A Tickless Run ultrahangos kullancsriasztója mellett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) campusának fejlesztését és a Magyar Telekom Könyves Kálmán körúti székházának normarendszerét is díjazták a 2020-2021-es A Design Award & Competition megmérettetésen – közölte az egyik díjazott cég kommunkációjával megbízott ügynökség az MTI-vel csütörtökön.

Kifejezetten futóknak tervezték a Tickless Runt

A tájékoztatás szerint a 2010-ben alapított ProtectOne startup Tickless Run névre keresztelt, kifejezetten futóknak tervezett ultrahangos kullancsriasztója letisztult dizájnjával és innovatív megoldásaival nyerte el az A’ Design Award- díját Biztonsági ruházat és egyéni védőeszközök kategóriában, amelyben először ismertek el magyar vállalkozást.

Az ultrahangos kullancsriasztó környezeti és egészségügyi kihívásokra egyaránt reagál – írja a közlemény.

Ultrahangos Kullancsriaszto Mome A Design Award Competition Mddu
A Tickless Run A Környezeti És Egészségügyi Kihívásokra Egyaránt Reagál / Fotó: Protectone

A dizájn 104 ágából, a világ 108 országából díjaztak az A’ Design Award versenyén

A tájékoztatás szerint a nemzetközi dizájnversenyen a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) két kategóriában is harmadik helyezést ért el 360 Design Budapest elnevezésű kiállítással.

Az egyik kategória belsőépítészetet és a kiállító terek dizájnját ismeri el (Interior Space and Exhibition Design), a másik pedig a rendezvényekkel foglalkozik (Event and Happening Design).

Az A’ Design Award & Competition a világ legnagyobb zsűrizett dizájnversenye, amelyet nemzetközi szinten évente szerveznek meg.

A 2020-2021-es versenyből a dizájn 104 ágából, a világ 108 országából 2094 nyertes került ki. A nevezéseket egy 211 főből álló szakmai zsűri bírálta el.
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet