Daniel Hernandez, azaz Tekashi 6ix9ine már ezen a héten kiszabadulhat a börtönből, nehogy elkapja a koronavírust.

Több elítélt sztár is szeretne kijutni a börtönből a koronavírus-járványra hivatkozva

A rapper ügyvédje, Lance Lazzaro indítványt adott be a rapper szabadulását kérve, mivel a börtönkörülmények elősegítik a koronavírus terjedését, írja a Variety. Több börtöntöltelék híresség ügyvédje is élt ezzel a lehetőséggel, tehát Bill Cosby és Harvey Weinstein is idő előtt szabadlábra kerülhet a koronavírus-járványnak köszönhetően.

Hernandez Scaled
Daniel Hernandez Rappernek Jól Jött A Járvány / Fotó: Splash News

A rappert 2018 novemberében tartóztatták le a Nine Trey Gangsta Bloods bűnbandával való kapcsolata miatt, majd 17 hónapos börtönbüntetést kapott. Hernandez kilenc bűncselekményt vallott be ideértve a gengszterkedést, a fegyveres támadást, a kábítószer kereskedelmet és más erőszakos bűncselekményeket.

A rapper a veszélyeztetettek körébe tartozik a koronavírus kapcsán

Lazzaro elsősorban azzal érvelt, hogy Hernandez asztmája miatt különösen veszélyeztetett a vírusfertőzés kapcsán.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A kormány nem ellenzi az elítélt méltányosságból történő szabadon bocsátási indítványát[/perfectpullquote]

– fogalmazott a bíróság.

Börtönből kötött 3 milliárdos lemezszerződést Tekashi 6ix9ine

Tekashi 6ix9ine rapper börtönből kötött 10 millió dollárt érő szerződést korábbi kiadójával, aki többek között szervezett bűnözés miatt állt nemrég bíróság elé, értesült a . A szerződés alapján a kiadója azt gondolja, hogy a rapper hamarosan szabadulhat a börtönből. A deal alapján a 10k Projects két darab nagylemezt szeretne a rappertől azután, hogy szabadult a börtönből.

Ha a rappert szabadon engedik, akkor a büntetésének fennmaradó négy hónapját otthonában kell letöltenie.

Hernandez a vádakkal kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy csupán az imidzsének kialakítása érdekében ápolt kapcsolatot a bűnbandával. Később, hogy enyhébb ítéltet kapjon, néhány bandatag ellen tanúvallomást is tett.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet