Kevin Knuth szakember szerint a kormányok csak eltitkolják a létezésüket. Azt mondja, az idők során számos bizonyíték halmozódott fel, ami alátámasztja az idegen életformát.

A NASA ex-kutatója, Kevin Knuth úgy véli, számos kormány el akarja titkolni a földönkívüliek létezését, és valljuk be, ha valaki tud erről a témáról egyet s mást, az ő. A szakember jelenleg egy New York-i egyetemen tanít. Azt mondja, az idők során számos bizonyíték halmozódott fel, ami alátámasztja az idegen életformát.

Nem vicc: A NASA szerint földönkívüli életre utaló jelek vannak a Vénusz savas felhői mögött

A Naptól számított második bolygón, a Vénuszon olyan forróság van, mint egy ipari kemence sokszorosa. Szóval a legkevésbé gondolnánk arra, hogy bármiféle élet lehet a közelében. A kutatók most azt állítják: nem is lehetetlen, földönkívüli élet lehet a dolog hátterében.

Kevin szerint azoknak a cikkeknek, amiket gyakran olvasunk lehetséges UFO-jelenségekről nagy része valószínűleg egyáltalán nem hazugság, a ténnyel, hogy a bolygónkon kívül máshol is alakult ki élet, muszáj megbarátkoznunk – írja a Ladbible a tudós szavaira hivatkozva.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Úgy gondolom, szembe kell néznünk azzal a lehetőséggel, hogy azok a repülő tárgyak, amiket néha felfedezünk az égen és nem tudunk rájuk magyarázatot találni, valóban idegen látogatók. Márpedig mostanság egyre gyakoribbak az ilyen UFO-észlelések[/perfectpullquote]

– magyarázta Knuth.

Egyébként nem ő az egyetlen a NASA-tól, aki hasonló kijelentéseket tett. Korábban a szervezet ex-űrhajósa, Alan Bean is ugyanilyen véleményen volt a földönkívüliekkel kapcsolatban. 

Area 51
Léteznek Földönkívüliek? / Fotó: Daily Mail

Kevin rámutatott, még rengeteg kutatást kell végezni a témában, hogy pontosabb adatokat kapjunk és kiemelte, hogy a médiát, valamint a különböző kormányokat hibáztatja a földönkívüliekről kialakult hibás kép miatt. Manapság az emberek egyáltalán nem hisznek az UFO-kban, de a NASA szakembere szerint ez téves felfogás. Valószínűleg azért nem gondoljuk, hogy léteznek, mert még eggyel sem találkoztunk. A kérdés az, hogy ha tényleg léteznének, akkor találkozhatnánk-e velük egyáltalán? Knuth-nak erre is van válasza.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Mindig azt halljuk, hogy az UFO mint téma értelmetlen és butaság, mert semmilyen bizonyíték nincs a létezésükre. Sőt, ez a terület nagyon távol áll a valódi tudománytól. Tény, hogy nem egy mindennapi dologról van szó, de az a benyomásom, hogy ha egyszer ki is derülne, hogy léteznek az idegenek, az egyszerű népnek akkor se szólnának róluk[/perfectpullquote]

– magyarázta.

Kevin Knuth szerint lehetetlen, hogy ennyi galaxis és bolygó közül csak a miénken alakulhatott volna ki élet. A kutató úgy gondolja, ez az egész azért is egy kényes terület, mert elképesztő mennyiségű vizsgálatra és munkára lenne szükség ahhoz, hogy egy kicsivel jobban feltérképezzék az univerzumot. Hihetetlen távlatokról van szó, de bízik benne, hogy a jövőben a technológia rohamos fejlődésének köszönhetően alkalmuk nyílik még több bizonyíték feltárására.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.