Hallgatom Börtönből kötött 3 milliárdos lemezszerződést a világsztár

Börtönből kötött 3 milliárdos lemezszerződést a világsztár

Promóció

Tekashi 6ix9ine nemrég bíróság elé állt szervezett bűnözés gyanújával. Azonban nem áll meg a rapper a karrierje, ugyanis 10 millió dolláros (~3 milliárd forint) lemezszerződést kötött.

Promóció
- Advertisement -

Tekashi 6ix9ine rapper börtönből kötött 10 millió dollárt érő szerződést korábbi kiadójával, aki többek között szervezett bűnözés miatt állt nemrég bíróság elé, értesült a TMZ. A szerződés alapján a kiadója azt gondolja, hogy a rapper hamarosan szabadulhat a börtönből.

Tekashi 6ix9ine/ Fotó: Shareif Ziyadat / Getty Images

A deal alapján a 10k Projects két darab nagylemezt szeretne a rappertől azután, hogy szabadult a börtönből. A pénzt is csak ezután kapja meg, továbbá az egyik lemezt angolul, a másikat spanyolul kell majd felvennie. A hiphopban évtizedek óta létező jelenség, hogy egy-egy előadó még népszerűbbé válik, ha börtönbe kerül, megnő az érdeklődés a zenéi iránt, és 6ix9ine is pontosan ebben bízik, írja az Index. Ám fontos megjegyezni, mikor és hogyan szabadulhat a rapper.

Jelenleg szervezett bűnözés miatt folyik eljárás ellene, a bíróságon pedig – a saját büntetése enyhítése érdekében – gond nélkül vallott több olyan bandatagra, akik szerepeltek a most közel 360 millió lejátszásnál járó klipjében két évvel ezelőtt.

A rapper a Bloods nevű amerikai bűnbanda egyik szárnyával lett jóban, de a bíróságon elárulta, hogy sosem volt bandatag, csak fizetett azért, hogy a bűnözők védjék őt, szerepeljenek vele és úgy tűnhessen, hogy ő is gengszter.

Donald Trump szeretné kiszabadítani az elítélt rappert, mert Kanye West kérte

A történet még július elejére nyúlik vissza, amikor is ASAP Rocky rappert letartóztatták. Utcai verekedésbe keveredett Svédországban két férfivel, ahol épp koncertezett. A két férfi azzal vádolta egy étteremben, hogy eltörte a fejhallgatóikat, majd miután követni kezdték az utcán, ASAP Rocky felszólította őket, hogy ne tegyék.

Ezek után dobta fel a volt társait, ami miatt nagy arra az esély, hogy ha börtönbe kerül, azonnal megölik. Felmerült, hogy tanúvédelmi programba is helyezhetik, de azt erősen megnehezíti, hogy a rapper feje úgy össze van firkálva, mint egy köztéri mosdó ajtaja, és nem kevés pénzbe és időbe telne mindet eltüntetni a fejéről. Persze a lemezszerződés alapján úgy tűnik, hogy Tekashi 6ix9ine az “egyszerű” visszatérésben hisz.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3