A legtöbb cég életében a karácsony jelenti az ajándékozás legfőbb időszakát, ilyenkor nemcsak az év végi zárásra készülnek sok helyen, de lázas előkészületek folynak a meglepetések összeállítása miatt is.
A kapkodás nem segíti a tökéletes ajándék megtalálását, hiszen egyrészt a kreativitás ellen hat, másrészt az ilyenkor szokásos forgalom többszöröse miatt könnyen maradhatsz hoppon az ötleteid ellenére is. Mutatjuk, mit tehetsz a sikeres céges ajándékozás és tökéletes meglepetés megtalálása érdekében.

Kezdd időben!

Érdemes böngészni az ajándékküldők kínálatát, megnézni, mik a trendek, milyen a kínálat, hogy ne érjen meglepetés. A Bellionál elegáns ajándékcsomagok közül éppúgy válogathatsz, mint a különböző alkalmakra készült összeállítások között, akár nemtől, értékhatártól függően is.

Ősz elején korainak tűnhet karácsonyi ajándékokkal foglalkozni, de hidd el, a tapasztalatok azt mutatják, már ilyenkor érdemes legalább ötlet szinten foglalkozni vele. Az elképzelések papírra vetése nem kerül semmibe, bevonhatod a kollégákat is, ez is része lehet az ünnepi ráhangolódásnak.

Ne feledkezz meg arról sem, hogy ne csak időben szerezd be, de időben is add át üzleti partnereidnek az ajándékokat.

Fejezd ki minőséggel!

A promóciós ajándékok korszaka már a múlté, napjainkban a céges ajándékok a prémium minőséget jelentik. Amennyiben nincsenek ötleteid, akkor se a korábban megszokott sablonos ajándékokban gondolkozz, hagyd a toll és bor összeállításokat, illetve maradhatnak, ha a prémium minőséget helyezed előtérbe.

Az üzleti ajándék kifejezi megbecsülésedet, köszönetedet az eddigi együttműködésért és a jövőbeli kooperáció lehetőségéért, egyszóval az ajándék minősége üzenet is a másik fél felé a cégedről, ezért a színvonala elsőrangú szempont. Persze túlzásokba sem kell esni, a prémium kategória nem jelenthet zavarbaejtő értékű meglepetést. Sok nagyvállalatnál ez szabályozva is van a visszaélések miatt.

Mit ajándékozz a munkatársaknak?

A kollégáknak szánt ajándék minőségére is fordíts figyelmet! A gesztus itt talán még többet számít, főleg, ha tisztában vannak vele, hogy a cégnek szűkösebb éve volt és a lehetőségek is ehhez mértek. Egy figyelmes, megfelelő ismeretség esetén akár személyre szabott aprósággal is kifejezheted a köszönetedet a lojalitásukért, kitartásukért, de egy közös élményajándékkal még a csapatszellemet is erősítheted.

Ez esetben is figyelj arra, hogy cégvezetőként ne hozd zavarba munkatársaidat túlzott ajándékokkal, mindennek megvan a helye, ez maradjon a családi ajándékok terepe. Egy kedvesség többet ér nemcsak egy nagyértékű ajándéknál, de egy gyorsan, odafigyelés nélkül összedobott csomagnál is.

A céges ajándék nem promóció!

Ugyan diszkréten tartalmazhatja céglogódat, szlogenedet az ajándék, de ne ez legyen a legszembetűnőbb rajta. A népszerűsítésnek más alkalmakkor megvan a helye, például, ha termékbemutatót tartasz, konferencián veszel részt.

Előre összeállított exkluzív ajándékcsomagokkal biztosan célba találsz.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

e-kert.hu - 2022 november - LinkMarketing - 5

Egy fém tárolóra minden kertben szükség van

Számos olyan holmi fordul elő egy kertes házban, amit csak időszakosan használunk, és nem mindig megoldott az, hogy ezeket a dolgokat úgy pakoljuk el, hogy megőrizzük azok épségét és funkcióját.

https-__cupydo.hu_ - 2022 november - Cikk2

Eleged van a kapcsolatszédelgőkből?

Társat keresni sosem egyszerű, az online térben pedig még kevésbé az, hiszen az internet mögé bújva mindenki sokkal többet enged meg magának, mindenki sokkal lazábban kezeli a dolgokat, mint ahogy amúgy személyesen tenné.

The,Girl,With,The,Puppy,In,Bed.

A legkényelmesebb fekvőalkalmatosságok vendégeink számára

Biztosan előfordult már veled is, hogy szívesen vendégül fogadtad volna a rokonságot, vagy esetleg egy átmulatott este után adtál volna fekvő helyet egy barátnak, de mivel nem volt erre alkalmas fekvőalkalmatosságod, sajnos búcsút kellett mondani az ötletnek.

vagyaim.hu - 2022 november - LinkMarketing - 4

Tuti tippek felnőtteknek!

Az anális közösülés amilyen izgató, olyan fájdalmas is lehet abban az esetben, ha nem a megfelelő körülmények között kerül rá sor.

https-www.foliasjuci.hu-2022 november - Cikk6

Érezd magad otthon úgy, mint egy Loire menti kastélyban!

Merésznek tartod ezt a kijelentést? Pedig nem kell szerénykedned, mert ha tetszik a pompázatos királyi stílus, vagy csak pár kiegészítő erejéig lopnád be lakásodba, akkor simán megvalósíthatod otthon is azt az életérzést, amit egy kastély fényűző lakosztályában érezhetsz.

https-__griffwebshop.com_ - 2022 október - Cikk3

A laza viselet, amelyet nem is olyan egyszerű összeállítani

A spotzakó-farmer összeállítások laza eleganciát sugároznak, amennyiben sikerül jól eltalálni mindkét ruhadarabot. Stylistokat, szakértőket és persze az ilyen összeállításokat kedvelő férfiakat kérdezve, általános vélekedés, hogy a legjobb, ha sötétebb színű nadrágot választasz.

18650-akku.hu - 2022 október - LinkMarketing - 1

Az e-cigik hajtómotorjai, az akkumulátorok

Az e-cigaretta népszerűsége napjainkban töretlen, hiszen a hagyományoshoz képest számos előnnyel rendelkezik, nemcsak árban, de az egészségügyi kockázatokat tekintve is. Sokaknak segíthet az ártalmas dohányzásról való leszokásban, hiszen alapjaiban ugyanazt az érzést nyújtja, mint a klasszikus változat.