Donald Trump nyíltan menekültellenes politikát folytat. Érdekes módon azonban kiderült, több iratok nélküli bevándorlót is alkalmazott korábban.

Az amerikai egyesült államok elnöke minden erejét próbálja bevetni, hogy rossz színben tüntesse fel a menekülteket. Erőszakolóknak, terroristának titulálja őket, rasszista videókkal kampányol. Mindezt úgy, hogy közben a golf klubjában évekig iratok nélküli bevándorlókat munkáltatott.

Jim Carrey még Putyint és Trumpot is kigúnyolja karikatúráival!

A vígjáték szerepeiről ismert Jim Carrey, az utóbbi időben a fegyveres erőszak, a Fehér Ház, a dél-koreai helyzet és még sok más politikai témával kapcsolatban foglal állást karikatúráival, ahogy erről beszámolt a The Warp magazin is. Ez az első alkalom a történelemben, hogy egy amerikai elnök és egy észak-koreai vezető találkoznak.

Két nő árulta el a New York Times-nak, hogy számos iratok nélküli dolgozóval egyetemben ők is a Trump National Golf Club alkalmazottjai voltak. Évekig keresték a kenyerüket Trump privát villájának takarításával. Victorina Morales öt éven át pucolta az elnök wc-jét és vetette be az ágyát. Sandra Diaz három évig mosta és vasalta a ruháit.

Itt vannak összegyűjtve Donald Trump legnagyobb baromságai

Aki nem jártas a politikában, az is tudja, ki az a Donald Trump és mit művel. Ugyanis a csapból is az ő neve folyik, hála megdöbbentő és sokszor teljesen illogikus cselekvéseinek és mondatainak. A tény, hogy az Amerikai Egyesül Államok elnöke, már önmagában egy vicc. A összegyűjtötte, mit is gondol a világról a 21.

A The Trump Organization azt állítja, szigorú felvételi eljárásaik voltak. A két nő bevallása szerint viszont a vállalat még segített is nekik találni rá módot, hogy papírok nélkül is dolgozhassanak.

Például Morales állítása szerint 165 dollárt kapott kölcsön egy menedzsertől, hogy hamis iratokat vásárolhasson.

Ahogy a Vice is megírta, Diaz ma már amerikai állampolgár, Moralez még mindig iratok nélkül él. Elmondásuk szerint azért álltak elő történetükkel, mert elegük van abból, ahogy Trump a menekültekről beszél. Morales az állását kockáztatja azzal, hogy felszólalt, és könnyen deportálhatják is, de belefáradt a megalázásba, mikor az elnök tudja, segítenek neki pénzt keresni.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet