Összekoccantak az autóval, az egyik kardot a másik gépfegyvert rántott

Egy abszurd jelenetet ábrázoló felvétel került fel a Redditre, amin két férfi látható, akik egy közúti koccanás után veszekednek. Az egyik karddal, a másik gépfegyverrel hadonászik.

Hogy máshogy lehetne rendezni egy koccanásból keletkező konfliktust?

A LadBible is írt a videóról, amin két férfi a vita hevében előrántja a fegyvereit. A felvételt november 8-án töltötte fel valaki a Redditre, de arról nem sokat tudni, hogy mikor és hol készült.

A videón egy közúti koccanás utáni szóváltás látható két férfi között. Az egyik egy kardszerűséggel hadonászik már az első pillanattól kezdve, később pedig egy gépkarabélynak tűnő fegyver is előkerül.

Karddal a fegyver ellen

Hirdetések
A felvétel kezdetekor a sapkás férfinál már ott van egy kard, ami vékonynak és hajlékonynak tűnik. A vele veszekedő férfi talán emiatt is tűnik igazán higgadtnak a helyzetben.

Road rage hierarchy - The sword is more mighty than the fist, but then there's the AK15...

32.6k votes, 1.9k comments. 3.6m members in the PublicFreakout community. A subreddit dedicated to people freaking out, melting down, losing their ...

A videóban nem hallatszik, mi hangzik el, de a kardos férfi valamilyen okból visszamegy az autójához, a másik pedig a csomagtartójából egy gépfegyvert kap elő. Ezután a felvétel azonnal meg is szakad, így csak találgatni lehet, mi lett a sztori vége.
Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet