Vivica A. Fox reméli, hogy a Kill Bill első részében az általa alakított Vernita Green megölése megbosszulásra kerül a folytatásban.

A Kill Bill 3 története is a bosszúról szólhat

Decemberben Tarantino azt nyilatkozta, hogy a Kill Bill-franchise folytatása napirenden van nála, de figyelmeztette a rajongókat arra, hogy az új részre még legalább három évet kell várni. Úgy tűnik, a rendező betartja az ígéretét, hiszen továbbra is tárgyal a film főszereplőjével, Uma Thurmannal a folytatásról, írja a Dazed.

Vivica Fox Kill Bill
Vivica A. Fox A Kill Bill Jelenetében / Fotó: Miramax

A The Hollywood Reporter számára interjúban Vivica A. Fox elárulta, hogy nagyon izgatott a lehetséges folytatással kapcsolatban. Fox alakított az első részben az egyik bérgyilkost, aki részt vett Uma Thurman karakterének, Beatrix Kiddónak a meggyilkolásában.

Kill Bill GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Kill Bill GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

„Az utolsó, amit hallottam, hogy Tarantino és Uma beszélnek róla. Nagyon szeretném, ha kitalálnának valamit. Quentin nagyon jó a flashbackben és abban, hogy kitalálja, miként térhetnek vissza filmen a karakterek az életbe. Így nagyon remélem, hogy Vernita Green halála is megbosszulásra kerül” – mondta a színésznő.

Quentin Tarantino és Uma Thurman a Kill Bill folytatását tervezik

Egyre nagyobb a várakozás Quentin Tarantino új filmje, a Volt egyszer egy Hollywood kapcsán, de a rendező most bejelentette, hogy az egyik ikonikus filmjének, a Kill Bill nek a folytatásáról is tárgyal. – nyilatkozta Tarantino a Kill Bill folytatása kapcsán. Hozzátette, “ha bármelyik filmem elindul tavasszal más filmjeim mellett, akkor az a harmadik Kill Bill lesz”.

A Kill Bill első részében a menyasszony megölte Vernita Greent, akinek a kislánya tanúja volt a vérengzésnek. Thurman karakterek pedig azt mondta a kislánynak, hogy várni fog a bosszújára, ezzel mintegy előrevetítve a folytatás lehetőségét. A jelenet magyarázatot is adhat a folytatás csúszására, hiszen várni kell arra, hogy a kislány felnőjön és bosszút állhasson az anyja haláláért.

Fox szívesen emlékszik vissza a forgatásra

Fox néhány kulisszatitkot is elárult a Kill Bill forgatásával kapcsolatban. A hat hónapig tartó edzés ruhaméretének csökkenésében is megmutatkozott. A kemény felkészülést a zúzódások és sérülések ellenére is nagyon élvezte.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Sohasem felejtem el a harcjelenet forgatásának negyedik és egyben utolsó napját – 30 zúzódást számoltam meg a testemen, és minden egyes  darabra büszke voltam. Kiérdemelte azokat [/perfectpullquote]

– emlékszik vissza a forgatásra Fox. Tarantino korábban azt nyilatkozta, hogy a tizedik filmje után visszavonul a filmkészítéstől. Gyakorlatilag a Volt egyszer egy… Hollywood volt a rendező 10. alkotása, amely a kritikusok szerint az év legjobb filmje volt. Sőt, végre Brad Pitt is elnyerte első Oscar-díját a Volt egyszer egy Hollywooddal, amellett, hogy a legjobb díszletért is nyert Oscart a film.

Viszont a Kill Bill valójában egy film két részben bemutatva, tehát van még egy dobása a rendezőnek.

Időközben Thurman 50 éves lett, a róla készült portrénkat ebben a cikkünkben olvashatod.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet