Vádat emeltek Terry Bryant ellen, aki a Frances McDormandtől elopott Oscar-szoborral bulizta szét magát

Nemrég beszámoltunk róla, mi történt a színfalak mögött a 2018-as Oscar-díjátadón. Ez valahogy kimaradt – erre még mi sem gondoltunk volna, hogy Terry Bryant ellopja Frances McDormand Oscar-szobrát.

Kedden Los Angelesben vádat emeltek az ellen a 47 éves férfi ellen, aki az Oscar-gála utáni Kormányzók bálján ellopta Frances McDormand amerikai színésznő frissen nyert Oscar-szobrát.

A Los Angeles megyei ügyészség közleménye szerint egy rendbeli nagy értékű lopás miatt vonják felelősségre Terry Bryantet. A férfi 3 éves szabadságvesztést kaphat a tettéért, ha elítélik. Most 20 ezer dolláros (5 millió forintos) óvadék fejében van szabad lábon.

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

 

Bryantnek jegye volt a Kormányzók báljára, a díjátadó utáni hivatalos vacsorára. Fényképek tanúsítják, hogy büszkén mutogatta az Oscar-szobrot, mintha az övé lett volna. De egy fotósnak feltűnt, hogy a gálán nem látta a győztesek között, ezért követte, és felelősségre vonta.

No Title

Security at the Governors Ball are looking for this guy, who grabbed Frances McDormand’s Oscar and ran out with it. Wolfgang Puck’s photographer stopped him, got the Oscar back, and the guy disappeared back into the ball. Apparently Frances has said to let him go. #Oscars #Drama pic.twitter.com/5tlsx4Ulwt

A rendőrség szerint Bryant szó nélkül átadta a szobrot, miután lelepleződött. A díjat még az este visszakapta McDormand, aki a legjobb női főszereplő kategóriában nyert a Három óriásplakát Ebbing határában című filmért.

Az Instagramon egy korábbi fotót is felfedeztek, amin a hollywoodi színészcéh (SAG) díjával pózolt Bryant. A céh vizsgálatot indított, hogy jelentette-e valaki SAG-díja eltűnését. Az internetes keresésekből az is kiderült, hogy a férfi több díjátadó rendezvényen mutatkozott sztárok társaságában.

A vádat várhatóan szerdán ismertetik egy Los Angeles-i bíróságon.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból