Annak ellenére, hogy egy kimondottan modern, már-már digitális világot élünk, még sem csökken a társasjátékok népszerűsége még napjainkban sem. Hogy lehet ez? A társasjátékok bizony olyan élményt nyújtanak az időseknek és a fiataloknak egyaránt, amit nem lehet helyettesíteni az online és virtuális játékokkal sem! Együtt lehet tölteni az időt a családdal, barátokkal, megtudjuk méretni magunkat, ráadásul hiába játszunk többször is egy ilyen játékkal, ha jó társasról van szó, bármikor le tudjuk majd emelni a polcról, újra és újra. Felmerülhet a kérdés, hogy melyek azok a legjobb társasjátékok a piacon, amiket egyszer mindenképpen ki kell próbálnia az embernek.

Mitől lesz igazán jó egy társasjáték? Először is jó ötleten alapszik! Ezek után az is lényeges, hogy kihozza küzdés, a nyerni akarást az emberből, tehát izgalmakat kínál, de ugyanakkor kihívásokat is! Fontos még, hogy egy játék szabályai ne legyenek túl bonyolultak, vagyis néhány kör után ráérezzen az ember, és ne kelljen még a sokaid parti alatt is a szabályokat memorizálni. Ezen felül azt is meg kell említeni, hogy a legjobb társasjátékok megtornáztatják az agyat, türelemre nevelnek, több fejlesztő hatásuk is van, ám mindezt úgy építik bele a játékok világába, hogy a tanulási- tanítási szándék legcsekélyebb lehetőségét se érezzük meg a partik alatt.

Ezek tudatában már egész biztos sokan szeretnék tudni, mely társasok sorolhatók a fenti kategóriába. Szerinted is ezek a legjobb társasjátékok? A linken elérhető társasjáték webáruházában bőséges kínálat található kategóriákra bontva a társasjátékokból, így minden korosztály és érdeklődési kör könnyen megtalálhatja azt, ami szeretne. Abban az esetben, ha téged az érdekel, melyek a legnépszerűbb társasjátékok 2022- ben, nézd meg a Gémklub TOP 50- es listáját, amit a nemzetközi és hazai értékesítési statisztikák és visszajelzések alapján frissítenek folyamatosan. Megtalálhatók itt az örök klasszikusnak számító játékok, de az Év Játéka- díjat bezsebelt darabok is felszoktak kerülni rá!

Egy jó társasjáték bármikor remek ajándékötlet lehet, ráadásul, ha egy hozzánk közelállót lepünk meg vele, akkor minden bizonnyal mi is élvezhetjük majd a játékot. Választás előtt mindig olvasd el ebben a webáruházban a termékeknél található rövid szabályismertetést, és feltétlen vedd figyelembe azt is, melyik korosztály számára ajánlják az adott darabot. Fontos szempont lehet még a vásárlás előtt az is, hogy hányan tudják játszani a játékot, és mennyi időt vesz igénybe egy parti. Érdemes úgy választani társasjátékot, hogy a játék témája és szabályrendszere illeszkedjen a társaságunk érdeklődési köréhez. Ha ezekre a szempontokra figyelsz, egész biztos a legjobb társasjátékot fogod megtalálni!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

searchbar.hu - 2022 július - LinkMarketing - 1

A SEO alapjai

Ha rendelkezel weboldallal, vagy éppen most tervezel létrehozni egyet, akkor bizonyára nem ismertetlen fogalom számodra a SEO (search engine optimization).

Nincs több cikk