Tekashi69 néhány napja szabadult a börtönből. A házi őrizetben lévő amerikai rappert az Egyesült Államok keleti partjának legveszélyesebb utcai bandája szeretné levadászni, pechére kikerült a netre a lakcíme.

Az Egyesült Államok egyik legfélelmetesebb bandája ellen tanúskodott

Tekashi 6ix9ine – polgári nevén Daniel Hernandez – akár 41 év letöltendő börtönt is kaphatott volna, aki az Egyesült Államok egyik legfélelmetesebb utcai bandájában tevékenykedett. A Nine Tray Gangsters, amivel kapcsolatba került, a keleti part egyik legerőszakosabbja már 1993 óta, ezernél is több tagja van, leginkább prostitúcióból és drogokból élnek. A velük tevékenykedő Hernandezt még 2018-ban vették őrizetbe, ő pedig több vádpontban bűnösnek vallotta magát, például drogkereskedelemben vagy tiltott fegyvertartásban. Azonban a tagok ellen vallott az ismert rapper annak érdekében, hogy csökkentse a büntetését.

Tekashi 69 Borton
Tekashi 69 / Fotó: Shareif Ziyadat / Wireimage

Mint a CNN írja, Tekashi 69 egy a bírónak benyújtott levélben bocsánatot kért cselekedeteiért – többek között a rajongóitól is – azt állítva, megbánta a történteket. A férfi ügyvédje, Lance Lazzaro pedig azzal védte őt: „ostoba módon” csak rapkarrierje érdekében csatlakozott a bandához, hogy a gengszterimidzs kialakítása révén népszerűsíteni tudja a zenéjét. A rapper ugyanakkor már 2015-ben is súlyos összetűzésbe került a törvénnyel: lefilmezett egy 13 évest szexuális cselekmény közben, majd pedig a videót Instagramra posztolta.

Tavaly december 18-án született meg az ítélet, két év börtönt kapott. Azonban a koronavírus-járvány miatt hamarabb engedték ki, azóta házi őrizetben él.

Kikerült a netre, hol őrzik

Három napja, május 8-án, miután kijött a börtönből, a New York-i The Times Square-en hirdette magát olyan szerény szöveggel, hogy: “A király visszatért.” Nem csak az aznap ünnepelt születésnapját hirdette, hanem az esti órákra időzített új dalát, a Gooba-t is. Azt előre lehetett tudni, hogy a házi őrizetbe helyezett 6ix9ine nehezen tud majd hosszú távon elrejtőzni a kíváncsi szemek elől, részben elég egyedi kinézete, részben vagánykodó személyisége miatt. De arra talán senki sem számított, hogy a rivaldafénybe való visszatérése után egy nappal már költöznie kell, mert kikerül a netre a lakcíme.

https://www.instagram.com/p/B_-X4l4nUPU/?utm_source=ig_embed

A lebukásának története azzal kezdődött, hogy a rapper a házának erkélyén csinált pár fotót és videót Instagramra, amit keményen fel akar futtatni, hiszen első Instagram Live-ja rögtön rekordnézettséget hozott a platformon, 2 millión nézték egyszerre. 69 színes ruhákban, pénzkötegekkel a kezében, négy drága órával a karján, méretes láncokkal a nyakában pózolt, így nem csoda, hogy valaki kiszúrta a szomszédból.

Egy fiatal rajongó vette észre

Az a valaki egy tinilány volt a szomszéd házból, aki nevetve készített videót arról, hogy ki költözött mellé: a gengszterbanda által körözött rapper, írja az XXL magazin.

A lány videója hamar terjedni kezdett, a net önjelölt nyomozói pedig nem csak azt derítették ki, hogy a rapper valahol Staten Islanden tartózkodik, de a pontos címét is beazonosították. Érthető módon már nem volt biztonságban, hiszen rosszakarói bármikor levadászhatják az általa feldobott bandatagok.

https://twitter.com/nuffsaidny/status/1259194103230795776

A rapper ügyvédje, Dawn Florio megerősítette, hogy a lakcímének kikerülése miatt 69 új helyre költözött, amit leegyeztettek a rendőrséggel is.

6IX9INE- GOOBA (Official Music Video)

STREAM/DOWNLOAD GOOBA: https://cmg.ffm.to/GOOBA Director- CanonF8, David Wept & 6ix9ine EP/Producer- Omar Reynoso & David Wept DP- Franklin Ricart Editor- 6i…

A rapper megdöntötte a 24 óra alatti legnagyobb nézettséget hozó rapklip YouTube-rekordját, melyet korábban Eminem tartott a 2018-as Killshottal. Egy nap leforgása alatt több mint 43 millióan tekintették meg a Gooba-t.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet