Te is álmodoztál róla, kezdés előtt a sorban várakozva, hogy legyen egy saját, számozott helyed a Trafó nézőterén? Hogy előre tudd, hányadik sorban és melyik székről fogod nézni az előadást? A XORXOR kreatív kódoló csapata és a Let_it_Be art agency megtervezte virtuális nézőterünket, ahol öt héten át kiválaszthattuk a számunkra legideálisabb nézőpontot.

Foglalj helyet! – a saját kanapédon

Szombat esténként került online megrendezésre a Take a Seat! programsorozat a Trafó virtuális nézőterén: ezen a hétvégén a The Qualitons presents KEXP-koncertet láthatták az érdeklődők, és a felvétel még ma este 8-ig érhető el.

The Qualitons – Zöld Sárga (Green To Yellow) (Live on KEXP)

http://KEXP.ORG presents The Qualitons performing “Zöld Sárga (Green To Yellow)” live in the KEXP studio. Recorded March 22, 2019. Host: Kevin Cole Audio Eng…

Bemutatták továbbá egyebek mellett Molnár Csaba táncelőadását, a Freakin’ Disco Monstre koncertjét, valamint AV Composers címmel volt látható a smART! XTRA art és tech sorozat 50. ünnepi kiadása.

smART! XTRA tudományos előadássorozat a Trafóban – ContextUs

Egyik kedvenc budapesti helyünk, a Trafó a hónap utolsó napját egy érdekes előadással zárja le smART! XTRA címmel, amelyben a térmanipuláció és a fényzsonglőrködés jut kitüntetett szerephez. A smART! XTRA a Trafó havonta jelentkező előadássorozata, amely közelebb hozza az érdeklődőket a művészet és a technológia kapcsolódási pontjaihoz, közös jegyeihez.

Továbbra is online látogatható a Trafó Galéria aktuális kiállítása, valamint friss interjúk és művész-ajánlók olvashatók a Trafó-blogon.

Az Alfa alkotói pályázat eredményhirdetése és a nyertes munkák bemutatása szintén digitális formában történik majd, és online rendezik meg a Gondolat Generátor edukációs műhely foglalkozásait is

– közölte a Trafó az MTI-vel.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet