A TV2-n hétfőtől elindult az Exatlon Hungary műsor All Star évada, tehát a korábbi évadok szereplői újra visszatérnek a képernyőre.

Irány a Dominikai Köztársaság

Az idei évadban Gelencsér Tímeát és Palik Lászlót is lecserélték, a sportriporter Nagy Réka, a műsorvezetőről pedig hosszú titkolózás után, csak az első adásban derült ki, hogy Monoki Lehel az – közölte a 24.hu.

Az alábbi videóból pedig kiderül, milyen körülmények között érkezik meg Monoki a műsor forgatási helyszínére, a Dominikai Köztársaságba.

Párkapcsolatuknak is kihívás ez

A műsor egy jelenetéből láthatjuk azt a bensőséges pillanatot is, amikor Monoki karácsony másnapján elköszön barátnőjétől, Gyenesei Leilától, aki korábban A Konyhafőnök VIP-ben is szerepelt.

Túl vagyunk a könnyes búcsún, Leilának, meg nekem sem egyszerű ez a helyzet. De mi ilyenkor mindig a kihívást keressük, meg azt nézzük

– mondta visszaemlékezve a műsorvezető.

Tavaly sem volt könnyű dolguk a műsorvezetőknek, hiszen beszámoltunk róla, hogy az Európa-bajnok cselgáncsozó, Szabó Franciska, hogy vágta földhöz őket. Ha az új évad is ilyen meglepetéseket tartogat, akkor Leilának van mitől féltenie Monokit.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet