A január országszerte számos nagyszerű programmal kecsegtet, ezzel derékba törve az év legunalmasabb hónapja sztereotípiát. Kreatív és inspiratív kiállításokból nem lesz hiány, az egyik legígéretesebbre január 12-én, csütörtökön kerül sor.

A Minden, ami körülvesz kiállítás megnyitóját január 12-én, csütörtökön este tartják a budapesti Müsziben, ahol személyesen is találkozhatunk majd az alkotókkal, az E. SZ. M. E. Csoporttal. Az Egyeki Szabad Művészi Egyesületet (röviden E. SZ. M. E.) 2015-ben alapította tizenhárom fiatal, akiket a kollektívaként való érvényesülés próbája mellett az intuitív, befelé figyelő alkotói hozzáállás jellemez.

15970381 1238752636160786 1545050208 N
Fotó: Az Esemény Hivatalos Facebook-Oldala.

Tevékenységüket nagyban befolyásolja az a rituálészerűen megtartott alkotási periódus, amelynek nyaranta Egyek települése ad otthont, ahol amellett, hogy a világtól elvonultan gyűjthetnek inspirációt, zavartalanul is alkothatnak a művészek.

A Minden, ami körülvesz a mindennapi környezet, világ feldolgozásával, a természeti formaképzésben rejlő lehetőségekkel, és a bennünket körülvevő világra reflektál különböző installációkon, képeken, festményeken keresztül.

A kiállítást a Magyar Képzőművészeti Egyetem oktatója, Révész Emese nyitja meg. A kiállítók között szerepel Baraté Ágnes, Csörgő Tamás, György Irma, Kilyen Eszter, Kovács Vörös Réka, Mohai Zsófia, Hajgató Terézia, Mucza Viktória, Tasnádi Szandra, Tóth Enikő és Zelena Veronika.

A kiállítást január 31-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2017. január 12. – 19 óra

Helyszín: Művelődési Szint (Müszi)

Kép forrása: az esemény hivatalos Facebook-oldala.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet