A különféle háttérfal megoldások exkluzív, minőségi megjelenést biztosítanak cégének konferenciákon, kiállításokon, kereskedelmi, kulturális és egyéb rendezvényeken.
A hagyományos pop-up háttérfalak régi, jól bevált konstrukciók, azonban esetenként nagy méretű, más felépítésű alternatívákra is szükség lehet, ehhez kínálnak megoldást a különböző szerkezeti megoldások. Az egyszerű összeszerelhetőség, könnyű hordozhatóság, prémium megjelenés mindegyik esetben szempont, egyéb tulajdonságaikban azonban különböznek. A legnépszerűbb háttérfaltípusokat mutatjuk be cikkünkben.

Mire szolgálnak a háttérfalak?

A piacon nagy a választék a reklámháttér vagy sajtófal megoldásokból, nem könnyű eligazodni az egyes konstrukciók között, megtalálni az igényeknek, költségvetésnek megfelelő darabot.

A háttérfalak használhatók prezentációkra, kiállításokon, üzletekben, múzeumokban, rendezvényeken, fotózáshoz, sajtótájékoztatókon.

A háttérfalak hordozhatóak, egyszerűen, szerszám nélkül felállíthatóak. Egy, legtöbbször könnyű alumínium szerkezetből és egy, az igényeknek megfelelően cserélhető nyomatból állnak, amelyek anyaga általában ellenálló Pop-up film vagy poliészter textil.

Milyen típusú háttérfalak léteznek?

A számos megoldás között felépítésük és szerkezetük alapján tehetünk különbséget, mindegyiknek vannak előnyei, hátrányai.

Speciális igényekre egyedi megoldások is léteznek, de amennyiben nem valamilyen különleges megoldást keres, a szabvány háttérfalak megfelelőek lesznek.

  • Pop-up háttérfalak: Megbízhatóak, praktikusak, közkedveltek. Egyszerűen kezelhető, harmonikaszerűen összecsukható szerkezetük összecsukva kis helyet foglal, kinyitva azonban nagy méretű állványzatot biztosít a nyomatok számára. A nyomat több, egymás mellé rögzíthető panelből épül fel. Anyaga lehet laminált pop-up film vagy textil.
  • Egymáshoz sorolható, fix méretű elemekből építhető háttérfalak: Ide sorolható a kevésbé mobilis megoldás, az alumínium keretes, bővíthető LED háttérfal, valamint a minőségi műanyagból készülő, akár egy teljes stand kialakítására is alkalmas, rendkívül jól variálható PIXLIP háttérfal.
  • Feszített textil háttérfalak

Feszített textil háttérfalak előnyös tulajdonságai

A különféle feszített textil háttérfalak a könnyű szállíthatóságnak, egyszerű összeállításnak és az egyetlen darabból álló nyomatnak köszönhetően esztétikus, nagy méretű reklámfelületet biztosító komplett megoldást jelentenek.

A szerkezet egymásba illeszthető csövekből és nagy méretű talpakból áll, a keret összeszerelése szerszámok nélkül is gyerekjáték. A textilnyomatot egy óriási párnahuzatként képzelje el, amelyet a szerkezetre könnyedén rá lehet húzni, majd az alján cipzárral rögzíteni, ezáltal a nyomat feszessé válik.

A feszített textil háttérfalak gyűrődés- és toldásmentes reklámfelületet jelentenek, amelyek hatásos grafikával szemet gyönyörködtető megoldást eredményeznek mind a kiállító, mind a látogatók örömére.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

close-up-smile-woman-brush-teeth-great-health-dental-care-concept-isolated-white-background-asian1

Hogyan válasszunk fogkefét?

Manapság már számos fogkefe típus és márka áll rendelkezésünkre az üzeletek polcain, amelyek közül kiválasztani a megfelelőt nem lesz a legegyszerűbb feladat.

elefantszerszam.hu - 2023 november - LinkMarketing - 6

Vajon milyen feladatokhoz való a hőlégfúvó?

Ha rákattintottál erre a cikkre, alighanem te is gondolkodtál már azon, hogy miért lehet hasznos ez a szerszám, illetve valamilyen munkához éppen fontolgatod a gép megvásárlását, de nem jutsz dűlőre abban a kérdésben, hogy megéri-e neked megvenni, vagy akkor tennéd bölcsebben, ha kölcsönkérsz vagy bérelsz egyet.

httpsbogreguru.hu - 2023 november - Cikk3

Meglepetés egyedi bögrével

A bögrék nagyon hasznos eszköznek minősülnek. Egyértelmű funkciójuk italunk tárolása és elfogyasztásának megkönnyítése.

tacsis zsák1

A megfelelő hálózsákvastagság kiválasztása

A rutinos kismamák és anyukák tisztában vannak vele, hogy a hálózsák a babák és kisgyerekek számára afféle “must have” darab, vagyis elengedhetetlen, hogy legyen belőle otthon legalább egy-két darab.

markus-spiske_prexn5cqai-unsplash

Autónyitás kulcs nélkül

Ebben a cikkben felfedezzük a leggyakoribb autózár problémákat, és azt, hogyan lehet a leghatékonyabban és stresszmentesen megoldani a gondot.

bestmarkt.hu - 2023 november - LinkMarketing - 3

Fényfüzérek és dekorációs fények a hangulatos ünnepekre

Igaz, hogy lassan közelednek az ünnepek, de egy hangulatos dekorfénnyel nem csupán a karácsonyt, hanem magát a lakberendezést, a mindennapjainkat is fel tudjuk dobni, meg tudjuk újítani, mindig attól függően, hogy milyen színt szeretnénk behozni a lakásunkba és mely területeket szeretnénk bevilágítani.

https-__www.homelux.hu_ - 2023 november - Cikk3

Az elektromos fűtőtest előnyei

A tél beköszöntével ismét a fűtésre irányul a figyelmünk: mindenki próbálja a lehető leggazdaságosabban megoldani, hogy meleg legyen a lakásban.

https-__ohsports.hu_ - 2023 október - Cikk2

Sportfogadással kapcsolatos kilátások

Folyamatosan olyan szelvényfotókba futsz bele az interneten, amelyek azt bizonyítják, hogy pár száz forintból százezreket is lehet nyerni, vagy csodastratégiákkal bombáznak, amelyeknek a segítségével ugyan még senki nem nyert, de azért tutira működik?

httpsfilterabc.hu - 2023 október - Cikk1

Mi is az a motoros villaolaj?

A motorok szerelmesein kívül aligha sokan hallották ezt a három szót így egymás után. Nézzünk is utána pontosan hogyan is kell ezt az egészet elképzelni!