Egyéb Tovább robognak a Tankcsapda-feldolgozások kerekei

Tovább robognak a Tankcsapda-feldolgozások kerekei

Promóció
Promóció
- Advertisement -

A Tankcsapda idén nagy dobásra készült: novemberben két albummal örvendeztette meg rajongóit. Az egyik lemezen, amely a Dolgozzátok fel! címet kapta, más formációkat hallhatunk, amelyen Tankcsapda-dalok feldolgozásait találhatjuk, míg a másikon magát Lukács Laciékat, ahogyan mások számait „csapdásítják”.  

A Tankcsapda a  feldolgozásaikhoz neves magyar előadókat kért fel, amelyek a maguk stílusában örökítették meg a dalokat. Elsőként a Leander Kills jelentkezett a Lopott könyvek coverjével, amelyhez klipet is készítettek.

Mindkét lemez annyira népszerűnek ígérkezett, hogy egy nap alatt platinalemez lett. A „Dolgozzátok fel!” névre keresztelt album azóta is populáris, ehhez hozzájárul a pénztárcabarát ár és a jó előadók, valamint a nagyszerű slágerek is. Lukács Laciék koncertjei szinte kivétel nélkül telt házasak, bár a nagy dobásra december 29-ig még várnunk kell. Valószínű, egész Debrecen bele fog remegni, mert fergeteges show-val készülnek. A legnagyobb koncertnek a Cívisváros Főnix Csarnoka ad otthont, ahol az előzenekar a Useme és a Diktátor lesz.

A lemezen sok elismert előadót találunk, mint Kowáékat az Egyszerű dallal, az Ektomorfot a Báránnyal, Ákost, Tóth Gabit, a Brainst és mindenki meglepetésére a Wellhellot is. Fluor Tomi és Diaz igazi „wellhellos” stílusban nyúlt hozzá a Fiúk ölében a lányok dalhoz, amelyhez klipet is készítettek. Aki nem ismerné esetleg a dalszöveget, annak a színes neonfeliratok segítenek a dalszövegek memorizálásában. Az biztos, hogy az eredeti mellett ebből is sláger lesz, mi pedig izgatottan várjuk a következő klipet és feldolgozást valamelyik előadótól!

Fotó: tankcsapda.com

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3