Tóth Andi Glamour-gálás megjelenése eléggé megosztóra sikerült.

Tóth Andi a Glamour-gálára látogatott el, ahol át is vehette a Women of the Year-díjat az énekesnő kategóriában. A gálán az volt a kérés, hogy az ökotudatosság jegyében senki ne viseljen újonnan vásárolt ruhát, vagy már korábban hordott, vagy vintage darabokban érkezzenek, írjaBlikk.

Az énekesnő egy fekete miniruhát és combcsizmát vett fel, amit elmondása szerint korábban egy nyaralás alkalmával hordott. A szettet afro hajjal viselte. Volt, aki Jack Sparrow feleségeként hivatkozott az összeállításra, de sokan nagyon nem voltak megelégedve a választással.

Elég kiábrándító. Eddig kezdtelek megkedvelni, azt gondoltam nő lettél. Le is fogok iratkozni. Botrányos! Szép, igényes nő hogy lehet ennyire ízléstelen? Önmaga leépítője...

 – írta egy kommentelő. 

Volt, aki a szolárium mennyiségét kifogásolta, más azt állította, a sminkje öregíti őt, de volt, aki azt jegyezte meg, hogy véleménye szerint az énekesnő csinosabb volt, amíg pár kilóval nehezebb volt. 

Tóth Andi hozzá van szokva a negatív kritikákhoz, az őt ért támadások sorozata, és azoknak a mentális egészségére gyakorolt hatások átvészelése után kedvelte meg újra a közönség, de az énekesnő azt mondta, már nem is bízik benne, hogy ez tartós lesz. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet