A tél nem kell, hogy rossz legyen! A hideg hónapok is kellemesebbek lehetnek, abban az esetben, hogy ha megfelelő és meleg kabátban töltöd! Ma elkészítettük a télikabátok listáját, ami gondoskodik a megfelelő testhőmérsékletről, ugyanakkor szépen is néz ki. Nézd meg magad!

Férfi téli bomberdzseki: divatos és meleg

Minden bizonnyal emlékszel erre az időtálló, az amerikai pilóták által hordott uniformis szabására. A férfi télikabát, bomberdzseki az manapság a legdivatosabb – és a legmelegebb – megoldás. Kaphatóak egyaránt a vékonyabb, tavaszi verziók, de a téli verzióra koncentrálunk. Ez a karakteres modell alacsony gallérral rendelkezik és pánttal a lenti részen, ennek köszönhetően, a kabát nagyon jól illeszkedik a testhez. Az általunk javasolt verzióban találsz egy plusz, lecsatolható szőrmés kapucnit, ennek köszönhetően védve leszel az erős széltől. A férfi bomber típusú dzseki, egy érdekes opció a casual stilizációkhoz, mindennapokra: nagyon jól néz ki melegítőfelsőkkel és pulóverekkel.

Tűzdelt férfi télikabát: még melegebb

Gyorsan fázol? A tűzdelt férfi télikabát, a segítségedre siet! A kabát belülről melegít, úgy mint semelyik más kabát nem. Ugyanakkor nagyon divatos: a tűzdelt kabátok már több szezonon keresztül is nagyon sikeresek és semmi sem mutat arra, hogy ez megváltozna. Ez egy nagyon univerzális opció, ami – mint a bomber dzseki – a mindennapi stilizációkhoz, casual stilizációban.

Hosszú férfi télikabát: szilárd adag melegség

Most pedig, valami tényleg konkrét dolog. A hosszú férfi télikabát, egy pótolhatatlan opció a tényleg hideg időjárásban. Hosszú tűzdelt, vagy melegített kabát gondoskodik, a te meleg komfortérzetedről, minden helyzetben. Ugyanakkor jobban hivatalosabb, a tűzdelt hosszú kabát alkalmas lesz még, a hivatalosabb eseményekre, bokacsizmával párosítva pedig, kiváló stílust fog képviselni. Ugyanakkor tudnod kell, hogy az elegáns férfi télikabátok nem minden alkalomra lesznek megfelelőek, ugyanis a hosszabb forma, némileg akadályozhat a mozgásban.

Férfi télikabát szőrmével

Univerzális szabás és szőrmés kapucni? Ez mindenkinek fog passzolni! Férfi télikabát klasszikus szabásban egy biztos pont, ami sose megy ki a divatból. A nagy zsebekbe elfér minden, amire szükséged van, a kapucni pedig megvéd a széltől, a pánt a deréknál és az ujj részénél pedig, komfortérzetet biztosít: miért akarnál többet? Véleményünk szerint, ez a legjobb választás a mindennapokra, a munkahelyedre: a stílus és az elegancia összekapcsolása, ez az amit szeretünk a legjobban!

Sportos férfi télikabát

Preferálod a meleg télikabátot sportos verzióban? Sétára, vagy síeléskor a legjobb lesz. Egy ilyen kabát, elsősorban kényelmes kell hogy legyen: nem feltétlenül kell, hogy rendelkezzen díszítéssel és nem akadályozhat a mozgásban. Fontos, hogy kényelmes zsebekkel rendelkezzen, amiben helye lesz a skipassnak, vagy telefonnak. Fontos még a kapucni és a melegítés, mert még a leghatékonyabb megjelenés sem nyújt kényelmet és melegséget.

Elegáns télikabátok, vagy sportos szabásban? A döntés rajtad múlik! Válaszd azt a modellt, ami a leginkább illik hozzád és a te életstílusodhoz, a legérdekesebb férfi télikabátokat pedig, megtalálod az Ozonee boltjában: https://ozonee.hu/ferfi-telikabatok/. Gyere vásárolni: mindig a legjobb árakon!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

close-up-smile-woman-brush-teeth-great-health-dental-care-concept-isolated-white-background-asian1

Hogyan válasszunk fogkefét?

Manapság már számos fogkefe típus és márka áll rendelkezésünkre az üzeletek polcain, amelyek közül kiválasztani a megfelelőt nem lesz a legegyszerűbb feladat.

elefantszerszam.hu - 2023 november - LinkMarketing - 6

Vajon milyen feladatokhoz való a hőlégfúvó?

Ha rákattintottál erre a cikkre, alighanem te is gondolkodtál már azon, hogy miért lehet hasznos ez a szerszám, illetve valamilyen munkához éppen fontolgatod a gép megvásárlását, de nem jutsz dűlőre abban a kérdésben, hogy megéri-e neked megvenni, vagy akkor tennéd bölcsebben, ha kölcsönkérsz vagy bérelsz egyet.

httpsbogreguru.hu - 2023 november - Cikk3

Meglepetés egyedi bögrével

A bögrék nagyon hasznos eszköznek minősülnek. Egyértelmű funkciójuk italunk tárolása és elfogyasztásának megkönnyítése.

tacsis zsák1

A megfelelő hálózsákvastagság kiválasztása

A rutinos kismamák és anyukák tisztában vannak vele, hogy a hálózsák a babák és kisgyerekek számára afféle “must have” darab, vagyis elengedhetetlen, hogy legyen belőle otthon legalább egy-két darab.

markus-spiske_prexn5cqai-unsplash

Autónyitás kulcs nélkül

Ebben a cikkben felfedezzük a leggyakoribb autózár problémákat, és azt, hogyan lehet a leghatékonyabban és stresszmentesen megoldani a gondot.

bestmarkt.hu - 2023 november - LinkMarketing - 3

Fényfüzérek és dekorációs fények a hangulatos ünnepekre

Igaz, hogy lassan közelednek az ünnepek, de egy hangulatos dekorfénnyel nem csupán a karácsonyt, hanem magát a lakberendezést, a mindennapjainkat is fel tudjuk dobni, meg tudjuk újítani, mindig attól függően, hogy milyen színt szeretnénk behozni a lakásunkba és mely területeket szeretnénk bevilágítani.

https-__www.homelux.hu_ - 2023 november - Cikk3

Az elektromos fűtőtest előnyei

A tél beköszöntével ismét a fűtésre irányul a figyelmünk: mindenki próbálja a lehető leggazdaságosabban megoldani, hogy meleg legyen a lakásban.

https-__ohsports.hu_ - 2023 október - Cikk2

Sportfogadással kapcsolatos kilátások

Folyamatosan olyan szelvényfotókba futsz bele az interneten, amelyek azt bizonyítják, hogy pár száz forintból százezreket is lehet nyerni, vagy csodastratégiákkal bombáznak, amelyeknek a segítségével ugyan még senki nem nyert, de azért tutira működik?

httpsfilterabc.hu - 2023 október - Cikk1

Mi is az a motoros villaolaj?

A motorok szerelmesein kívül aligha sokan hallották ezt a három szót így egymás után. Nézzünk is utána pontosan hogyan is kell ezt az egészet elképzelni!