Vajna Tímea koronavírus-fertőzött, egy születésnapi ünnepségen kapta el

Koronavírus lett Vajna Tímea, Andy Vajna özvegye. Egy ünnepségen fertőződött meg, és annyira rosszul lett, hogy mentőt akart hívni.

Még ma is gyenge

A Bors munkatársa Vajna Tímea budai otthonához látogatott, kaputelefonon keresztül beszélgettek. Mint elmondta Andy Vajna özvegye, Palácsik Tímea még ma is gyenge, ki sem lép otthonából, az új szerelmével sem találkozik.

Augusztus elején születési ünnepségen volt külföldön, ahol a tavaly januárban elhunyt Andy Vajna barátai is ott voltak.

vajna timea koronavirusos scaled
Vajna Tímea / Fotó: Timur Emek / Getty Images

Az egyikükről később kiderült, hogy koronavírus-fertőzött, tőle kapta el ő is – mesélte a Borsnak erőtlen hangon, köhögve.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Rettentően fájt a tüdőm, a mellkasom, a hátam, nagyon durva, erőteljes tüneteim voltak, iszonyúan fájt mindenem[/perfectpullquote]

– mondta az Egyesült Államokba migrált Palácsik, aki nemrég a Lamborghinijét is eladta.

A biztonság kedvéért még otthon marad

A szaglását és az ízlelését pár nappal később vesztette el. Elmondása szerint már egy kicsit jobban van, de a lépcsőn még nem tud felmenni, és bármit csinál, tíz perc után le kell ülnie, mert alig kap levegőt.

A karantént augusztus 31-én feloldották nála, de jobbnak látja egy ideig még otthon maradni.

Vajna Tímea végre elmegy edzeni, Magyarországon nem volt ideje

Vajna Tímea végre elmegy edzeni, Magyarországon nem volt ideje A Nicsak, ki vagyok miatt hosszabbított Vajna Tímea a műsor kedvéért hosszabbította meg magyarországi tartózkodását, de tegnap már meg is érkezett az Egyesült Államokba, ahol az amerikai állampolgárság megszerzésén fáradozik. Mivel hosszú időt tölt majd a tengerentúlon, a cicái is költöznek.

Júniusban Steve Bing forgatókönyvíró öngyilkos lett Vajna szomszédságában.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból