Már készülhetsz is a tavaszi outfitedre: Itt a Vans David Bowie tematikájú kollekciója

A limitált kiadású kollekció darabjait David Bowie ikonikus albumai inspirálták. Április 4-étől már lábbelik formájában is kifejezhetjük rajongásunkat a sztár iránt, írja a Dazeddigital.

David Bowie népszerűsége nem csökkent három évvel a halála után sem. Bowie karrierje öt évtizedet ölelt fel. Így nem is csoda, hogy a világ továbbra is ikonikus zenészként emlékszik rá. Hamarosan érkezik David Bowie életéről szóló film, a Stardust, azonban – ahogy mi is írtunk róla –, az énekes dalaival nem találkozhatunk majd az alkotásban.

Hallgasd meg Freddie Mercury és David Bowie különálló vokálját 1981-ből!

A brit Queen együttes 1981 nyarán a Hot Space album egy új dalának rögzítése miatt utazott a svájci Mountain Stúdióba, ahol David Bowie szintén ekkorra ütemezte a Párducemberek (Cat People) főcímdalának felvételeit. Egy idő után Bowie csatlakozott a népszerű együtteshez. Az eredeti ötlet az volt, hogy a “Cool cat” számhoz fog háttér vokálozni.


Londonban Bowie-tematikájú bár nyílt, a zenész kézírásából már betűtípust is készítettek. Hamarosan pedig érkezik a Vans kollekció, aminek segítségével bárki pillanatok alatt megidézheti az ikon zenéinek hangulatát.

No Title

David Bowie & Vans are releasing a capsule Collection & the designs are inspired by each of Bowies Major Albums⚡️ pic.twitter.com/DLx7iywtyd

A Vans négy cipő-dizájnt osztott meg, mindegyiket Bowie egy-egy ikonikus albumáról mintázták. A Slip-On 47 VDX-t a Hunky Dory, az Sk8-Hi-t a Ziggy Stardust, a The Old Skool-t és az Era-t pedig az Aladdin Sane és a Space Oddity inspirálták.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból