Viseld bátran az utcán is: az idei nyár legmenőbb darabja a sportos sort

A karantén alatt megszokott, otthoni melegítős-játszóruhás kényelmes stílust nyáron egy sportos rövidnadrág segítségével menthetjük át utcai viseletté.

A karantén divatöröksége

A karantén hosszú hetei a poszt-covid korszak hétköznapi divatján is nyomot hagynak. A #maradjotthon mozgalomnak köszönhető súlygyarapodást ápoló és eltakaró zsákruha-uniformis viseléséről már lebeszéltünk mindenkit, sokkal menőbb inkább ügynöknek vagy stílusos nagypapának öltözni. A kötelező kiegészítő idén egy „Surda-stílusú” nyári sapka, és a minél nagyobb táska.

nyari sort divat
Jennifer Aniston a Jóbarátokban, Imaan Hammam a Versace kifutóján, Sarah Jessica Parker a Szex és New Yorkban / Fotó: Getty Images

A többnyire otthon töltött hónapok alatt jól megszoktuk, hogy nem kell minden áldott hétköznap reggel kiöltözni, vagy azon agyalni, mit vegyünk fel a hétvégi buliba. Valami határozottan megváltozott a homeoffice során: ami addig igénytelennek, topisnak minősült, ma már simán elfogadható, hétköznapi viselet.

Becoming a first-time grandma is a special milestone and the Beaumont, Trenton team didn’t let the COVID surge in June keep this grandma from seeing her grandchild, Jackson. Our security team pointed out which room he was in and his mom and Dr. Angelique Ellison helped grandma get her first glimpse of the new baby boy! #BeaumontHealth #newborn #grandma #firsttimegrandma #commitment #COVID19 #TrentonMI #obgyn

No Description

A bezártság időszakában annyiszor kiléptünk a saját komfortzónánkból, hogy most kit érdekel, ha megbámulnak az emberek az utcán?! Lehet, hogy ideje lenne azt a beidegződést is magunk mögött hagyni a járvány után, hogy érdekeljen idegenek gondolata a külsőnkről vagy öltözködésünkről, javasolja a The Guardian.

A legnagyobb márkák rugalmasságának hála a divatvilág is újraindul

A neves márkák nemrégiben nyilvánosságra kerülő tervei szerint a divatvilág is a foci meccsek útjára lép. Legtöbb eseményüket zárt ajtók mögött szervezik, hogy a szezon újraindítására a koronavírustól teljes mértékben védve kerülhessen sor. Christian Dior hétfőn jelentette be, hogy az eredetileg májusra tervezett bemutatójukat július 22-re helyezték át.

Az elmaradt fesztiválok iránt érzett nosztalgia, és persze a városi bringázás reneszánsza is azt eredményezi, hogy mostanra eljött a rövidnadrág ideje! De nem ám a pár éve futótűzként elterjedt farmersortoké, hanem a sportosabb, bővebb, A-vonalú darabok köszöntöttek be a hétköznapjainkba.

Rövidnadrág a legnevesebb divatházak ajánlásával

Ahogy egy időben a leggings-ek is átkerültek a jógastúdiókból a mindennapi viseletbe, most úgy robbantak be a laza, sportos vonalú sortok. Csak egy sportcipő kell hozzá, és máris bringára pattanhatsz vagy sokkal komfortosabban tömegközlekedhetsz a klímamentes metrón.

Jane Fonda és Lil Nas X a Gucci új, fenntartható divat kampányában

A klímavészhelyzet és a koronavírus-járvány is változásra készteti az egyik legnagyobb ökológiai lábnyommal rendelkező iparágat, a divatszakmát. Anna Wintour , a Vogue főszerkesztője kijelentette, hogy alapjaiban változtatni kell, nem szabad mindig csak az újdonságokat hajszolni. Az Amerikai Divattervezők Tanácsa is érzékeli a problémát és a fenntarthatóság mellett voksol.

Az idei rövidnadrág-trendet Paul Mescal a Normális emberek uszodajelenetében kezdte, de emlékezhetünk arra is, amikor Carrie Bradshaw egy forró manhattani éjszakán ujjatlan felsőben és rövidnadrágban görnyedt a gép fölött. Na és persze Rachel Green boxere, amelyet akkor viselt, amikor Monicával otthon lazultak, szintén ikonikus darab. Olyannyira, hogy idén viszontláthattuk a Teen Vogue szerkesztőjén, Michelle Lin, aki az Instagramon végig tudósított a napi karanténoutfitjeiről.

Повторюсь!!!Очень интересный и очень захватывающий сезон нас ждёт впереди,потому что интерес к фигурному катанию растёт не по дням,а по часам!И это очень здорово!!!!!

No Description

Felejtsük el a térd alá érő nadrágszoknyákat, sokkal menőbbek a bringásgatyák, vagy akár az olyan forrónacik, amilyet Barbra Streisandon láthattunk A nagy szám című filmben, amikor Ryan O’Neil ellen boxolt.

The Main Event (1979) Official Trailer – Barbra Streisand, Ryan O’Neal Movie HD

The Main Event (1979) Official Trailer – Barbra Streisand, Ryan O’Neal Movie HD Subscribe to CLASSIC TRAILERS: http://bit.ly/1u43jDe Subscribe to TRAILERS: h…

A tavalyi milánói divathéten több alkalommal is feltűnt a kifutón a sportos sort, a legtöbbször elegáns szabású blézerrel és súlyos, aranyozott bizsukkal, ahogy Versacénél láttuk. De a Prada, a Guccci és a Ganni választékában is megtalálhatjuk valamilyen formában a rövidnagdrágot.

Az utolsó ecsetvonás: férfidivat egyenesen a műteremből

Különleges darabokban pózoló modellek tarkítják egy londoni műterem megnyugtató káoszát. A The Observer Design legújabb férfidivat-összeállítását Matt Small képzőművész műtermében, vagy ahogy ő nevezi, „a történések székhelyén” fotózták, a ruhákat Helen Seamons divatszerkesztő válogatta.

Aki viszont nem kíván egy fél vagyont a nyári sortnadrágjára költeni, a sportboltokban már 3000 forint alatt is kapható vízi sportokhoz való darab. Kényelmes, és ha a városban elkap a manapság nem ritka, özönvízszerű zivatar, utána gyorsan meg is szárad.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból