Kezd összeállni a kép.
Csúnyán indult a szétválásuk, de nagyon hamar kiderült, itt nem lesz hosszas sárdobálás, Tápai Szabina és Kucsera Gábor nem utálják egymást.
Leginkább Gáborra zúdult az “áldás” az emberek felől, de az a szakasz is nagyon hamar átfordult valami egészen másba. Részben az Ázsia Expresszben vállalt szereplésének köszönhetően, hiszen abban a műsorban nagyjából képtelenség megjátszani magát a szereplőknek. A kajakos világbajnok pedig namcsak a játékot nyerte meg Tóth Dávid oldalán, de a nézők szívét is elnyerte.
A Best arra kereste a választ, fellobbanhat-e még a barátsággá szelidült szerelem a házaspár között. Mert ugye ők még mindig nem váltak el egymástól. az egy dolog, hogy a rajongók egyre inkább a békülésben reménykednek, de Szabina és Gábor szavaiból és gesztusaiból sem az derül ki, hogy végleg lezárták a történetüket.
“Nem váltunk el, csak külön élünk. Nem működött abban az életszakaszunkban köztünk az a kapcsolat, viszont amióta külön vagyunk, nagyon sok mindent meg tudtunk beszélni, olyan dolgokat amiket akkor nem tudtunk. Szerintem valahol mindkettőnknek kellett, hogy ez megtörténjen, hogy Szabina is tudjon fejlődni, és én is szembe tudjak nézni a saját hibáimmal” – mondta el Palik Lászlónak nemrégiben Gábor.
Szabina decemberben meglehetősen kétértelműen fogalmazott a Story kérdésére, lehet-e köztük még valami? “Néha azt sem tudja az ember, mi lesz holnap.”

Kapcsolódó cikk

Azt, hogy azért félnek egy kicsit mindettől, Gábor fogalmazta meg: “Hogyha ezt most mi lezártuk, nem szeretném a gyerekeket újra behülyíteni, és újra összerakni nekik egy családképet.”
Mindezek ellenére, vagy éppen ezért a rajongók egy emberként reménykednek, hogy ez a szép család újra együtt lehet.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet