A legtöbb cég életében a karácsony jelenti az ajándékozás legfőbb időszakát, ilyenkor nemcsak az év végi zárásra készülnek sok helyen, de lázas előkészületek folynak a meglepetések összeállítása miatt is.
A kapkodás nem segíti a tökéletes ajándék megtalálását, hiszen egyrészt a kreativitás ellen hat, másrészt az ilyenkor szokásos forgalom többszöröse miatt könnyen maradhatsz hoppon az ötleteid ellenére is. Mutatjuk, mit tehetsz a sikeres céges ajándékozás és tökéletes meglepetés megtalálása érdekében.

Kezdd időben!

Érdemes böngészni az ajándékküldők kínálatát, megnézni, mik a trendek, milyen a kínálat, hogy ne érjen meglepetés. A Bellionál elegáns ajándékcsomagok közül éppúgy válogathatsz, mint a különböző alkalmakra készült összeállítások között, akár nemtől, értékhatártól függően is.

Ősz elején korainak tűnhet karácsonyi ajándékokkal foglalkozni, de hidd el, a tapasztalatok azt mutatják, már ilyenkor érdemes legalább ötlet szinten foglalkozni vele. Az elképzelések papírra vetése nem kerül semmibe, bevonhatod a kollégákat is, ez is része lehet az ünnepi ráhangolódásnak.

Ne feledkezz meg arról sem, hogy ne csak időben szerezd be, de időben is add át üzleti partnereidnek az ajándékokat.

Fejezd ki minőséggel!

A promóciós ajándékok korszaka már a múlté, napjainkban a céges ajándékok a prémium minőséget jelentik. Amennyiben nincsenek ötleteid, akkor se a korábban megszokott sablonos ajándékokban gondolkozz, hagyd a toll és bor összeállításokat, illetve maradhatnak, ha a prémium minőséget helyezed előtérbe.

Az üzleti ajándék kifejezi megbecsülésedet, köszönetedet az eddigi együttműködésért és a jövőbeli kooperáció lehetőségéért, egyszóval az ajándék minősége üzenet is a másik fél felé a cégedről, ezért a színvonala elsőrangú szempont. Persze túlzásokba sem kell esni, a prémium kategória nem jelenthet zavarbaejtő értékű meglepetést. Sok nagyvállalatnál ez szabályozva is van a visszaélések miatt.

Mit ajándékozz a munkatársaknak?

A kollégáknak szánt ajándék minőségére is fordíts figyelmet! A gesztus itt talán még többet számít, főleg, ha tisztában vannak vele, hogy a cégnek szűkösebb éve volt és a lehetőségek is ehhez mértek. Egy figyelmes, megfelelő ismeretség esetén akár személyre szabott aprósággal is kifejezheted a köszönetedet a lojalitásukért, kitartásukért, de egy közös élményajándékkal még a csapatszellemet is erősítheted.

Ez esetben is figyelj arra, hogy cégvezetőként ne hozd zavarba munkatársaidat túlzott ajándékokkal, mindennek megvan a helye, ez maradjon a családi ajándékok terepe. Egy kedvesség többet ér nemcsak egy nagyértékű ajándéknál, de egy gyorsan, odafigyelés nélkül összedobott csomagnál is.

A céges ajándék nem promóció!

Ugyan diszkréten tartalmazhatja céglogódat, szlogenedet az ajándék, de ne ez legyen a legszembetűnőbb rajta. A népszerűsítésnek más alkalmakkor megvan a helye, például, ha termékbemutatót tartasz, konferencián veszel részt.

Előre összeállított exkluzív ajándékcsomagokkal biztosan célba találsz.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

1-3

Ki lőtt 10 gólt egy focimeccsen?

A modern futball nagyrészt a védekezésre koncentrál – túl sok meccs végződik 0:0-s eredménnyel, három gól pedig eredményessé teszi a mérkőzést a szurkolók és a megfigyelők szemében.

002

Légy ott a Youtube-on is!

Ezért nem kérdés, hogy ha ott vagy Te is, akkor jó eséllyel potenciális vevőket érhetsz el vele. Persze nem mindegy, hogyan csinálod!

httpswww.skandimania.com - 2024 február - Cikk3

Hogyan válasszunk szaunát?

Bár Magyarországon rengeteg településen van szaunázási lehetőség, meghittebb, bensőségesebb lehet az élmény, ha az embernek van egy sajátja. Így mindig azokkal töltheti az idejét, akikkel szeretné, és el sem kell utazni egy kis frissítő szaunázáshoz.

https-__fogpotlasklinika.hu_ - 2024 február - Cikk2

Mi a megoldás fogatlanság esetén?

Nem csupán egy-egy elvesztett fog pótlására, de teljes fogatlanság fennállásakor is a fogimplantátumok jelentik a legideálisabb megoldást. Ilyenkor 3-8 implantátum segítségével fix híd készülhet, ha viszont az egyesével történő pótlás mellett döntenénk, akkor 12-14 implantátum válhat szükségessé állcsontonként.

https-konyhapanel.hu - 2024 február - Cikk1

A színek ereje a konyhában

A konyha nemcsak az étel elkészítésének helye, hanem egyben a családi és baráti összejövetelek hangulatos színtere is.

httpswww.skinshop.hu - 2024 január - Cikk1

A peptidek jelentősége a bőrápolásban

Sokféle újdonság akad a bőrápolás terén, az innovációkkal pedig nem mindig egyszerű lépést tartani. A peptidek is sokak számára még ismeretlenek, pedig egy kifejezetten sok kutatásnak alávetett alkotóelemről van szó.

unnamed-208

TOP-10 nagyszerű ajándék nőknek

Mivel a naptár tele van születésnapokkal, ünnepekkel és más különleges alkalmakkal egyetlen évben, mindig itt az ideje, hogy vásároljunk szeretteinknek.

https-_www.apisz.hu_ - 2024 január - Cikk2

3+1 csomagolási tipp költözéshez

Ha költözni kényszerülünk, vegyes érzések keringhetnek bennünk, hiszen bár izgatottak vagyunk az új lakhelyünk elfoglalása miatt, maga a költözés sokszor igen stresszes tud lenni.