Szombaton a nők átveszik az irányítást pesti éjszakában

Az újdonságok, és a különlegességek iránt igazán fogékony, vájtfülű közönségnek idén ősszel is jó dolga volt az UH fesztivállal. 

De a még nincs vége, sőt azt is mondhatnánk, hogy az igazán nagy dobások még csak szombat este érkeznek meg a pesti éjszakába. Az UH Fest két bulit prezentál október 6-án, és mindkét helyszínen lányok, nem is akármilyen lányok viszik majd a prímet. 

E. Jane Header
E.-Jane / Fotó: Abqs

A Trafóban az amerikai queer művész a Scraaatch és E. Jane néven is ismert médiaművész, díva és dj MYSHA koncertje lesz talán a legnagyobb dobás.

SCRAAATCH – Alice Raven

Alice Raven SCRAAATCH White Label

Mysha egészen különleges hangköltészettel állt elő a tavalyi első lemezén. 

64427 Ewa Justka 01
Ewa Justka Is Fellép Az Uh Fesztiválon / Fotó: Nme

A Toldi Klubba több egészen váratlan produkció is érkezik. Érdemes kiemelni a lengyel származású Ewa Justka, akit leginkább hangművészként definiálhatnánk. A különleges torzításokkal, hangképekkel játszó Justka nem csupán bulikat prezentál, hanem hangszereket, jobban mondva torzítókat, samplereket épít.

64428 Golin 01
Golin Is Fellép Az Uh Fesztiválon / Fotó: Nme

A záróbulin szintén fellép Golin vagy Rin Suemi, a Japánban született, de Brüsszelben élő művész, akinek a szintetizált popzenéje igazán barátságos szombati esti zenei kalandnak ígérkezik. 

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból