Nézem Film Timothée Chalamet Joel Coentől kért tanácsot a fiatal Bob...

Timothée Chalamet Joel Coentől kért tanácsot a fiatal Bob Dylan megformálásához

Promóció

Joel Coen 2013-as filmjét, a Llewyn Davis világát részben a kezdő Bob Dylan ihlette, akit a most készülő életrajzi filmben Timothée Chalamet fog játszani.

Timothée Chalamet alaposan felkészül Bob Dylanből

Promóció
- Advertisement -

Idén januárban mi is beszámoltunk róla, hogy a Woody Allen szerint Oscar-esélyes Timothée Chalamet fogja játszani Bob Dylant a dalszerzőről szóló életrajzi filmben, a Going Electric munkacímen emlegetett projektben. Egy élő legenda fiatalkori énjét eljátszani vélhetően bármelyik színészt komoly kihívás elé állítja. Chalamet nem mástól kért tanácsot a szerep megformálásához, mint az egyik Coen fivértől, Joeltől, írja a Dazed.

Timothée Chalamet / Fotó: GQ

A GQ-nak adott legfrissebb interjújában a színész elmondta, hogy a Fargo és a The Ballad of Buster Scruggs rendezője – és nem mellesleg Chalamet-val a The French Dispatch-ben együtt játszó Frances McDormand férje – elhívta őt vacsorázni. A steak fölött jutott idejük Bob Dylant is kibeszélni. Coen egyrészt nagy rajongója az énekesnek, másrészt pedig Llewyn Davis világa című filmjéhez komoly kutatást végzett arról a korszakról, amikor Dylan is kezdőként bontogatta szárnyait.

A Szólíts a neveden sztárja, Timothée Chalamet Budapesten tartózkodik, az új Dűne filmet forgatják

Igazi paparazzifotót osztott meg A hetedik sor közepe Facebook-oldala. Lencsevégre kapták, ahogy a Szólíts a neveden tinisztárja, Timothée Chalamet és Danis Villeneuve rendező az Andrássy úton kávézgatnak. A Dűne filmet forgatják hazánkban. dűne film, dűne 2019, david lynch dűne film

Chalamet elmondta, hogy nagyon nehezen lehetett bármit is kihúzni Coenből, de annyit azért megtudhatott, hogy Dylan rendkívül termékeny szerző volt, egyik lemeze a másik után jelent meg a korai éveiben. A jövőre 80 éves, irodalmi Nobel-díjas dalszerző a mai napig aktív, idén júniusban jelentette meg 39. stúdióalbumát Rough and Rawdy Ways címmel.

No Title

No Description

A sztár azt is elárulta, júliusban az egész hónapra kibérelt Woodstockban egy faházat, hogy még alaposabban felkészülhessen a szerepre.

Férfi filmsztárgenerációk találkozása várható a Netflix-nél

A Denis Villeneuve rendezte Dűne című filmben, Timothée Chalamet többek közt Oscar Isaac-kel, Zendayával, Josh Brolinnal, Javier Bardemmel játszik együtt. A filmet részben Budapesten forgatták, Liptai Claudia még egy szelfit is lőtt az ifjú filmsztárral. A bemutatóra azonban még egy évig várnunk kell, 2021 októberére halasztották a premiert.

Bob Dylan elveszett dalának kéziratát árverezik el!

A Bob Dylan 1966-os, legjobb albumának tartott Blonde on Blonde egyik kéziratát a londoni Sotheby’s aukciósház online felületén árverezik el. A különleges darab értékét 12 ezer és 15 ezer font (~6 millió forint) közötti összegre becsülik, írja a The Guardian .

Chalamet továbbra sem pihen: a héten jelentették be, hogy az V. Henrik után ismét a Netflix-nek forgat. A Don’t Look Up (Ne keress) című vígjátékban Leonardo DiCaprioAriana Grande és Jonah Hill társaságában láthatjuk majd.

Promóció
ForrásDazed
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3