Elindítottunk egy olyan cikksorozatot, amelyben a hazai kulturális élet legjavát kérdeztük meg, mely volt a legemlékezetesenn nap és helyszín a tavalyi évre vonatkozóan. Alábbi cikkben a The Qualitons zenekar válaszol.

Mi volt a legemlékezetesebb tavalyról a The Qualitons zenekarnak?

Az Égboltképpel közösen indított cikksorozatunkban több kulturális szereplőt kérdeztünk meg arról, mely pillanat volt az tavalyról, amit örökre az eszükbe véstek. Elsőként a The Qualitons zenekar válaszát osztjuk meg.

The Qualitons – Full Performance (Live on KEXP)

http://KEXP.ORG presents The Qualitons performing live in the KEXP studio. Recorded March 22, 2019. Songs: Zöld Sárga (Green To Yellow) Draw A Line Doubt All…

A Magyarország legexportképesebb bandájának a tavalyi év legemlékezetesebb pillanatán talán senki nem lepődik meg. Nagyot futottak a srácok, hiszen első magyarként meghívást kaptak a settle-i KEXP rádió stúdiójába. A KEXP ma nem csak a legmenőbb alternatív zenei rádió Amerikában, hanem YouTube-on is kifejezetten népszerűek az élő felvételeik, gyakorlatilag minden kurrens vagy feltörekvő rockzenekarnak rang zenélni a KEXP-ben.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A KEXP stúdiójában játszani minden zenész egyik dédelgetett álma. Ez az álom nekünk megvalósulhatott, amire nagyon büszkék vagyunk. Egyértelműen a zenekar legemlékezetesebb napja marad hosszú ideig[/perfectpullquote]

– emlékeztek vissza a bandatagok március 22-re.

A The Qualitons legfrissebb, 2019-es lemezét, a KEXEK-et a ContextUs is a tavalyi év legjobbjai közé választotta.

Égboltkép a legemlékezetesebb pillanatokra

„Tökéletes ajándék bármely alkalomra” – olvasható Facebookon az Égboltképről. A honlapjukon kiválaszthatjuk a tetszőleges időpontot és helyszín, ezt követően pedig elénk vetíti az aznapi csillagképet.

Egboltkep Rendeles Lukacs Aron
Lukács Áron, Az Égboltkép Atyja / Fotó: Lukács Noémi

A tavalyi év novemberének végén útjára indult projekt kapcsán az ötletgazda, Lukács Áron a vele készült interjúban elmondta, 2 nap alatt kiszállítják a képet.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Az biztos, hogy idén felforgatjuk picit az ajándékpiacot és leszámolunk a gagyi ajándékokkal. Mi valami olyasmiben utazunk, ami mosolyt csal az emberek arcára, és lehetőséget ad nekik a legszemélyesebb módon meglepni a szeretteiket[/perfectpullquote]

– mondta Lukács Áron.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet