Sokan találkoztak már azzal a jelenséggel, hogy a család kedvenc kutyája játék vagy kíváncsi felfedezés során kárt tett a szép kertben, esetleg hirtelen egyszerűen muszáj volt ásnia egy újabb gödröt a csontnak. Ilyenkor jött a bosszankodás, valamint az eb megdorgálása verbálisan. Van megoldás a megelőzésre: a villanypásztor.

Biztos, jó megoldás a villanypásztor otthoni használata?

Elég csak megnézni a Vinex villanypásztor termékeit és máris láthatjuk, hogy minőségi és bizonyított megoldások érhetőek el. Az elektromos kerítéssel kapcsolatban rengeteg tévhit terjed a köztudatban, pedig egy közkedvelt megoldásról van szó, amit nemcsak a nagyobb földeken és hivatásos állattartás során szokás használni.

A legnagyobb félelem és kérdés általában az, hogy mennyire veszélyes a villanypásztor az állatokra. A válasz nagyon egyszerű: egyáltalán nem az. Az elektromos kerítés fő célja nem az, hogy kárt tegyen az állatokban, hanem az, hogy egy kellemetlen élményt okozzon, ha az állat, például a kedvencünk megpróbál arra a területre merészkedni, ahol egyébként semmi dolga.

Az esetek többségében elég egyszer próbálkozniuk, és utána meg is tanulják, hogy oda bizony nem szabad bemenni. Fontos, hogy kellemetlen legyen az élmény, mert ha csak csiklandozna a kerítés, az egyáltalán nem állítaná meg őket a behatolásban.

A szép kertet, de a veteményest is megvédhetjük ezzel a módszerrel

A virágokat, a szépen, gondosan kialakított kertet, de akár a gyümölcsöst és a veteményest is körbekeríthetjük villanypásztorral. Hosszú távú megoldást jelent, és ami még hatalmas előnye, hogy könnyedén telepíthető.

Akár otthon, saját kezűleg meg lehet oldani az egész folyamatot, nincs szükség szakemberre, csupán arra kell figyelnünk, hogy mindent az előírások szerint végezzünk. Ez fontos, mivel a kellemetlenségeket és baleseteket mindenki szeretné elkerülni.

További előnye még az is, hogy amennyire könnyű lehelyezni a villanypásztort, ugyanolyan egyszerű áthelyezni, bővíteni vagy éppen szűkíteni is, ha arra van szükség. Egy univerzális és bizonyított módszerről van szó, amely kellően hatékony és még luxusnak sem mondható, mivel kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik.

Nem csak belső védelmet jelent

A villanypásztorokat nem csak azért használják, hogy a saját kedvencek vagy az állatállomány ne menjen be egy adott területre, illetve ne induljon felfedező körútra. A “külső veszélyek”, például vadállatok ellen is tökéletes védelmet jelent.

Ugyanúgy alkalmazhatjuk a kert megvédésére, ha erdő mellett élünk, hogy a gyümölcsösbe ne menjen be egy illetéktelen se megdézsmálni az érett termést.

Nemcsak a fogyasztás miatt van szükség védelemre, hanem azért is, hogy a vadon élő állatok ne tapossák le az éppen növekvő növényeket. A villanypásztor bárki számára elérhető, könnyen telepíthető, így ajánljuk mindenkinek, aki szeretné kertjét ilyen módon védeni.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-_pcarena.hu_ - 2023 szeptember - Cikk12

Tippek nyomtató választásához

Egy nyomtató választásához bárkinek elkelhet a segítség, főleg, ha nincs is képben a típusokkal, a technológiával, és azt sem tudja, hol kellene belekezdenie.

cebdon.com - 2023 szeptember - LinkMarketing - 1

Barát vagy ellenség?

A sajtóban és a köznyelvben hosszú ideje folyik a vita a kender egészségügyi felhasználásáról.

https-egerallas.hu - 2023 szeptember - Cikk1

Fontos szempontok az álláskereséshez

Abban az esetben, ha szeretnénk már az első héten elkerülni a nehézségeket az új munkahelyünkön, akkor tanácsos már az álláskeresést is egy bizonyos szempontrendszer alapján véghez vinni.

20000173761.lowres

Ilyen egy minőségi borhűtő!

A borfogyasztás akkor igazán élvezetes, ha az adott ital a megfelelő hőmérsékleten kerül kiszolgálásra, ebben segítenek a bortemperáló hűtők.

httpswww.vital-max.eu - 2023 szeptember - Cikk4

Így építheted be mindennapjaidba az Ayurvedát

Ez az ősi indiai gyógyászati rendszer számtalan olyan gyógynövény alapú terméket fejlesztett ki, mely bárki számára előnyös hatásokkal bír, és nem kell gyógyszerekkel tömnünk magunkat egy-egy megfázás vagy kisebb egészségügyi probléma megjelenésekor.

https-__betonbooster.hu_ - 2023 szeptember - Cikk1

Mit tehetsz, hogy ne égjen meg a beton?

A megégett beton gyakori probléma, noha betonozni mindenki tud, mégis elég gyakran becsúszik ez a hiba, és mivel nemcsak esztétikai baklövés, hanem a szerkezet tartósságát is befolyásolja, a büdzsédre is hatással van.

szekszardallas.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 2

Hogyan induljuk el, ha Tolna vármegyében keresünk munkaerőt?

A munkahely keresésének számos formája létezik manapság. Vannak felületek, amelyeket ennek szentelnek a közösségi médiában, de léteznek olyan weboldalak is, amelyek összegyűjtik az aktuális lehetőségeket, megkönnyítve ezzel nemcsak a jelentkezni vágyók, de a munkáltatók dolgát is.

httpswww.finnshop.hu - 2023 augusztus - Cikk2

Hogyan választ szerszámot egy ezermester?

Egy barkácsprojekt sikeres megvalósításához négy fő dologra van szükség: egy jó ötletre, némi kézügyességre, megfelelő alapanyagokra, illetve minőségi szerszámokra. Ha ezek közül bármelyik is hiányzik, nagy eséllyel kudarc lesz a vége.

stepoutgames.hu - 2023 augusztus - LinkMarketing - 1

Amit a kocsmakvízről feltétlenül tudni kell

Régi igazság: ahogy egyre többet iszik valaki, annál bölcsebbnek hiszi magát. Szerencsére van egy bevált módszer, amivel kideríthető, hogy az alkohol ébresztette önbizalom mennyire mozog a realitások talaján.