Szokták volt mondani, hogy ha a falak beszélni tudnának, sok mindenről mesélnének. Abba viszont kevesen gondolnak bele, hogy amúgy tényleg tudnak beszélni a falak, még ha nem is a szó legszorosabb értelmében.
Gondoljunk csak bele: minden szín- és tapétaválasztás árulkodik rólunk, ahogy igazából otthonunk teljes berendezése is. Éppen ezért óva intenénk mindenkit attól, hogy megfontolás és előzetes utánajárás nélkül válasszon tapétát, ugyanis a tapéta lesz az, ami az egész helyiség hangulatát és egyben a mi hangulatunkat is meg fogja határozni.

A színek ereje

Épp ezért, ha erős karakternek érezzük magunkat, ha fűt minket a szenvedély, akkor a Tapétabolt webáruház bordó tapéták menüpontja tökéletes hely lesz a számunkra, hiszen megannyi bordó tapéta vár majd ránk.

De vajon mit üzen a bordó vagy akár a piros szín?

Van, aki ösztönösen választja, van, aki viszont némi információgyűjtés után erősítésként, bátorításként választja magának ezt a csodásan lüktető színt. Most mutatjuk, hogy milyen jelentéstartalommal bír!

A bordó és a piros szín igen erőteljesek a színskála többi színe mellett. Energikus szín, amely ha körülvesz minket, átragasztja ránk a lendületet és az erőt. Ez a két szín nem véletlenül a szerelem és a szeretet nemzetközi színe, így aki imád élni, aki el sem tudja képzelni, hogy valamit ne szenvedéllyel és teljes átéléssel csináljon, annak egyértelmű választás lesz a bordó vagy a vörös tapéta.

A bordó sosem unalmas!

Ha abba a tévhitbe ringatnánk magunkat, hogy csak egyszínű bordó vagy piros tapétánk lehet, akkor érdemes egy pillantást vetni a Tapéta blog cikkeire, ahol renegeteg hasznos tanácsot olvashatunk a tapétaválasztásról és a tapéták kezeléséről, valamint bővebben megismerkedhetünk a tapéták típusaival.

Hiszen ma már az egyszínű tapéta a legalapabb, de azontúl is számos kincset rejtegetnek számunkra a virtuális polcok, így az egyszerű bordó vagy piros tapétákon túl megtalálunk minden variációt: a romantikusabb virágos vonulatot, a mozgalmasan élénk, apró virágmintás darabot, az extrémebb koponyás variációt vagy éppen a bontott tégla hatású változatot.

Mindez a széles választék azt hivatott biztosítani, hogy valóban mindenki megtalálja a stílusban hozzá illő darabot, így aztán akár skandináv, akár romantikus, akár bohó vagy épp minimalista stílusjegyek jellemzik az otthonunkat, attól még nem kell lemondani erről az erőt és bátorságot sugárzó színről!

Bátorság, erő és szenvedély!

Erre a három tulajdonságra hatalmas szüksége van minden embernek, ahogy ez már a korábbi évszázadok során is bebizonyosodott, és ámbár a modern kor embereinek élete könnyebbnek tűnik első pillantásra, ezek a személyiségjegyek azért mégiscsak jól jönnek a mindennapi küzdelmek során.

Ha úgy érezzük, jól jön még egy kis plusz erő- és energiaforrás, akkor mindenképp döntsünk a bordó vagy vörös tapéta mellett, hogy otthonunkban minél hatékonyabban töltekezni tudjunk, és felvértezve induljunk másnap a nagyvilágba!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-www.meseweb.hu - 2024 március - Cikk2

Mik a kislányok kedvenc mesekönyvei?

A kislányok nagyon szeretik, ha meséskönyvből olvasunk nekik, hiszen ilyenkor ők maguk képzelhetik el az egész történetet és alig várják, hogy napról napra egyre tovább haladjunk a történetben.

https-__mufushop.hu_ - 2024 március - Cikk2

Csodaszép kert télen-nyáron!

Egy szép, üde zöld gyeppel rendelkező kertbe mindig öröm kiülni vagy csak kitekinteni az ablakon és megszemlélni a kinti színkavalkádot.

patikamra.hu - 2024 március - LinkMarketing - 1

Miért érdemes kollagént fogyasztani?

Napjainkban egyre többször találkozhatunk kollagén tartalmú készítményekkel, sokan viszont csak a szépségre való pozitív hatásairól ismerik ezt az anyagot.

alkatreszekrobogohoz.hu - 2024 március - LinkMarketing - 2

A megfelelő helyzetjelző izzó kiválasztása és cseréje

A járművek láthatósága több okból is kifejezetten fontos a mindennapos közlekedés során. Természetesen már önmagában azért is, mert ha nem működnek a lámpák, akkor szinte garantáltan érkezni fog a csekk, és fizethetjük a büntetést.

1-3

Ki lőtt 10 gólt egy focimeccsen?

A modern futball nagyrészt a védekezésre koncentrál – túl sok meccs végződik 0:0-s eredménnyel, három gól pedig eredményessé teszi a mérkőzést a szurkolók és a megfigyelők szemében.

002

Légy ott a Youtube-on is!

Ezért nem kérdés, hogy ha ott vagy Te is, akkor jó eséllyel potenciális vevőket érhetsz el vele. Persze nem mindegy, hogyan csinálod!

httpswww.skandimania.com - 2024 február - Cikk3

Hogyan válasszunk szaunát?

Bár Magyarországon rengeteg településen van szaunázási lehetőség, meghittebb, bensőségesebb lehet az élmény, ha az embernek van egy sajátja. Így mindig azokkal töltheti az idejét, akikkel szeretné, és el sem kell utazni egy kis frissítő szaunázáshoz.

https-__fogpotlasklinika.hu_ - 2024 február - Cikk2

Mi a megoldás fogatlanság esetén?

Nem csupán egy-egy elvesztett fog pótlására, de teljes fogatlanság fennállásakor is a fogimplantátumok jelentik a legideálisabb megoldást. Ilyenkor 3-8 implantátum segítségével fix híd készülhet, ha viszont az egyesével történő pótlás mellett döntenénk, akkor 12-14 implantátum válhat szükségessé állcsontonként.