Az Amazon legújabb kütyüje, a tintamentes mininyomtató az Alexával összedolgozva jegyzeteinket, listáinkat felragasztható kis papírokra nyomtatja.

Elég lediktálni az Alexán keresztül

Az Amazon folytatja a kísérletezést az innováció terén: a csomagszállító robot és az okosajtócsengő után ismét egy új kütyüvel álltak elő. A Smart Sticky Note Printer elnevezésű tintamentes mininyomtató tulajdonképpen post-it cédulára nyomtat listákat, írja a Design Taxi.

Ha összekapcsoljuk egy hangsegéd készülékkel, akkor gyorsan kinyomtatja a lediktált bevásárlólistánkat, a napi intézendőket, recepteket vagy bármi mást, anélkül, hogy egy sort is kellene írnunk.

Tintamentes Mininyomtato Amazon
Listanyomtató / Fotó: Amazon

A legjobb benne, hogy még tinta sem kell hozzá, így sosem kell benne tonert cserélni, mert hő színezi el a nyomtatóban a papírt. A termék az Amazon Day 1 Editions elnevezésű programjának keretében előrendelhető.

Kapcsolódó cikk

Ez a kezdeményezés a cég részéről egészen innovatív megoldásokat kínál a nagyközönség számára. Az Amazon közzéteszi a legjobbnak tartott ötleteit, amelyek valamilyen módon összekapcsolhatók az Alexával.

Nagy siker a tintamentes mininyomtató

A vásárlóknak adott időn belül kell előrendelni a kívánt terméket. Ha kellő mennyiségű előrendelés gyűlik össze, az Amazon legyártja és kiszállítja az igénylőknek a tintamentes mindnyomtatót. Ha viszont nem jön össze elég megrendelés, akkor marad elméleti szinten az ötlet. 2019-ben így gyártották le az Echo szemüvegkeretet, amely ma már az Amazon kínálatában szerepel.

A Smart Sticky Note Printer nyomtató 115 dollárba kerül, és három nap alatt összegyűlt a szükséges minimális mennyiség. Így a megrendelők akár már idén júliustól diktálhatják a nyomtatnivaló szövegeiket.

Két másik termékötletet is felvetett a cég, az okoskakukkosórát és az okosmérleget, de egyik sem győzte meg annyira az embereket, mint a tintamentes mininyomtató. Amennyiben az elégedett felhasználók dicsérik a terméket, akkor a cég elkezdheti a tömeggyártást is, ahogy a szemüveg esetében is történt. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet