A különféle háttérfal megoldások exkluzív, minőségi megjelenést biztosítanak cégének konferenciákon, kiállításokon, kereskedelmi, kulturális és egyéb rendezvényeken.
A hagyományos pop-up háttérfalak régi, jól bevált konstrukciók, azonban esetenként nagy méretű, más felépítésű alternatívákra is szükség lehet, ehhez kínálnak megoldást a különböző szerkezeti megoldások. Az egyszerű összeszerelhetőség, könnyű hordozhatóság, prémium megjelenés mindegyik esetben szempont, egyéb tulajdonságaikban azonban különböznek. A legnépszerűbb háttérfaltípusokat mutatjuk be cikkünkben.

Mire szolgálnak a háttérfalak?

A piacon nagy a választék a reklámháttér vagy sajtófal megoldásokból, nem könnyű eligazodni az egyes konstrukciók között, megtalálni az igényeknek, költségvetésnek megfelelő darabot.

A háttérfalak használhatók prezentációkra, kiállításokon, üzletekben, múzeumokban, rendezvényeken, fotózáshoz, sajtótájékoztatókon.

A háttérfalak hordozhatóak, egyszerűen, szerszám nélkül felállíthatóak. Egy, legtöbbször könnyű alumínium szerkezetből és egy, az igényeknek megfelelően cserélhető nyomatból állnak, amelyek anyaga általában ellenálló Pop-up film vagy poliészter textil.

Milyen típusú háttérfalak léteznek?

A számos megoldás között felépítésük és szerkezetük alapján tehetünk különbséget, mindegyiknek vannak előnyei, hátrányai.

Speciális igényekre egyedi megoldások is léteznek, de amennyiben nem valamilyen különleges megoldást keres, a szabvány háttérfalak megfelelőek lesznek.

  • Pop-up háttérfalak: Megbízhatóak, praktikusak, közkedveltek. Egyszerűen kezelhető, harmonikaszerűen összecsukható szerkezetük összecsukva kis helyet foglal, kinyitva azonban nagy méretű állványzatot biztosít a nyomatok számára. A nyomat több, egymás mellé rögzíthető panelből épül fel. Anyaga lehet laminált pop-up film vagy textil.
  • Egymáshoz sorolható, fix méretű elemekből építhető háttérfalak: Ide sorolható a kevésbé mobilis megoldás, az alumínium keretes, bővíthető LED háttérfal, valamint a minőségi műanyagból készülő, akár egy teljes stand kialakítására is alkalmas, rendkívül jól variálható PIXLIP háttérfal.
  • Feszített textil háttérfalak

Feszített textil háttérfalak előnyös tulajdonságai

A különféle feszített textil háttérfalak a könnyű szállíthatóságnak, egyszerű összeállításnak és az egyetlen darabból álló nyomatnak köszönhetően esztétikus, nagy méretű reklámfelületet biztosító komplett megoldást jelentenek.

A szerkezet egymásba illeszthető csövekből és nagy méretű talpakból áll, a keret összeszerelése szerszámok nélkül is gyerekjáték. A textilnyomatot egy óriási párnahuzatként képzelje el, amelyet a szerkezetre könnyedén rá lehet húzni, majd az alján cipzárral rögzíteni, ezáltal a nyomat feszessé válik.

A feszített textil háttérfalak gyűrődés- és toldásmentes reklámfelületet jelentenek, amelyek hatásos grafikával szemet gyönyörködtető megoldást eredményeznek mind a kiállító, mind a látogatók örömére.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

searchbar.hu - 2022 július - LinkMarketing - 1

A SEO alapjai

Ha rendelkezel weboldallal, vagy éppen most tervezel létrehozni egyet, akkor bizonyára nem ismertetlen fogalom számodra a SEO (search engine optimization).

Nincs több cikk