Íme, a részletek!
Bár a nyilvánosság előtt még hallgatnak ismét megtalált boldogságukról, a közvetlen környezetük előtt már nem titok, hogy egy ideje újra párt alkot Tápai Szabina és Kucsera Gábor – tudta meg a a BEST magazin.
A fordulathoz két év kellett – legalább ennyi időt élt külön a két egykori élsportoló. Ezalatt mindketten rengeteget fejlődtek.
Érthető, hogy a hírt nem verik nagy dobra, hiszen még számukra is kérdéses: vajon most tényleg minden rendben lesz köztük hosszú távon is?
A kialakult jó viszony és a válás elmaradása után egy újabb pozitív jel volt, hogy Gábor azt mondta, nagyon távolinak érzi, hogy új párkapcsolata legyen. Tápai Szabina pedig egészen nyilvánvalóvá tette már akkor is, hogy ő úgy érzi, idővel bármi lehet még közöttük. A decemberben adott nyilatkozatok alapján már sejteni lehetett, hogy talán nincs még minden veszve, mára tehát mindketten érzik, sikerült elengedniük a múlt sérelmeit, bármit meg tudnak beszélni, és képesek újra szívből megölelni egymást.
A Best legfrissebb információi szerint mára mindketten mindennap újra a Pest megyei kertes házukba térnek haza. Ez persze a gyakorlatban nem jelent óriási változást, ugyanis, míg külön voltak, akkor sem költözött el egyikük sem teljesen, csak felosztották egymás között a napokat. Lelki értelemben azonban annál inkább nagy fordulat ez a családnak. Amikor a lep legutóbb megkereste a párt, együtt tartottak nagytakarítást, vidámságukat, a nagy nevetéseket nem rejtették véka alá, de még nem szerettek volna részletekbe bocsátkozni életük új fejezetéről.
Szabina friss, közösségi oldalakra feltöltött képei azonban magukért beszélnek – csak úgy ragyog rajtuk! Az egyik fotóhoz oda is írta, hogy „hinni kell a csodákban, az élet ugyanis csodálatos.” Mára pedig nem kérdés, mi történhetett, hogy a háromgyermekes édesanya tíz centivel a föld felett jár.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet