Reggeltől estig rengeteg dolgot kell elvégeznünk. Tanulunk vagy dolgozunk, gondoskodunk idős szüleinkről vagy neveljük a gyerekeinket, háztartást vezetünk, esetleg értekezleteken veszünk részt.
Amennyiben nem figyelünk oda, a csuklónkon hordott okosóránk kijelzője könnyen megkarcolódhat, elrepedhet vagy akár el is törhet. Egy rossz mozdulat valamelyik tárgyaláson, és az óra abban a pillanatban széteshet.

Az okosórára való üvegfólia feladata

Az okosóra olyan szerkezet, amely azontúl, hogy mutatja az időt, valódi számítógépként is funkcionálhat. A mai okosórák saját operációs rendszerrel vannak ellátva, így az okostelefonok alkalmazásainak nagy részét magukénak tudhatják. Ebből is láthatjuk, hogy egy okosóra legalább olyan fontos szerepet tölthet be életünkben, mint egy telefon.

Nem érdemes tehát kockáztatnunk és hagynunk, hogy megsérüljön. Főleg akkor nem, ha összekötöttük mobilunkkal, és valamennyi nélkülözhetetlen információnkat azon tároljuk. Az aun.hu okosórához való kellékei között minőségi üvegfóliákat találhatunk, amelyek segítenek megvédeni a kijelzőt.

Az üvegfólia azonban nemcsak az esetleges karcolásoktól, repedésektől és törésektől véd, hanem a piszkot és a koszt is távol tarthatja a készüléktől. A nap folyamán számtalan helyzetben kell helytállnunk, így az óra felületén szennyeződések keletkezhetnek. Ha a konstrukció üvegfóliával van ellátva, a por nem közvetlenül az előlapon, hanem az azon lévő fólián tapad meg.

Az üvegfóliák végtelen kínálata

Nem számít, milyen gyártótól vásároltuk az okosóránkat. Jelenleg szinte bármilyen formájú és márkájú védőfóliával találkozhatunk a piacon. Vehetünk négyszögletes, kör alakú vagy akár téglalap alakú darabot lekerekített élekkel. A lehetőségek tárháza határtalan. Azt, hogy melyiket választjuk, kizárólag a készülékünk és az ízlésünk fogja megszabni.
Nemcsak a fólia kialakítását, hanem a keret színét is kiválaszthatjuk. Kaphatunk átlátszó, fekete vagy akár kék keretes terméket is. Akárcsak a formát, a színt is tanácsos az okosórához igazítani. Ha például azt szeretnénk, hogy a készülék széleinek dizájnja is érvényesüljön, akkor válasszunk átlátszó keretet.

Típusok és lehetséges alternatívák

Ha az ütésállóság a legfontosabb szempont, érdemes edzett üvegből készült fóliát vásárolnunk. Léteznek egyszerre vízálló és alacsony vastagságú üvegfóliák is. A teljes képernyős daraboknak köszönhetően a kijelző a tetejétől az aljáig védve lesz, miközben az érintések pontossága tökéletes marad. A felhelyezéshez szükséges összes segédeszközt megtalálhatjuk a csomagban: zsírtalanító matricákat, nedves és száraz törlőkendőt.
Gondoljuk meg jól! Miért költenénk az okosóránk drága javítására, ha egy üvegfólia segítségével is elkerülhetjük a bajt? Manapság nemcsak okosórákat, hanem azokra való üvegfóliákat is végtelen kialakításban kaphatunk. Óvjuk készülékünket!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csimpistore.com - 2022 június - LinkMarketing - 2

Maradjunk kreatívak!

A kreativitás csak akkor valósulhat meg, ha a fantáziánk szabadon, kötöttségektől mentesen szárnyalhat.

Nincs több cikk