Egy nő három hónappal a nagy nap előtt bontotta fel az eljegyzését, miután pornó céljából használt képeket talált testvéreiről vőlegénye számítógépén.

A 25 éves Maria TikTok-videóban mesélte el sokkoló történetét, amit a The Sun szemlézett.

“Képzeld el, hogy eljegyeztek, 3 hónap van álmaid esküvőjéig, és egy random csütörtökön megtudod, hogy a vőlegényed egy pornómappát rejteget, amelyben a nővéreid és munkatársai fényképei vannak” – írta videójában. 

Miután sztoriját több, mint 700 ezren megnézték, a lány a kommentszekcióban magyarázta el, mi is történt pontosan. Elmondása szerint volt-vőlegénye állásokra segített neki jelentkezni, mivel a nő gépe nem működött. A férfi letöltötte párja önéletrajzát a munkahelyi számítógépre, majd a mappái közé ment, hogy megtalálja a letöltött fájlt. A lány ekkor vette észre a képekkel teli mappát. 

A vőlegény bevallotta, hogy amikor unatkozik munkahelyén, órákig bámulja Maria nővéreinek és mások képeit, miközben meztelenül képzeli el őket. Az is kiderült, hogy a férfi a lány nővéreinek közösségi média-oldalait is gyakran látogatja ebből a célból. A pornófüggőség olyan probléma, ami a hírességeket sem kíméli, korábban Billie Eilish vallotta be, hogy korábban annyi pronófilmet nézett, hogy az “szétcseszte az agyát”.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet