A kijelzőcsere mindennapos dolog a mobiltelefon-szervizek életében, ezért ha szakemberek kezébe adod a sérült telefonodat, professzionális szolgáltatásban lesz részed akkor is, ha hivatalos márka- vagy márkafüggetlen szervizbe adod be javításra a készüléket.
A kijelző sérülése a többszörös védelem ellenére is bekövetkezhet, és sok esetben nem marad más megoldás, csak a kijelző csere. Bizonyos telefontípusok esetében a szakszervizben, garanciális időn túl történő javíttatás igen költséges és hosszadalmas lehet, ezért megfontolandó, hogy olyan megbízható szervizt keress a problémáddal, amely költséghatékonyan, de ugyanolyan szakszerűen megoldja a javítást.

Kijelzősérülések leggyakoribb okai

Bár ma már szuperbiztos kijelzővédő fóliákkal, ütésálló tokokkal védheted a készüléket, mégis elég egy rossz mozdulat, és megtörténhet a baj.
Sokat tehetsz azért, hogy ez ne következzen be, így például soha ne rakd a farzsebedbe a telefont, mert ha elfeledkezel róla és ráülsz, meghajlik vagy eltörik, de járhatsz úgyis, hogy a wc-ben landol, ami szintén nem tesz jót neki, és persze neked sem lesz kellemes kihalászni onnan.
A kijelző nagyobb sérülései akár a mobil használatát is ellehetetleníthetik, de egy elsőre kisebbnek látszó repedés is okozhat komolyabb problémákat. Amennyiben csak apróbb hajszálrepedéseket látsz a kijelzőn, és azok nem a leginkább használt érintőhelyeken vannak, a telefon használható marad, legfeljebb az ujjadat sérti meg a törött üveg egy-egy húzásnál.
Az akkumulátor felpúposodása is okozhatja a kijelző repedését, törését. Így járhatsz, ha a zsebedben túlságosan meghajlik a telefonod, vagy ha a leejtéstől púposodik fel az aksi. Ez komolyabb bajokat is okozhat, így mindenképp nézesd meg egy szervizben.
Ha beázik a mobilod, a kijelző sérülése nem feltétlen látszik, de ha nem sikerül maradéktalanul kiszárítani, akkor tönkreteheti a háttérvilágítást, ami csak a kijelző cseréjével orvosolható.

A kijelzőcsere nem várhat

A kijelzőcsere nem csupán az üveg cseréjét jelenti, hiszen egy mobil ma már bonyolult rendszer, akár egy számítógép, így az otthoni próbálkozások csak további bajokat okozhatnak. Az okostelefonok meghibásodása esetén fordulj megbízható, gyári minőségű alkatrészeket használó szervizhez, a GSM Pontnál magas színvonalú szervizszolgáltatásokkal várnak, munkájukra garanciát adnak.

A kisebb repedések csak a telefon esztétikai értékéből vonnak le, esetleg kényelmetlenné teszik a használatát, de a nagyobb repedésekkel már feltétlen foglalkozni kell, hiszen ezeken keresztül por vagy egyéb szennyeződés, nedvesség kerülhet a készülékbe, ami károsíthatja az alkatrészeket, csökkenti az élettartamot.
Amennyiben a repedés hatására a kijelzőn ún. halott pixelek jelennek meg nagy foltokban, a kijelző cseréje mindenképp szükségessé válik.
A márkafüggetlen szervizek olcsóbb és gyorsabb szolgáltatásokkal várnak, mint a hivatalos márkaszervizek, azonban arra figyelj, hogy ne az ár, hanem a minőség legyen az elsődleges szempont.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

20000173761.lowres

Ilyen egy minőségi borhűtő!

A borfogyasztás akkor igazán élvezetes, ha az adott ital a megfelelő hőmérsékleten kerül kiszolgálásra, ebben segítenek a bortemperáló hűtők.

httpswww.vital-max.eu - 2023 szeptember - Cikk4

Így építheted be mindennapjaidba az Ayurvedát

Ez az ősi indiai gyógyászati rendszer számtalan olyan gyógynövény alapú terméket fejlesztett ki, mely bárki számára előnyös hatásokkal bír, és nem kell gyógyszerekkel tömnünk magunkat egy-egy megfázás vagy kisebb egészségügyi probléma megjelenésekor.

https-__betonbooster.hu_ - 2023 szeptember - Cikk1

Mit tehetsz, hogy ne égjen meg a beton?

A megégett beton gyakori probléma, noha betonozni mindenki tud, mégis elég gyakran becsúszik ez a hiba, és mivel nemcsak esztétikai baklövés, hanem a szerkezet tartósságát is befolyásolja, a büdzsédre is hatással van.

szekszardallas.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 2

Hogyan induljuk el, ha Tolna vármegyében keresünk munkaerőt?

A munkahely keresésének számos formája létezik manapság. Vannak felületek, amelyeket ennek szentelnek a közösségi médiában, de léteznek olyan weboldalak is, amelyek összegyűjtik az aktuális lehetőségeket, megkönnyítve ezzel nemcsak a jelentkezni vágyók, de a munkáltatók dolgát is.

httpswww.finnshop.hu - 2023 augusztus - Cikk2

Hogyan választ szerszámot egy ezermester?

Egy barkácsprojekt sikeres megvalósításához négy fő dologra van szükség: egy jó ötletre, némi kézügyességre, megfelelő alapanyagokra, illetve minőségi szerszámokra. Ha ezek közül bármelyik is hiányzik, nagy eséllyel kudarc lesz a vége.

stepoutgames.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 1

Amit a kocsmakvízről feltétlenül tudni kell

Régi igazság: ahogy egyre többet iszik valaki, annál bölcsebbnek hiszi magát. Szerencsére van egy bevált módszer, amivel kideríthető, hogy az alkohol ébresztette önbizalom mennyire mozog a realitások talaján.

calderaspas.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 1.

Milyen előnyei vannak a hidromasszázsnak?

A hidromasszázsnak számos előnye van, amely hasznos az egészség szempontjából. Cikkünkben összegyűjtöttük ezek közül a legfontosabbakat, továbbá arra is kitérünk, hogy milyen jakuzzit érdemes választani a megfelelő élmény elérése érdekében.

contextus.hu1

Jó ötlet a lézeres szemműtét nyáron?

Akiben már megérett a bizonyosság arra vonatkozóan, hogy jó ötlet a lézeres látásjavítás, és most azon töpreng, hogy de vajon jó ötlet lenne-e nyáron elvégeztetni, az a legjobb helyen jár!

https-__ozdallas.hu - 2023 július - Cikk9

A gyártás-termelés területén dolgozni unalmas?

Ha valamilyen oknál fogva állást akarunk váltani, de még nincs konkrét elképzelésünk arról, hogy milyen munkakört szeretnénk betölteni, akkor akár még a gyártás-termelés területén történő munkavégzés is szóba jöhet.