Már nem kell sokat várni a Tom és Jerry történetének első élőszereplős filmjének bemutatójára.

Bolondok napján debütál Tom és Jerry

Még tavaly novemberen számoltunk be a Tom és Jerry élőszereplős filmről. Az előzetes alapján meglehetősen szabadszájú lesz. Az Intercom mint forgalmazó dátumként április elsején adta meg. Ez azt jelenti, hogy a magyar rajongóknak nem kell sokat várni az első élőszereplős és animációs elemekkel kevert film bemutatójáig.

Tom Es Jerry Film 2021 Elo Szereplos
A 2021-Es Tom És Jerry-Film Áprilisban Látható / Fotó: Warner Bros.

Jelenleg a járvány miatt zárva vannak itthon a mozik, nem tudni, hogy addig változik-e a helyzet. A film szinopszisa szerint ezúttal egy esküvőn okoz felfordulást a világ leghíresebb macskája és egere.

Két nap múlva láthatják az amerikaiak

A film bemutatóját többször is eltolták a járvány miatt, a Egyesült Államokban végül február 26-án kerül mozikba. Azonban azzal párhuzamosan HBO Maxon is elérhető lesz. Európában február 10-én, Hollandiában volt először látható, véletlenül pont az első Tom és Jerry-film megjelenésének 81. évfordulóján.

Kapcsolódó cikk

A filmet a 2007-es Fantasztikus négyes-film rendezője, Tim Story rendezte, az élőszereplős színészek közül Chloë Grace Moretz (Az 5. hullám, 2016) és Michael Peña (A hangya, 2015) az ismertebb név.

Az elmúlt években reneszánsza lett a rebootolt filmeknek, főleg az élőszereplősöknek, amelyről részletesen ebben a cikkünkben írtunk.

TOM & JERRY - Trailer #1 (Chloë Grace Moretz, Michael Peña, Rob Delaney) | AMC Theatres 2020

Tom and Jerry take their cat-and-mouse game to the big screen. Watch the trailer for the new #TomAndJerryMovie now - coming to theaters 2021.

Tavaly áprilisban hunyt el az eredeti rajzfilmsorozat 13 epizódját rendező Gene Deitch Oscar-díjas animációs filmes.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet