Egyéb Tovább robognak a Tankcsapda-feldolgozások kerekei

Tovább robognak a Tankcsapda-feldolgozások kerekei

Promóció
Promóció

A Tankcsapda idén nagy dobásra készült: novemberben két albummal örvendeztette meg rajongóit. Az egyik lemezen, amely a Dolgozzátok fel! címet kapta, más formációkat hallhatunk, amelyen Tankcsapda-dalok feldolgozásait találhatjuk, míg a másikon magát Lukács Laciékat, ahogyan mások számait „csapdásítják”.  

A Tankcsapda a  feldolgozásaikhoz neves magyar előadókat kért fel, amelyek a maguk stílusában örökítették meg a dalokat. Elsőként a Leander Kills jelentkezett a Lopott könyvek coverjével, amelyhez klipet is készítettek.

Mindkét lemez annyira népszerűnek ígérkezett, hogy egy nap alatt platinalemez lett. A „Dolgozzátok fel!” névre keresztelt album azóta is populáris, ehhez hozzájárul a pénztárcabarát ár és a jó előadók, valamint a nagyszerű slágerek is. Lukács Laciék koncertjei szinte kivétel nélkül telt házasak, bár a nagy dobásra december 29-ig még várnunk kell. Valószínű, egész Debrecen bele fog remegni, mert fergeteges show-val készülnek. A legnagyobb koncertnek a Cívisváros Főnix Csarnoka ad otthont, ahol az előzenekar a Useme és a Diktátor lesz.

A lemezen sok elismert előadót találunk, mint Kowáékat az Egyszerű dallal, az Ektomorfot a Báránnyal, Ákost, Tóth Gabit, a Brainst és mindenki meglepetésére a Wellhellot is. Fluor Tomi és Diaz igazi „wellhellos” stílusban nyúlt hozzá a Fiúk ölében a lányok dalhoz, amelyhez klipet is készítettek. Aki nem ismerné esetleg a dalszöveget, annak a színes neonfeliratok segítenek a dalszövegek memorizálásában. Az biztos, hogy az eredeti mellett ebből is sláger lesz, mi pedig izgatottan várjuk a következő klipet és feldolgozást valamelyik előadótól!

Fotó: tankcsapda.com

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3