A filmrajongók végeláthatatlan listával rendelkeznek a megnézendő sorozatokból, azonban vállalkozóként az éjjel-nappal beérkező megrendelések, az árajánlatok készítése, kezelése, az értékesítési csapat irányítása teljes mértékben lekötik az összes energiát. Figyelni kell az összes hirdetési csatornát, összesíteni a megrendeléseket, díjbekérőket, számlákat kell kiállítani, meg kell szervezni a kiszállítást, és a vevői visszajelzésekre is hangsúlyt kell fektetni.
Lehet ezt a folyamatot valahogyan automatizálni? Jó hírünk van: igen! Az ERP ugyanis minden esetben segít.

Mi is pontosan az ERP?

Az ERP az Enterprise Resource Planning rövidítése, amely integrált vállalatirányítási rendszert jelent. A Tharanis ERP széles körű ERP funkciókat biztosít a felhasználók számára, ezáltal az üzleti folyamatok egyszerűsíthetők, gyorsíthatók, kevesebb lesz a hibalehetőség, és sokkal több idő marad az olyan fontos időtöltésekre, mint például a kedvenc film megtekintése.

Az ERP előnyei

Az ERP tehát beépíthető az üzleti folyamatokba, így több funkció teljesen automatizált lesz, nem szükséges külön munkaerő és munkaidő az elvégzéséhez. Az ügyviteli rendszer segítségével bármikor, bárhonnan rá lehet nézni a cég működésére, az adatok felhőalapon tárolódnak, a hozzáférés pedig biztonságos titkosított csatornán történik. Adatvesztéstől sem kell tartani, mivel a szolgáltató szerverei folyamatos biztonsági mentést végeznek.

Az árajánlatok kezelése

A kiadott árajánlatok kezelése nem egyszerű feladat, hiszen figyelni kell, hogy elfogadták-e azt, nem járt-e le a határideje, van-e függőben megkeresés. Az ERP szoftver képes az árajánlatok kezelésére, egy helyen láthatunk minden egyes feladatot, valamint annak aktuális állapotát.

A bejövő megrendelések nyomonkövetése

Amennyiben több platformon fut hirdetés, például webshopban, marketplace-en, online plázákban, valamint akár e-mailben is érkezhet megrendelés, akkor ezek figyelése szerteágazó feladat. Az ERP azonban képes arra, hogy az összes csatornán befutó megrendelést egységesen mutassa.

Számlázási feladatok

Akár díjbekérő kiállításáról vagy számlázásról van szó, az ügyviteli rendszer alkalmas arra, hogy előleg- vagy részszámlákat állítson ki, illetve ezeket összevezesse. Jóváíró vagy helyesbítő számla készítésére is képes, mégpedig úgy, hogy semmiféle külön számlázóprogramra nincs szükség, ez ugyanis a rendszerbe beépítve található meg.

Az ERP komplett üzleti megoldást kínál a vállalkozások számára, kezeli a bejövő megrendeléseket, a kimenő számlákat, adatszolgáltatást biztosít a NAV felé, segíti a könyvelési feladatokat, díjbekérőt állít ki. Ezenkívül kezeli a kimenő megrendeléseket, a beszerzéseket, a szállítóleveleket, a raktári mozgásokat, alkalmas csomagolás, valamint futárszolgálati kiszállítások ellenőrzésére, készletkezelésre, de iktatásra is. Éppen ezért, ha több szabadidőt szeretnénk, akkor az ügyviteli rendszer segítségünkre lesz.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

httpsrsablak.hu - 2024 június - Cikk4

A megfelelő konyhaablak kiválasztása

Az amerikai filmekben gyakran találkozhatunk hatalmas nyílászárókkal, amelyek annyi fényt engednek be, hogy az egész helyiségben tökéletes lesz a megvilágítás.

https-__innovatox.hu_ - 2024 június - Cikk2

Biocid engedélyeztetés szakszerűen, 7 lépésben

Mivel egy komplex folyamatról van szó, rengeteg a hibázási lehetőség, éppen ezért érdemes alaposan felkészülni, beleértve a jogszabályi háttér megismerését, a rendelet értelmezését, illetve azt a 7 lépést, amellyel végigvihető az engedélyeztetés.

httpsrentben.com - 2024 május - Cikk2

Az autómegosztás új korszaka

A carsharing alkalmazások és a hagyományos autóbérlési lehetőségek is nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanakkor ezek mellett felütötte a fejét az autómegosztásnak egy új formája.

https-__furdokadajto.com_ - 2024 május - Cikk2

Mikor érzi már magát igazán öregnek egy ember?

Sok mindenen tetten érhető az idő múlása: gyermek- és kamaszéveink kedvenc zenészei és filmszínészei már nem alkotnak, sok esetben már nem is élnek, vagy épp azon, hogy olyan filmekből idézünk, amikről a fiatalabb generációknak fogalma sincs. Vagy éppen azon, hogy sokkal nehezebben mozgunk, és már a hétköznapi rutinfeladatok is kihívást jelentenek.

https-__www.falatozoo.hu_ - 2024 május - Cikk2

Kutyafajta, amelyet az egész világon kedvelnek

Ha azt hallod, hogy az egyik legnépszerűbb kutyafajta és ha engedelmességről van szó, akkor talán nem is lehetne hozzá hasonlót találni, akkor nem lesz igazán nehéz kitalálnod, hogy a golden retrieverről van szó.

https-__www.premiumbutor.hu_ - 2024 május - Cikk4

Teremtsd meg a könnyű nyári ebédekhez az ideális környezetet!

Úgy tűnik, menthetetlenül beköszöntött a nyár minden szépségével és ódiumával együtt. Természetesen most még nincs részünk rekkenő hőségben, amikor legszívesebben egész napra elbújnánk az árnyékos lakásunk hűvösében, de hamarosan ennek is itt lesz az ideje.

Troubled man suffering mental illness

A szorongás fajtái

Bár a szorongásban szenvedő emberek mindegyikére jellemző a túlzott feszültség és nyugtalanság érzése, a betegségnek olyan különböző típusai léteznek, amiket felsorolva, árnyaltabban láthatjuk, mi is a különbség az egyes altípusok és tüneteik között.

https-yolofood.hu - 2024 április - Cikk4

Életmódváltás lépésről lépésre

Az életmódváltás segítségével kiegyensúlyozott és egészséges életmódot lehet kialakítani, például kerülni kellene az esti filmnézés közben a nasikat, vagy csökkenteni a szénsavas üdítőitalok fogyasztását.