Vanishing Point: Exkluzív, európai Bass Drum of Death koncerttel teljes a lineup

A tavalyi, első szervezés fogadtatása és sikere után, 2018-ban ismét megrendezésre kerül a Vanishing Point Fesztivál, a Middlemist Red kezdeményezésére.

A niche kultúra terjedésével és persze az általánosítás és egyediesítés kettősségével a lehető legideálisabb közeg alakult ki napjainkban a kis fesztiválok számára. A Vanishing Point továbbra is azon zenekarok lelkes platformja lesz, akik a mainstream árnyékában minőségi zenével építenek egyre növekvő közönséget maguk, és a műfaj köré.

25358259 605421799628392 1281557609623258669 O

A pszichedelikus szó valóban nem a legleíróbb a Vanishing Point kapcsán, de a közérthetőség miatt szükséges volt körvonalazni az esemény kategóriáját. Pszichedelikus, mert a rockzenei irányzat, mely a Middlemist Red és így a fesztivál alap érdeklődési körét is meghatározza, pszichedelikus.

Ez a ’60-’70-es években keletkezett orientális hatásokra és azóta is életben maradt, fejlődött és kiterjedt más műfajokra, nem csak zenében, hanem más művészeti ágazatokban is.

Ez az egyik olyan zenei műfaj, mely vizuális megjelenítése legalább olyan közismert, mint a goa vagy a metál “díszletek”.

Fellépők:

Bass Drum of Death (US)

The Wytches (UK)

Wolf People (UK)

Paul Cherry (US)

Soviet Soviet (IT)

Ogrom Circus (DE)

Middlemist Red

Deep Glaze

Dope Calypso

Puma Danger

Panel Surfers

Zombie Girlfriend

Fat & Cute

Christopher Waver

Soundbank

Adis Abbé

Fossiles de l’Atlas

Galactic Jackson 

Kedvcsinálónak nézzétek meg a tavalyi Vanishing Point Aftermovie-t!

Vanishing Point 2017 Aftermovie

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2018. október 6.

Helyszín: Dürer Kert

Jegyár: 5.500 HUF

Jegyfoglalás: ITT

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból