Vallott a NASA ex-kutatója: Léteznek földönkívüliek!

Kevin Knuth szakember szerint a kormányok csak eltitkolják a létezésüket. Azt mondja, az idők során számos bizonyíték halmozódott fel, ami alátámasztja az idegen életformát.

A NASA ex-kutatója, Kevin Knuth úgy véli, számos kormány el akarja titkolni a földönkívüliek létezését, és valljuk be, ha valaki tud erről a témáról egyet s mást, az ő. A szakember jelenleg egy New York-i egyetemen tanít. Azt mondja, az idők során számos bizonyíték halmozódott fel, ami alátámasztja az idegen életformát.

Nem vicc: A NASA szerint földönkívüli életre utaló jelek vannak a Vénusz savas felhői mögött

A Naptól számított második bolygón, a Vénuszon olyan forróság van, mint egy ipari kemence sokszorosa. Szóval a legkevésbé gondolnánk arra, hogy bármiféle élet lehet a közelében. A kutatók most azt állítják: nem is lehetetlen, földönkívüli élet lehet a dolog hátterében.

Kevin szerint azoknak a cikkeknek, amiket gyakran olvasunk lehetséges UFO-jelenségekről nagy része valószínűleg egyáltalán nem hazugság, a ténnyel, hogy a bolygónkon kívül máshol is alakult ki élet, muszáj megbarátkoznunk – írja a Ladbible a tudós szavaira hivatkozva.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Úgy gondolom, szembe kell néznünk azzal a lehetőséggel, hogy azok a repülő tárgyak, amiket néha felfedezünk az égen és nem tudunk rájuk magyarázatot találni, valóban idegen látogatók. Márpedig mostanság egyre gyakoribbak az ilyen UFO-észlelések[/perfectpullquote]

– magyarázta Knuth.

Egyébként nem ő az egyetlen a NASA-tól, aki hasonló kijelentéseket tett. Korábban a szervezet ex-űrhajósa, Alan Bean is ugyanilyen véleményen volt a földönkívüliekkel kapcsolatban. 

area 51
Léteznek földönkívüliek? / Fotó: Daily Mail

Kevin rámutatott, még rengeteg kutatást kell végezni a témában, hogy pontosabb adatokat kapjunk és kiemelte, hogy a médiát, valamint a különböző kormányokat hibáztatja a földönkívüliekről kialakult hibás kép miatt. Manapság az emberek egyáltalán nem hisznek az UFO-kban, de a NASA szakembere szerint ez téves felfogás. Valószínűleg azért nem gondoljuk, hogy léteznek, mert még eggyel sem találkoztunk. A kérdés az, hogy ha tényleg léteznének, akkor találkozhatnánk-e velük egyáltalán? Knuth-nak erre is van válasza.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Mindig azt halljuk, hogy az UFO mint téma értelmetlen és butaság, mert semmilyen bizonyíték nincs a létezésükre. Sőt, ez a terület nagyon távol áll a valódi tudománytól. Tény, hogy nem egy mindennapi dologról van szó, de az a benyomásom, hogy ha egyszer ki is derülne, hogy léteznek az idegenek, az egyszerű népnek akkor se szólnának róluk[/perfectpullquote]

– magyarázta.

Kevin Knuth szerint lehetetlen, hogy ennyi galaxis és bolygó közül csak a miénken alakulhatott volna ki élet. A kutató úgy gondolja, ez az egész azért is egy kényes terület, mert elképesztő mennyiségű vizsgálatra és munkára lenne szükség ahhoz, hogy egy kicsivel jobban feltérképezzék az univerzumot. Hihetetlen távlatokról van szó, de bízik benne, hogy a jövőben a technológia rohamos fejlődésének köszönhetően alkalmuk nyílik még több bizonyíték feltárására.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból