli barátaik arról számoltak be, hogy nem is élnek együtt, ugyanis Kucsera Gábor elköltözött közös otthonukból – írta a Blikk.

Tavaly nyáron jelentkeztek a problémák, dolgoztak rajta, de nem tudták megoldani. Gábor már korábban elköltözött a Veresegyházán található közös házból, bár van, hogy valamiért ott kell lennie. Noha nem egy harmadik fél miatt mentek szét, de nem kizárt, hogy valamelyikükre azóta már rátalált a szerelem is

– mondta a pár egyik ismerőse, amelyet egy másik közeli barátjuk is megerősített.
Az érintetteket tagadták, hogy elváltak volna. Kucsera Gábor elmondta, hogy egy közös döntés miatt nem nyilvánulnak meg online, a gyerekeket sem mutatják, ennek ellenére élik az életüket és együtt vannak.

A barátok és nyilatkozatok mást mondanak

A pár egy másik ismerőse ennek ellenére azt állítja, jó ideje tarthat a mélyrepülés.

Nagyon régóta problémák voltak ott. Már a harmadik gyermekük születése előtt is voltak olyan gondok, amelyek úgy tűntek, hogy nem megoldhatóak, de bíztak abban, hogy együtt mindent sikerül megbeszélniük, és új alapokra helyezhetik a kapcsolatukat. Hiába harcoltak, nem így lett

– magyarázta a barát.
A pár 15 éve egy edzőtáborban ismerkedett meg, s bár a kapcsolatuk futó kalandnak indult, végül úgy döntöttek, megpróbálják együtt. 2009-ben mégis szakítottak, ám mindkét sportoló édesanyja értetlenül állt a döntés előtt, s azon dolgoztak, hogy a fiatalok között minden rendbe jöjjön. Végül újabb esélyt adtak a kapcsolatuknak.

„Hihetetlen, hogy repül az idő, bár ezt a legjobban a gyermekeinken látjuk. Túl a kritikus 3-5-7. éven. Küzdelmes kapcsolat és házasság a miénk, egyszer fent, egyszer lent, mint egy igazi hullámvasút! Ezt sosem titkoltuk. Én nem is hiszek abban, hogy mindig minden tökéletes. De így jó, 2 sportolónak legalább van miért küzdeni” – írta akkor közösségi oldalán Szabina.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet