Szokták volt mondani, hogy ha a falak beszélni tudnának, sok mindenről mesélnének. Abba viszont kevesen gondolnak bele, hogy amúgy tényleg tudnak beszélni a falak, még ha nem is a szó legszorosabb értelmében.
Gondoljunk csak bele: minden szín- és tapétaválasztás árulkodik rólunk, ahogy igazából otthonunk teljes berendezése is. Éppen ezért óva intenénk mindenkit attól, hogy megfontolás és előzetes utánajárás nélkül válasszon tapétát, ugyanis a tapéta lesz az, ami az egész helyiség hangulatát és egyben a mi hangulatunkat is meg fogja határozni.

A színek ereje

Épp ezért, ha erős karakternek érezzük magunkat, ha fűt minket a szenvedély, akkor a Tapétabolt webáruház bordó tapéták menüpontja tökéletes hely lesz a számunkra, hiszen megannyi bordó tapéta vár majd ránk.

De vajon mit üzen a bordó vagy akár a piros szín?

Van, aki ösztönösen választja, van, aki viszont némi információgyűjtés után erősítésként, bátorításként választja magának ezt a csodásan lüktető színt. Most mutatjuk, hogy milyen jelentéstartalommal bír!

A bordó és a piros szín igen erőteljesek a színskála többi színe mellett. Energikus szín, amely ha körülvesz minket, átragasztja ránk a lendületet és az erőt. Ez a két szín nem véletlenül a szerelem és a szeretet nemzetközi színe, így aki imád élni, aki el sem tudja képzelni, hogy valamit ne szenvedéllyel és teljes átéléssel csináljon, annak egyértelmű választás lesz a bordó vagy a vörös tapéta.

A bordó sosem unalmas!

Ha abba a tévhitbe ringatnánk magunkat, hogy csak egyszínű bordó vagy piros tapétánk lehet, akkor érdemes egy pillantást vetni a Tapéta blog cikkeire, ahol renegeteg hasznos tanácsot olvashatunk a tapétaválasztásról és a tapéták kezeléséről, valamint bővebben megismerkedhetünk a tapéták típusaival.

Hiszen ma már az egyszínű tapéta a legalapabb, de azontúl is számos kincset rejtegetnek számunkra a virtuális polcok, így az egyszerű bordó vagy piros tapétákon túl megtalálunk minden variációt: a romantikusabb virágos vonulatot, a mozgalmasan élénk, apró virágmintás darabot, az extrémebb koponyás variációt vagy éppen a bontott tégla hatású változatot.

Mindez a széles választék azt hivatott biztosítani, hogy valóban mindenki megtalálja a stílusban hozzá illő darabot, így aztán akár skandináv, akár romantikus, akár bohó vagy épp minimalista stílusjegyek jellemzik az otthonunkat, attól még nem kell lemondani erről az erőt és bátorságot sugárzó színről!

Bátorság, erő és szenvedély!

Erre a három tulajdonságra hatalmas szüksége van minden embernek, ahogy ez már a korábbi évszázadok során is bebizonyosodott, és ámbár a modern kor embereinek élete könnyebbnek tűnik első pillantásra, ezek a személyiségjegyek azért mégiscsak jól jönnek a mindennapi küzdelmek során.

Ha úgy érezzük, jól jön még egy kis plusz erő- és energiaforrás, akkor mindenképp döntsünk a bordó vagy vörös tapéta mellett, hogy otthonunkban minél hatékonyabban töltekezni tudjunk, és felvértezve induljunk másnap a nagyvilágba!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

searchbar.hu - 2022 július - LinkMarketing - 1

A SEO alapjai

Ha rendelkezel weboldallal, vagy éppen most tervezel létrehozni egyet, akkor bizonyára nem ismertetlen fogalom számodra a SEO (search engine optimization).

Nincs több cikk