A Toy Story 4. részét alig néhány hete mutatták be, és nagy népszerűségnek örvend. Azonban az egyik jelenete hatalmas port kavart.

Az Unilad azt írja, a One Million Moms nevű amerikai, melegellenes szervezet tiltakozik azon jelenet ellen, amelyben két anyuka iskolába viszi a gyerekét. Noha nem egyértelmű, de finoman arra utal, hogy a nő közösen neveli a gyereket.

Toy Story 4 Leszbikus Jelenet One Million Moms
Toy Story 4 / Fotó: Disney

A One Million Moms úgy gondolja, ez nincs rendben, és a melegellenes szervezet petíciót indított a Disney ellen. Eddig több mint 12 ezren írtűk alá, amelyben azt írják, a “Toy Story 4. melegpropagandát terjeszt, ezzel befolyásolva a filmet megnéző gyerekeket.”

No Title

No Description

Korábban már volt hasonló kampánya a szervezetnek az Arthur című mese ellen. Az animációs filmben Mr. Ratburn azonos neművel kötött házasságát ítélte el a One Million Moms.

Ezt megelőzően pedig Missy Elliot egyik dala, a Work it ellen emelte fel hangját a szervezet, amely egy KitKat-reklámban szerepelt.

Homoszexuális házasságkötéssel nyitott a népszerű rajzfilm, az Arthur

Arthur 1996-ban debütált Amerikában és Kanadában, idén pedig a 22. évadnak örülhetnek kicsik és nagyok. A sorozatban Arthur, valamint családja és osztálytársai életét követhetjük nyomon. Az idei évad nyitó részének címe Mr. Ratburn and the Special Someone, azaz Mr. Ratburn és a különleges valaki.

Mindazonáltal milliók nézték már meg a Toy Story 4. részét, így vélhetően nem fog egy jelenetet sem cenzúrázni a Disney.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk